استفاده از simulation ها فقط برا سطوح بالا نيست ، اتفاقا شما اگر حتي نتونيد همچين مدارهايي رو تحليل كنيد البته بشرطي كه اصل قضيه ها رو فهميده باشيد و تسلط داشته باشيد اما بجاش با نرم افزارها مسلط باشيد خيلي خيلي جلوتر و فني تر خواهيد بود
من توضيح دادم كه من اگر بودم از روش شما نميرفتم ، چون اگر يادتون باشه، زماني دو تا قطعه موازي هستند كه هر دو پايه بهم وصل باشند ، اين دو شاخه با هم موازي هستند اما اون مقاومت بدليل اينكه يك مانع يعني اون منبع ولتاژ بينشون هست نميشه موازي باشند. شما تنها اشتباهتون همينجا بوده . البته تو روش هاي تستي گاهي يك كارايي ميكنند ولي علمي نيست
شما هميشه اول چشمي از دور به كل مدار نگاه كنيد ، تاكتيك مناسب برا حمله ور شدن به اين مسائل رو پيدا كنيد ، مثلا با يك نگاه بايد ميفهميديد كه اين دو مقاومت 2 اهم باهم چون برابرند پس ميشه ناديده گرفت و دوتا منبع 16و12 هم چون هم جهتند پس ميشه با يك منبع در نظر گرفت ، مدار ساده ميشه اونوقت از تونن و نورتن برا ساده تر شدن اون هم گاهي لازمه حتما منبع تست رو بكشيد تا گيج نشيد و قاطي نشه متغيرها...يا مثلا روش نورتن بهتره يا تونن...حتي گاهي بعضي شاخه ها بدليل كم تاثير بودن ميشه حذف كرد و...
والا شرمنده من خيلي وقته با اينا كار نكردم و اميدوارم كمكي شده باشه