تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تاپیک جامع دوتا2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تاپیک جامع دوتا2

سلام به همه رفقای پی سی ورلدی خودم !

دیدم تاپیکی در مورد دوتا2 نیست. گفتم یه تاپیک بزنم که با کمک مدیران تاپیک خوبی بشه.

تو این تاپیک ابتدا مژده بدم به همه ی دوستان . یکی از سایتها اقدام به فروش بازی دوتا2 کرده که برخلاف همه ی سایتهای دیگه که برای دانلود گذاشتن و هیچ کدومش کار نمیکنه ، این یکی کار میکنه و اول درب منزل تحویل می گیری و بعد پول رو میدی

من خودم اینجوری خریدم، به دوستان هم پیشنهاد می کنم هر کسی خواست بخره که با هم بازی کنیم چون تو سایتش زده بود تعدادش محدوده .

خوب اول میرم سراغ همین خریدش که اگر کسی خواست بتونیم با هم بازی کنیم تا در ادامه آموزشهای بازی رو بزارم .

به گفته ی خود سایت :

DVD ها به صورت Write ای نمی باشند و کاملا اورجینال هستند. چاپ بر روی دی وی دی ها حک می شود ، این بسته دارای یک پک زیبا با عکس دوتا ۲ می باشد و شما دقیقا آن چیزی را که در عکس بالا مشاهده می کنید خواهید خرید !!!شما میتوانید ابتدا این DVD ها را درب منزل خود تحویل بگیرید و مبلغ آن را به مامور پست تحویل دهید و از خرید خود لذت ببرید.تمامی پک ها با گارانتی ۱۰۰% تعویض در صورت خرابی یا شکستگی می باشد و از تمام لحاظ خیالتان راحت باشد.

لینک خرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط امیدوارم که مدیران به عنوان تبلیغ نگاه نکنند، چون این سایت به من هیچ ربطی نداره، فقط برای اینکه خیلی از دوستان گلم مثل من دنبال این بازی می گردند این سایت رو دارم معرفی می کنم تا در ادامه به آموزشهای بازی بپردازم.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •