سلام دوستان. اگه میشه منو راهنمایی کنین و بگین که با چه فرمت وبا bitrate چند، می تونم یه آهنگ با کیفیت مناسب و در عین حال کمترین حجم رو درست کنم.![]()
سلام دوستان. اگه میشه منو راهنمایی کنین و بگین که با چه فرمت وبا bitrate چند، می تونم یه آهنگ با کیفیت مناسب و در عین حال کمترین حجم رو درست کنم.![]()
سلام،
این بستگی کامل به این داره که آهنگ رو جایی که می خواهید save کنید چه فرمتهایی رو پشتیبانی می کنه و چه قدر فضا دارید.
به عنوان یک استاندارد و اینکه مطمئن باشید آهنگ تقریبا همه جا پخش می شه فرمت mp3 با بیت ریت 128 KB/sec.
ولی بهتر از اون wma هست که کیفیت بهتر با حجم کمتر (در بیت ریت یکسان) ارائه می کنه و ممکنه بعضی از دستگاههای پخش قابل حمل اون رو پشتیبانی نکنند. بنابراین با wma می تونید بیت ریت بالاتری (مثلا 160 یا 196) انتخاب کنید.
موفق باشید.
دوست من يك فرمت جديد البته ميگم جديدي يعني تقريبا 2سالي هست كه اومده اونم ogg هستش كه كيفيتش عين 128 ام پي تري هستش اما حجمش تقريبا دوسوم ام پي تري هستش وخيلي عاليه و در پمن فقط jet audio اونو ميخونه.
من میخوام رو موبایلم(NOKIA 6680) که یه رم 512 روش هست بریزم.نوشته شده توسط Ali Alizadeh Mansouri
البته اينو بگم كه wma خيلي خوبه ولي Real رو من بيشتر دوس دارم خيلي از سايتايي كه آهنگ ميذارن هم از Real استفاده ميكنن كه البته يه علتش كيفيت خوب و حجم كمه و علت ديگش استريم بودنش ولي موبايل گفتي.خب بگو موبايلت چه فرمتايي رو ميتونه پخش كنه تا بيت ريتش رو بگم
منتقل شد
تصميم گيری با مديران محترم انجمن موبايل
سلام،نوشته شده توسط aminsm
من بررسی کردم و دیدم گوشی شما 10 مگابایت حافظه ی دینامیک برای مصارف مختلف داره و mp3 رو هم پشتیبانی می کنه. هر دقیقه آهنگ mp3 با بیت ریت 128 بطور متوسط 1 مگابایت فضا می گیره بنابراین بهتره از بیت ریت های پایین تری استفاده کنین. همچنین شما می تونین تا 64 مگابایت کارت حافظه ی mmc به گوشی اضافه کنید که برای نگهداری آهنگ فکر بهتریه.
موفق باشید.
aminsm میگه 512 مگ رم روشه بعد شما میگی.........نوشته شده توسط Ali Alizadeh Mansouri
aminsm جان شما میتونی از فرمت Ogg استفاده کنی با برنامه ی power mp3 میتونی تو گوشیت گوش بدی . پایین ترین کیفیت ogg با mp3 128k برابری میکنه .
به نظر من که حرف نداره .
فرمت aac با بيت ريت 64k معادل mp3 با بيت ريت 128k هست و نصفه حجم اون رو هم داره. در واقع همون mp4 محسوب ميشه. با برنامه pc suite مي توني فايلهات رو تبديل كني. البته اگر گوشيت ساپورت كنه.
و یک نکته کلبی اگه برای پخش هدفون میخاین 64کیلو از همشون بهتره کیفیتش هم عمرا کم نمیشهنوشته شده توسط Mishel
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)