تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: کاهش نور TV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض کاهش نور TV

سلام بر همگی
    اگه LED های سامسونگ رودیده باشین متوجه شدید که وقتی که پس زمینه تاریک میشه کل صفحه بطور اتوماتیک تاریک میشه و این حالت موقع فیلم نگاه کردن بدجوری اذیتم میکنه راهی هستش که بشه این حالتو کنسل کرد.
    پیشاپیش از کمکتون ممونم

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    برا پس زمينه كه نميدونم اما برا وقتي محيط خونه تاريك ميشه
    از منو گزينه چشم ديجيتالي رو در حالت خاموش قرار بديد
    Last edited by mohammadi_4u; 05-06-2013 at 07:22.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگر سری D هست تو گزینه های تنظیمات پیشرفته تصویر یه جا هست به نام جزئیات سایه که باید اونو رو حداکثر بذاری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگر سری D هست تو گزینه های تنظیمات پیشرفته تصویر یه جا هست به نام جزئیات سایه که باید اونو رو حداکثر بذاری.
    سلام مدل TV من UE40D7000 هستش ولی همچین تنظیمیو توش ندیدم
    درضمن ندیدم که نور محیط که کم و زیاد بیشه توی تصویرش اختلالی ایجاد بشه
    این تاریکیش واقعا مصیبته!!!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مدل TV من UE40D7000 هستش ولی همچین تنظیمیو توش ندیدم
    درضمن ندیدم که نور محیط که کم و زیاد بیشه توی تصویرش اختلالی ایجاد بشه
    این تاریکیش واقعا مصیبته!!!
    دوست عزیز

در سری E در منوی تصویر نور پس زمینه را میشود تنظیم کرد و اینکه آیا شما در چهار حالت یعنی پویا - استاندارد - طبیعی - وسینمایی این وضعیت را دارید و آیا شما تلویزیونتان حسگر صرفه جویی دارد و یا از کابل HDMI استفاده می کنید در گزینش تصویری از آیتم سطح سیاهی HDMI استفاده می کنید چون همه این کار ها مهم هستند
    تنظیمات پیشرفته
    منو ← تصویر ← تنظیمات پیشرفته
    با استفاده از این عملکرد، می توانید تنظیمات پیشرفته تصویررا پیکربندی کرده تا تصویر دلخواهتان را ایجاد کنید.تنظیمات پیشرفته تنها زمانی موجود است که حالت تصویر روی حالت استاندارد یا سینمایی تنظیم شده باشد.هنگام اتصالPCبا استفاده از کابل ،HDMI-DVIتنهامی توانید در تنظیم سفیدی و گاما تغییراتی ایجاد کنید.
    درخشندگی پویا ● ●درخشندگی صفحه نمایش را تنظیم می کند.
    تن سیاه ● ●سطح سیاهی را برای تنظیم عمق صفحه نمایش انتخاب کنید.
    رنگ پوست ● ●روی رنگ صورتی “رنگ پوست” تأکید می کند.
    حالت فقط RGB● ●رنگ های قرمز، سبز و آبی را نمایش می دهد تا بتوانیدتغییراتی را در ته رنگ و اشباع رنگ ایجاد کنید.

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز

در سری E در منوی تصویر نور پس زمینه را میشود تنظیم کرد و اینکه آیا شما در چهار حالت یعنی پویا - استاندارد - طبیعی - وسینمایی این وضعیت را دارید و آیا شما تلویزیونتان حسگر صرفه جویی دارد و یا از کابل HDMI استفاده می کنید در گزینش تصویری از آیتم سطح سیاهی HDMI استفاده می کنید چون همه این کار ها مهم هستند
    تنظیمات پیشرفته
    منو ← تصویر ← تنظیمات پیشرفته
    با استفاده از این عملکرد، می توانید تنظیمات پیشرفته تصویررا پیکربندی کرده تا تصویر دلخواهتان را ایجاد کنید.تنظیمات پیشرفته تنها زمانی موجود است که حالت تصویر روی حالت استاندارد یا سینمایی تنظیم شده باشد.هنگام اتصالPCبا استفاده از کابل ،HDMI-DVIتنهامی توانید در تنظیم سفیدی و گاما تغییراتی ایجاد کنید.
    درخشندگی پویا ● ●درخشندگی صفحه نمایش را تنظیم می کند.
    تن سیاه ● ●سطح سیاهی را برای تنظیم عمق صفحه نمایش انتخاب کنید.
    رنگ پوست ● ●روی رنگ صورتی “رنگ پوست” تأکید می کند.
    حالت فقط RGB● ●رنگ های قرمز، سبز و آبی را نمایش می دهد تا بتوانیدتغییراتی را در ته رنگ و اشباع رنگ ایجاد کنید.
    سلام خوب اینارو تو چه حالتی باید بزارم که اینجوری نشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خوب اینارو تو چه حالتی باید بزارم که اینجوری نشه؟
    دوست عزیز

مطلب را بخوانید توضیح دادم از تنظیمات پیشرفته در حالت استاندارد و سینمایی می شود استفاده کرد و خاموش کردن حسگر صرفه جویی از قسمت سیستم ----> راهکار صرفح جویی----> حسگر صرفه جویی و باقی تو ضییحات که در بالا به آن اشاره کردم.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون ممنون درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

حالا که این تاپیک رو دوستمون مجزا درست کرده واسه سامسونگی که خودش تاپیک داره
    من گفتم شاید بهتر باشه که من تاپیکی جدا باز نکنم واسه توشیبا چون کمتر کسایی هستن که توشیبا داشته باشن
    راستش LED Toshiba رو گرفتم بنام PS200 و فوق العاده راضیم از این تیوی
    و فقط یه آموزش میخواستم که چجوری میتونم زیرنویسش رو درست کنم و مثل سامسونگ به Arabic تغییرش بدم که زبون من در آوردی زیر نویس نکنه؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

حالا که این تاپیک رو دوستمون مجزا درست کرده واسه سامسونگی که خودش تاپیک داره
    من گفتم شاید بهتر باشه که من تاپیکی جدا باز نکنم واسه توشیبا چون کمتر کسایی هستن که توشیبا داشته باشن
    راستش LED Toshiba رو گرفتم بنام PS200 و فوق العاده راضیم از این تیوی
    و فقط یه آموزش میخواستم که چجوری میتونم زیرنویسش رو درست کنم و مثل سامسونگ به Arabic تغییرش بدم که زبون من در آوردی زیر نویس نکنه؟؟؟
    دوست عزیز
    از این راه بروید در سامسونگ که اینطوریست

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
    اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •