تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: فیلم یا سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض فیلم یا سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی

با سلام
    من تحقیق زیادی توی اینترنت کردم تعداد زیادی سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی بود منتها زیر نویس انگلیسی بودن همشون
    من چیزی می خام که زیر نویس فارسی باشه یعنی از طریق گوش به طور صحیح بشنوم که چی میگه و از طریق چشم ببینم که این چیزی که گفت به زبان فارسی معنیش چیه؟
    همچین مجموعه که به صورت سریال باشه هست؟

لطفا معرفی کتید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجا همه مبتدی هستند که جواب سوال من خیلی نامفهومه براشون؟

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

با سلام
    من تحقیق زیادی توی اینترنت کردم تعداد زیادی سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی بود منتها زیر نویس انگلیسی بودن همشون
    من چیزی می خام که زیر نویس فارسی باشه یعنی از طریق گوش به طور صحیح بشنوم که چی میگه و از طریق چشم ببینم که این چیزی که گفت به زبان فارسی معنیش چیه؟
    همچین مجموعه که به صورت سریال باشه هست؟

لطفا معرفی کتید
    سلام
    چنين چيزي كه پرسدين من سراغ ندارم. شايد دوستان بتونن كمك كنن.

زير نويس هاي فارسي كه تو اينترنت پيدا ميشه.،معمولا معتبر نيستن. چون بيشتر توسط افرادي ترجمه ميشن كه خيلي حرفه اي نيستن. پس نتيجه مطلوبي از زير نويس فارسي نميگيريد. من پيشنهادم اينه كه فقط با زير نويس انگليسي ببينيد. هرجا متوجه نشديد فيلم را نگه داريد و معني لغاتي را كه نميدونيد تو ديكشنري ببينيد. اين خيلي بيشتر كمكتون ميكنه تا زير نويس فارسي.

موفق باشيد

5. 6 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

مجموعه سریالی extra که فکر کنم واسه 4 زبان انگلیسی، فرانسه ،آلمانی و اسپانیولی هست ، شما میتونید Extr@ English رو تهیه کنید.

داستان هم راجع به یه نفر غیر انگلیسی زبان هست (به نام هکتور) که میاد با 3 تا انگلیسی زبان زندگی کنه و چندان هم بلد نیست انگلیسی صحبت کنه و در طول سریال یاد میگیره
    از ویژگی های این مجموعه :

_ شامل 30 قسمت (البته اگه اشتباه نکنم)
    _دارای زیرنویس انگلیسی که به خود تصویر چسبیده (البته شاید نسخه ای که من دارم این طوره ولی فکر کنم همش همین طوره) به شما هم توصیه میکنم با همین زیر نویس انگلیسی ببینید چون به اندازه کافی شمرده صحبت میکنند و کلمات و عبارات رو خیلی خوب ادا میکنند که با داشتن زیر نویس انگلیسی یا حتی بدون اون هم میشه متوجه شد

_ جنبه آموزشی داشتن این سریال که مثلا یه قسمتش هکتور میخاد بره خرید ولی بلد نیست چی باید بگه و دوستاش بهش میگن که مکالمه های موقع خرید چی هست و....
    _ تو سریال دو نفر با لهجه american صحبت میکنن و دو نفر با لهجه british

7. 4 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیدونم ولی من اعتقاد چندانی به این Extras ندارم ، سریال Friends رو بشینید نگاه کنید به مراتب خیلی موثر تر از اینجور برنامه هاس ...

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

نمیدونم ولی من اعتقاد چندانی به این Extras ندارم ، سریال Friends رو بشینید نگاه کنید به مراتب خیلی موثر تر از اینجور برنامه هاس ...
    بله friends هم مفید میتونه باشه ولی خب این Extra هدف آموزشی داره اون هم واسه افرادی که سطح مبتدی دارن واسه همین سرعت صحبت کردنشون مناسبه همین موضوع هست، ولی friends دیگه جنبه آموزشی نداره و برای افراد تازه کار مناسب نیست که با زیرنویس انگلیسی ببینن (این طور که پیداست سطح زبان شما خوب هست ) و واسه همه کس توصیه نمیشه ، البته برای یادگیری لغات و اصطلاحات جدید و همچنین تقویت listening خیلی خوبه . همچنین بسی نشاط آور است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام سعی کنید انگلیسی رو به صورت انگلیسی یاد بگیرید.
    همین که جمله انگلیسی شو متوجه بشین خیلی خوبه . بعدا میتونین ترجمه اش کنید

11. این کاربر از yass88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انیمیشن 525 قسمتی The Simpsons لینک دانلود فول فلصها با زیر نویس فارسیش در سایت مهین دانلود هستش هم کمدی هم جذاب هم بار فرهنگی داره و هم آموزشی
    سریال فرندز اصلا بدرد زبان اموزی نمیخوره یه چیزی مثل شبهای برره هست کلمات و تلفظات و گرامرهای من دراوردی با تلفظهای سریع و بریده و ...... در مقابل اکسترا خیلی عالیه هم تلفظ هم سادگی هم موضوع و هم کمدیش همه چیش در ادم انگیزه و وابستگی ایجاد میکنه با زیرنویس انگلیسی هم ببینی کاملا متوجه داستان میشی ضمنا همونطور که دوستمون گفت انگلیسی رو باید به انگلیسی یاد بگیری چون ساختار مشابه به فارسی نداره
    بعدشم فیلم رو با نرم افزار سینمای اموزشی پایش ببین که معنی لغات رو از یر نویس درمیاره جعبه لایتنر داره و لغات رو با ترجمه اش به فرمت اکسل خروجی میده واسه ساخت فلش کارت

13. 2 کاربر از mous3030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lugah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مجموعه سریالی extra که فکر کنم واسه 4 زبان انگلیسی، فرانسه ،آلمانی و اسپانیولی هست ، شما میتونید Extr@ English رو تهیه کنید.

داستان هم راجع به یه نفر غیر انگلیسی زبان هست (به نام هکتور) که میاد با 3 تا انگلیسی زبان زندگی کنه و چندان هم بلد نیست انگلیسی صحبت کنه و در طول سریال یاد میگیره
    از ویژگی های این مجموعه :

british
    موافقم. یکی دیگه از خوبیاش اینه که به فواصل مختلف ، نکته هایی رو به منظور آموزش، توی تصویر نشون میده و به نوعی تلنگر میزنه!
    خیلی خوب و جذابه !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •