تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 59

نام تاپيک: عسل بدیعی به کما رفت !!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض عسل بدیعی به کما رفت !!!!!

عسل بدیعی بازیگر سینما وتلویزیون بر اثر بروز یک بیماری ناگهانی در بیمارستان بستری شده است.
    به گزارش بانی فیلم؛ عسل بدیعی روز گذشته بر اثر ابتلا به نوعی مسمومیت شدید توسط بستگان به بیمارستان منتقل و معالجات از سوی پزشکان روی او آغاز می شود.در پی انجام مداواها این بازیگر جوان دچار ضایعه مغزی شده و به حالت اغما فرو می رود و طبق شنیده های موثق خبرنگارما، هم اکنون درمان برای بازگرداندن وی به شرایط طبیعی ادامه دارد.
    یکی از نزدیکان این بازیگر با تایید خبر فوق گفت:متاسفانه خانم بدیعی دچار نوعی مسمومیت دارویی شدید شد که با مراجعه به بیمارستان و طولانی شدن روند احیا توسط پرستار کشیک وی به حالت کما می رود.با این حال قصد داریم او را به بیمارستان لقمان تهران منتقل کنیم تا جریان درمان به شکل تخصصی تری روی او ادامه پیدا کند.
    به گفته وی،وزارت ارشاد نیز همکاریهای لازم را برای پیگیری هرچه سریعتر پروسه درمانی این بازیگر در دستور کار دارد وگویا شخص وزیر دراین باره توصیه های لازم را انجام داده است.
    این بازیگر که در سال ۱۳۷۶ با بازی در فیلم سینمایی «بودن یا نبودن»ساخته کیانوش عیاری به شهرت رسید،بازی در آثاری چون «دست‌های آلوده» (سیروس الوند)،«هفت پرده»،«از صمیم قلب»،«شمعی در باد»،«پروانه‌ای در مه»،«سربلند» و … را در کارنامه دارد.

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض عسل بدیعی دار فانی را وداع گفت/ مراسم خاکسپاری بعد از تعطیلات

عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل ایست قلبی در بیمارستان لقمان دار فانی را وداع گفت. این بازیگر جوان در زمان حیاتش اعضای بدنش را اهدا کرده بود.

مهدی احمدی تهیه‌کننده باسابقه سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: متاسفانه عسل بدیعی بازیگر جوان سینما و تلویزیون که بر اثر مسمومیت دارویی از روز گذشته در بیمارستان لقمان بستری شده بود، دقایقی پیش در بیمارستان لقمان به دلیل ایست قلبی جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.
    وی در ادامه گفت: ایشان در زمان حیات‌شان اعضای بدنشان را اهدا کرده بودند که کارهای مربوط به اهدای اعضاء ایشان در حال انجام است.
    احمدی درباره مراسم خاکسپاری زنده‌یاد بدیعی گفت: هنوز مراسم خاکسپاری قطعی نیست اما احتمالا روز 15 فروردین‌ماه و پس از تعطیلات خواهد بود.
    عسل بدیعی متولد سال 1356 در تهران بود و از سال 75 با بازی در «بودن یا نبودن» ساخته کیانوش عیاری فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد. وی روز گذشته به دلیل مسمومیت دارویی در بیمارستان لقمان بستری شده بود که دچار مرگ مغزی شد و دقایقی پیش، درگذشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخی ... خیلی شوکه شدم .... خدا رحمتش کنه .
    روحش شاد.

4. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عسل بدیعی متولد 1356 تهران می باشد. بدیعی همسر بازیگر معروف سینمای ایران فریبرز عرب نیا است. بدیعی یک فرزند پسر دارد. با فیلم بودن یا نبودن فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد.
    تاریخ انتشار : 12 فروردين 1392
    نام : عسل

نام خانوادگی : بدیعی

تولد : ۱۳۵۶

محل تولد : تهران

تحصیلات : لیسانس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آزاد اسلامی

----------------------------------

عسل بدیعی همسر فریبرز عرب نیا (بازیگر) است و یک پسر دارد. او از سال ۱۳۷۵ به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه یافت و با فیلم بودن یا نبودن فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد.او میتوانست پیشرفت بسیاری در این زمینه داشته باشد ولی هیچگاه تنوانست در فیلمهای بعدی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تکرار کند.

مصاحبه عسل بدیعی :
    عسل بدیعی که در سال‌های اخیر بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فیلم‌های کوتاه بازی می‌کند، معتقد است: «هر زمان که نقشی در من این حس را به وجود بیاورد که می‌توانم زندگی‌اش کنم به سمتش خیز بر می‌دارم و به کوتاه یا بلندی‌اش اهمیت نمی‌دهم.»
    عسل بدیعی هم مثل بسیاری معتقد است «بودن یا نبودن» یکی از شاخص‌ترین کارهایش است و این کار را بیشتر از بقیه دوست دارد.
    تولد «جانیار» باعث دوری سه، چهار ساله بدیعی از سینما شد و شاید این دلیلی بود تا او در سال‌های اخیر از ستاره شدن محروم شود. خودش در این باره می‌گوید: «وقتی آدم سه چهار سال دور است برای شروع مجدد احتیاج به یک فرصت خوب دارد. پس از بازگشتنم خیلی پیشنهاد سینمایی داشتم ولی هیچ پیشنهادی را برای بازگشت مجدد به سینما اطمینان‌بخش ندیدم و ترجیح دادم آرام آرام کار کنم. علاوه بر این من از آن دسته آدم‌هایی نیستم که برای رسیدن به یک هدفی در مقطعی همه چیز را فدا می کنند. بچه‌دار شدنم در آن مقطع باعث شد مسؤولیتی که در قبال پسرم داشتم و لذت مادری را در اولویت قرار بدهم.»

بازیگر فیلم‌های کوتاهی چون «من تنها»، «آخرین ساعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مرد معمولی» و «اصغر، پیکان و همسرش و زندگی کمی غیرعادی‌تر» درباره تجربه بازی در فیلم کوتاه می‌گوید: «حضور در این فیلم‌ها برای من تجربه بسیار خوبی بود. در جایگاه یک بازیگر حضور در فیلم کوتاه هیچ تفاوتی با یک فیلم بلند ندارد.
    بازیگرهای متفاوت فرمول‌های خاص خودشان را دارند. من هم باید بگردم فرمول خاص خودم را پیدا کنم که با فیزیکم، روحم، حس درونیم، میمیک و تپش قلبم هماهنگی داشته باشد. هر زمان که نقشی در من این حس را به وجود بیاورد که می‌توانم زندگی‌اش کنم به سمتش خیز بر می‌دارم و به کوتاه یا بلندی‌اش اهمیت نمی‌دهم.»
    بهترین چیزی که عسل بدیعی از آن حس عید می‌گیرد، تغییر فصل و نفس کشیدن طبیعت است. او می‌گوید: «وقتی کوه می‌روم و ابرها را می‌بینم، احساس می‌کنم بهار نزدیک است. در روزهای آخر اسفند و اولین روزهای فروردین راه رفتن و نفس کشیدن در تجریش و باغ شاتر را دوست دارم.»

فیلم شناسی

(۱۳۷۶) بودن یا نبودن (کیانوش عیاری) بازیگر

(۱۳۷۸) دست‌های آلوده (سیروس الوند)، بازیگر

(۱۳۷۹) هفت پرده (فرزاد مؤتمن)، بازیگر

(۱۳۷۹) از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، بازیگر

(۱۳۸۲) شمعی در باد (پوران درخشنده)، بازیگر

(۱۳۸۴) پروانه‌ای در مه (محمدجواد کاسه‌ساز)، بازیگر

(۱۳۸۵) سربلند (سعید تهرانی)، بازیگر

(۱۳۸۷) روز هشتم

مجموعه تلویزیونی مستانه
    تلویزیون

ششمین نفر(۱۳۹۰)

زمین انسان ها (۱۳۸۹)

جوایز و انتخابها

کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن (دست های آلوده)

دوره ۱۸ جشنواره فیلم فجر (مسابقه سینمای ایران) – سال۱۳۷۸
    بیشترین همکاری های عسل بدیعی با:
    ماهایا پطروسیان (بازیگران،) (در ۲ فیلم )
    سیروس الوند (بازیگران،تهیه و تولید،صحنه و لباس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در ۲ فیلم )
    بهرام دهقانی (تدوین،فیلمبرداری،فیلمنام �،کار� �ردانی،) (در ۲ فیلم )
    فریبرز عرب نیا (بازیگران،فیلمنامه،) (در ۲ فیلم )
    هوشنگ قوانلو (بازیگران،) (در ۲ فیلم )
    جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در ۲ فیلم )
    مهرداد فلاحتگر (بازیگران،) (در ۲ فیلم )

منبع : parsilog.com

6. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آیا عسل بدیعی حودکشی کرده؟!!!

به گزارش شبکه ایران در حالی که عسل بدیعی بازیگر زن سینما و تلویزیون از روز گذشته به کما رفته است هنوز مشخص نیست که عامل اصلی این مرگ مغزی چیست؟ خانواده بدیعی از این مساله سخن گفته اند که مسمومیت عامل اصلی مرگ مغزی عسل بدیعی بوده است اما شایعات حکایت از آن دارند که گویا یک ضربه روحی مهلک عامل این وضعیت بوده است. - مسمومیت دارویی شدید عامل اصلی مرگ مغزی بدیعی عنوان شده و این در حالی است که برخی احتمال خودکشی این بازیگر را داده اند به این معنا که وی قصد داشته با مصرف تعداد بالایی قرص دیازپام خود را به دیار باقی بفرستد! دلیل این عمل بدیعی هم قرارگیری در یک وضعیت روحی تکان دهنده بوده است ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

هنوز جوان بود حیف شد

خدا رحمتش کنه..................

10. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خدا رحمتش کنه.وقتی آدم های خوب و زیبا میمیرن واقعا" قلب آدم بدرد میاد و ناراحت میشه.بنظر من که احتمال خودکشی زیاده چون فریبرز عرب نیا یک هیولاست و اخلاق بسیار تند و بدی داره و خدا میدونه که چه بر سر این زن اومده چون در عکسهاش مشخصه که غم عمیقی در پشت چهره ش پنهانه.بقول Iron Maiden:

Only The Good Die Young,Evil Lives Forever

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فکر می کردم دروغ 1 آوریله

باور کردنی نیست روحش شاد

13. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به اخباری که امروز و فردا میشنوید زیاد اعتماد نکنید

15. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم باور نکردم ولی تو خیلی از خبرگزاری ها تایید شده ..امیدوارم دروغ باشه ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یعنی میخوای بگی دارن دروغ 13 رو میگن ؟
    یعنی تصور کنیم که دارن با جون یه بازیگر و احساسات یه ملت بازی میکنن برای اینکه یه دروغی گفته باشن ؟
    اگه منظورت از اعتماد نکردن اینه که بعید میدونم یه خبر به این مهمی دروغ باشه ....

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •