تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: ادغام ADSl و Wimax

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 ادغام ADSl و Wimax

سلام من یه سوال داشتم |
    من هم ADSL دارم و هم Wimax می خواستم بدونم می تونم همزمان از هردو در یک کامپیوتر استفاده منم (یعنی 512 ای دی اس ال + 512 وایمکس = 1024 ) یا نه؟

سوال دوم اینکه می شه تنظیم کرد مثلا IDM از کدام یک دانلود کنه؟ مثلا بگم این فایل رو با وایمکس بگیر یا اون یک رو با ADSL؟؟ اساتید نظری و راهکاری ندارند؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

خیر نمی تونید دومی رو احتملا بتونید، تاحالا انجام ندادم خودم ولی فکر کنم برنامه ای باشه این کارو بکنه

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

میشه ولی باید دو نتورک آداپتر داشته باشید، کمی هم دردسر داره، یعنی اتفاقیه و تقریبا شانسی.
    من خونه یه خط 256 و یه 512 دارم، گاها اتفاق میفته چنین حالتی ولی متاسفانه IDM ساپورت نمیکنه که بش بگی از کدوم آداپتور دانلود کن.
    موقع زدن کانکشن ها IDM سراغ نتورک های در دسترس میره و وصل میکنه، ممکنه از هر دو نتورک استفاده کنه، ولی اغلب اوقات فقط از یکی که اولویت بالاتر داره استفاده میکنه.
    حالا باید فرضا یه برنامه ای باشه که بتونی باش تعداد کانکشن های مجاز برای هر آداپتور رو کنترل کنی. مثلا بگی کانکشنی که مال وایمکسه(اون یکی نتورک آداپتر که فرضا مال ADSL هست باید قطع باشه)، 8 تا کانکشن همزمان بیشتر وصل نکنه، بعدش فایل رو شروع به دانلود کنی تا 8 تا کانکشن پر بشه. بعد از اون آداپتر رو روشن(Enable) میکنی. و فایل بعدی رو میذاری دانلود بشه. در این صورت، IDM اول سراغ وایمکس میره، وقتی نتونست باش وصل بشه، میره سراغ اون یکی آداپتر و شروع میکنه به دانلود. البته این روش تئوری هست از روی چیزی که برام اتفاق افتاده و من خودم امتحان نکردم.

بهر حال اگر نرم افزار محدودکننده ی کانکشن های همزمان برای نتورک آداپتر ها رو پیدا کردید به منم بدید که خیلی بدردم میخوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

میشه ولی باید دو نتورک آداپتر داشته باشید، کمی هم دردسر داره، یعنی اتفاقیه و تقریبا شانسی.
    من خونه یه خط 256 و یه 512 دارم، گاها اتفاق میفته چنین حالتی ولی متاسفانه IDM ساپورت نمیکنه که بش بگی از کدوم آداپتور دانلود کن.
    موقع زدن کانکشن ها IDM سراغ نتورک های در دسترس میره و وصل میکنه، ممکنه از هر دو نتورک استفاده کنه، ولی اغلب اوقات فقط از یکی که اولویت بالاتر داره استفاده میکنه.
    حالا باید فرضا یه برنامه ای باشه که بتونی باش تعداد کانکشن های مجاز برای هر آداپتور رو کنترل کنی. مثلا بگی کانکشنی که مال وایمکسه(اون یکی نتورک آداپتر که فرضا مال ADSL هست باید قطع باشه)، 8 تا کانکشن همزمان بیشتر وصل نکنه، بعدش فایل رو شروع به دانلود کنی تا 8 تا کانکشن پر بشه. بعد از اون آداپتر رو روشن(Enable) میکنی. و فایل بعدی رو میذاری دانلود بشه. در این صورت، IDM اول سراغ وایمکس میره، وقتی نتونست باش وصل بشه، میره سراغ اون یکی آداپتر و شروع میکنه به دانلود. البته این روش تئوری هست از روی چیزی که برام اتفاق افتاده و من خودم امتحان نکردم.

بهر حال اگر نرم افزار محدودکننده ی کانکشن های همزمان برای نتورک آداپتر ها رو پیدا کردید به منم بدید که خیلی بدردم میخوره
    ممنون همون طور که گفتم مودم وایمکس یو اس بی است پس مشکل NIC دوم رو ندارم. شنیدم گاهی اوقات ویندوز 7 از هر دو کانکشن استفاده میکنه به صورت تصادفی (شبیه Load balance)
    من یک برنامه پیدا کردم به اسم Multi connect 1.0 هنوز امتحان نکردم در صورت جواب دادن حتما اعلام میکنم. ضمنا برنامه کرک نداره و در حالت Trial است.
    دوست عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ویندوز شما چیه؟ چه موقع هایی همزمان از هر دو کانکشن استفاده میکنه؟ لطفا بیشتر توضیخ بدهید؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

یه راهی پیدا کردم. البته اول بگم که من هر دو کانکشن موجود توی نتورک سنتر رو مرج کردم از همون صفحه ی اول مرج(Merge) کردم.
    اول یکی از آداپتورها رو روشن گذاشتم و یکی رو قطع کردم. بعدش دانلود رو شروع کردم تا تمام کانکشنهای دانلود (همه ی 16تا) وصل شد. بعدش آداپتور دومی رو وصل کردم و با استفاده از نرم افزار Net-Peeker رفتم 2-3 تا از کانکشن های آی دی ام که در حال دانلود بود رو دیسکانکت کردم. دیدم که ویندوز رفت سراغ اون یکی نتورک و شروع کرد به ساخت کانکشن در آداپتور دوم و این چنین بود که سرعتم افزایش یافت البته دو مورد هست اینجا:
    1) نمیدونم با این دیسکاکت کردن، ممکنه دیتا لاس بده و فایل خراب بشه احیانا؟
    2) به احتمال زیاد اگر تعدادی از کانکشن های قبلی به هر دلیلی قطع بشه، نتورک فقط سراغ نتورک دومی بره و بازم ناموزون بشه پخش کانکشن ها

برنامه ی شما کار کرد؟ گشتم دیدم مال عهد بوقه
    چند تا نرم افزار کنترل نتورک گرفتم باید یکی یکی تست کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو ویندوز XP گزینه Merge کجا قرارداره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

فکر نمیکنم. اصلا نمیدونم ویندوز XP توانایی ساخت Home Network رو داره یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام تا حالا
    1- من برنامه OCTOPUS+. رو گرفتم باهاش میشه وای فای و اینترنت 3G رو یکی کرد پس به کارم نیومد.
    2- در تلاش برای کارکردن با برنامه Multi connect هیتم چون نسخه آزمایشی خیلی امکاناتش فعال نیست

این داستان ادامه دارد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا موفق شدم.
    ابتدا ADSL رو وصل کردم شروع به دانلود کردم از سرور ----------- سرعت دانلود روی 370 کیلوبایت بر ثانیه بود حین دریافت کانکشن وایمکس رو هم فعال کردم حین کار وایمکس وارد مدار شد و سرعت دانلود به 450 کیلوبایت رسید. این در حالی است که سرعت دانلود فایل به تنهای از طریق کانکشن وایمکس 65 کیلوبایت در بهترین حالت بود.
    اینم عکساش بازهم از همفکریتون ممنون
    ضمنا چندبار در طول روز چک کردم سرعت دانلود همین حدود بود.
    شرایط: وایمکس ایرانسل با پهنای باند مثلا 512 با مودم یو اس بی مجهز به سامانه تقویت کننده !!!(استفاده در طبقه دوم حداکثر سیگنال دریافتی 70 درصد؟؟)
    شرایط 2: ADSL با سرعت 512 از یک شرکت ناشناس با مودم تی پی لینک جدید.
    ویندوزر مورد استفاده : اکس پی سرویس پک 3

10. این کاربر از hosseintalking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آقا موفق شدم.
    ابتدا ADSL رو وصل کردم شروع به دانلود کردم از سرور ----------- سرعت دانلود روی 370 کیلوبایت بر ثانیه بود حین دریافت کانکشن وایمکس رو هم فعال کردم حین کار وایمکس وارد مدار شد و سرعت دانلود به 450 کیلوبایت رسید. این در حالی است که سرعت دانلود فایل به تنهای از طریق کانکشن وایمکس 65 کیلوبایت در بهترین حالت بود.
    اینم عکساش بازهم از همفکریتون ممنون
    ضمنا چندبار در طول روز چک کردم سرعت دانلود همین حدود بود.
    شرایط: وایمکس ایرانسل با پهنای باند مثلا 512 با مودم یو اس بی مجهز به سامانه تقویت کننده !!!(استفاده در طبقه دوم حداکثر سیگنال دریافتی 70 درصد؟؟)
    شرایط 2: ADSL با سرعت 512 از یک شرکت ناشناس با مودم تی پی لینک جدید.
    ویندوزر مورد استفاده : اکس پی سرویس پک 3
    میشه، ولی حواست رو بده، ویندوز ممکنه در صورت قطع شدن یکی از کانکشن ها، دوباره تمام کانکشن ها رو روی نتورک آداپتور دوم ایجاد کنه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •