تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: ریستارت شدن کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza R"ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

9 ریستارت شدن کامپیوتر

سلام
    من یه مشکلی دارم که خیلی وقته که دنبال راه چاره اش هستم!!تا به حال چندبار هم تو انجمن تایپک دادم ولی مشکلم حل نشده
    به خاطر این مشکل من حل نشده چون فکر میکردم مشکل از دمای کارت گرافیکمه ولی مثل این که مشکل از اون نیست!!
    یه چند ماهی شده که کامپیوترم توی بازی ها ریستارت میشه و هنوز هم من نتونستم مشکلشو پیدا کنم!!!
    من تو هر بازی ای که برم بعد از 1-2 ساعت بازی کامپیوترم ریستارت میشه!! الیته به بازی هم بستگی داره مثلا اگه بازی گرافیک بالایی باشه یکم زودتر ریستارت میشه!!
    این عکس دمای قطعاتم بعد از ریستارت شدن کامپیوترمه(سعی کردم که بلافاصله از این که ویندوزم اوند بالا عکس بگیرم)

من تابه حال کامپیوترم رو برای تعمیرات بردم ولی اون ها میگفتن که برای ما ریستارت نمیشه!!
    بعضی اوقات هم که کامپیوترم رو روشن میکنم هنوز که ویندوز بالا نیومده یک صفحه ابی میاد و یه چیزی صد در صد میشه و کامپیوترم ریستارت میشه!!
    ممنون میشم اگه کمک کنید باور کنید اعصابم از دست سیستمم به هم ریخته.
    Last edited by Reza R"ch; 20-09-2012 at 14:40.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دمای قطعات دمایی نیست که باعث ریستارت سیستم بشه البته باید سیستم تحت فشار باشه تا معلوم بشه
    شما نرم افزار prime95 رو دانلود کنید و در حالت blend سیستم رو تحت فشار قرار بدید و حین تست دمای سی پی یو و مین رو با نرم افزار hw monitor چک کنید اگه ریست شد ببینید در چه دمایی ریست میشه سیستم
    برای گرافیک با نرم افزار furmark گرافیک رو تحت فشار بزارین با نرم افزار gpu-z دمای گرافیک رو چک کنید و ببینید speed fan حین ستت افزایش پیدا میکنه یا نه
    ریست شدن علت های دیگه ای هم میتونه داشته باشه
    ویندوز - ویروس - رم و اسلات حافظه - در مواردی هارد که احتمالش کمه - پاور و مین و دمای قطعات و تداخل سخت افزاری و درست نصب نشدن درایورهای سیستم

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خب عزیز برنامه memtest رو در مجموعه هایرن بوت دیسک اجرا کن یه تست حسابی از رم بزاره واسط شاید از رم باشه
    یه تست هم از هارد بگیر

خب دراخر هم یه مشخصات دقیق سیستمتون رو بزار و چه بازی های رو اجرا میکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمای قطعات دمایی نیست که باعث ریستارت سیستم بشه البته باید سیستم تحت فشار باشه تا معلوم بشه
    شما نرم افزار prime95 رو دانلود کنید و در حالت blend سیستم رو تحت فشار قرار بدید و حین تست دمای سی پی یو و مین رو با نرم افزار hw monitor چک کنید اگه ریست شد ببینید در چه دمایی ریست میشه سیستم
    برای گرافیک با نرم افزار furmark گرافیک رو تحت فشار بزارین با نرم افزار gpu-z دمای گرافیک رو چک کنید و ببینید speed fan حین ستت افزایش پیدا میکنه یا نه
    ویندوز - ویروس - رم و اسلات حافظه - در مواردی هارد که احتمالش کمه - پاور و مین و دمای قطعات و تداخل سخت افزاری و درست نصب نشدن درایورهای سیستم
    نرم افزار prime95 رو دانلود کردم و در حالت blend سیستم رو تحت فشار قرار دادم و حین تست دمای سی پی یو و مین رو با نرم افزار hw monitor چک کردم و کامپیوترم توی این دماها ریستارت شد:
    AMD690GM-M2
    THRM:40
    TMPIN0:82
    TMPIN1:50
    AMD Athlon 64 X2 4600
    core#0:50
    core#1:52
    MAXTOR STM3250310AS
    Assembly:40
    Air Flow:40

NVIDIA GeForse 9500 GT
    TMPIN0:51
    TMPIN0:51
    دور فنم هم قبلا دستی 100 کردم.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب عزیز برنامه memtest رو در مجموعه هایرن بوت دیسک اجرا کن یه تست حسابی از رم بزاره واسط شاید از رم باشه
    یه تست هم از هارد بگیر

خب دراخر هم یه مشخصات دقیق سیستمتون رو بزار و چه بازی های رو اجرا میکنی
    ممنوم دوست عزیز ولی من زیاد وارد نیستم و نمیدونم برنامه memtest رو در مجموعه هایرن بوت دیسک چی هست و چطوری باید اجراش کنم.
    اطلاعات دقیق هم تو پست قبلیم نوشتم بغیر رم هام که 2گیگ هستن
    و در مورد بازی, کامپیوترم تا به حال تو بازی Sleeping Dogs هم ریستارت شده و توی بازی Dungeon Defenders (گرافیک و رمش در حد 256 هست)هم تا به حال ریستارت شده!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی در مورد ویندوز و ویروس باید بگم که چند وقت پیش سیستمم رو برده بودمش برای تعمیرات و اونجا برام ویندوز عوض کرد و ویروس کشی هم کرد ولی کامپیوترم خوب نشد!!البته جدیدا ویروس کشی نکردم..
    در مورد بقیه ی مواردی رو هم که گفتی رو نمیدونم مشکل دارن یا نه...

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بقیه موارد رو حتما چک کن
    ویندوز رو هم به نظر من دوباره عوض کن و خودت یک اسکن بکن دوباره سیستم رو ضرر نداره
    در مورد دما دما ها در تست پرایم دماهای مشکل سازی نیست
    باید بقیه موارد چک بشه
    برای استفاده از memtest نرم افزار hiren boot vd رو روی سی دی رایت کنید و بوتش کنید داخلش memtest است بزارید 3تا تست رو pass کنه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میدونی من تست پرایم رو که میگین سه بار انجام دادم.
    تو دور اول که تو عرض 1-2 دقیقه کامپیوترم ریستارت شد و دماها رو نتونستم یادداشت کنم.
    بعد از 10 دقیقه از تست اول من دوباره تست کردم حدود 3-4 دقیقه بودم ولی ریستارت نشد و بعد از تست خارج شدم و اومدم تو سایت و توی اون لحظه ریستارت شد!!!
    تست سوم رو هم بعد از یک ساعت از تست قبلی انجام دادم و حدود 9-10 دقیقه ای بود که ریستارت شد.
    نمیتونه همین علت باشه که کامپیوترم داخل بازی ها ریستارت میشه؟؟
    اون موارد دیگه رو هم نمیدونم چطوری تست کنم

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خودت آنتی ویروست رو به روز کن و یه اسکن بزن اگه هم خواستی ویندوز عوض کنی اولین کار بعد از نصب ویندوز نصب آنتی ویروس از روی سی دی یا فلش دیسک سالم (عاری از ویروس ) میباشد چون ممکنه درایوهای سیستمت دارای ویروس باشند که با دابل کلیک کردن روی درایو ها ویروس باز پخش میشه .!!!
    البته چند وقت پیش مشکلی تو همین مایه ها برام پیش اومد( رفتن ناگهانی تصویر : صفحه ناگهانی سیاه میشد) که با تعویض پاور مشکلم بطور کلی حل شد !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خودت آنتی ویروست رو به روز کن و یه اسکن بزن اگه هم خواستی ویندوز عوض کنی اولین کار بعد از نصب ویندوز نصب آنتی ویروس از روی سی دی یا فلش دیسک سالم (عاری از ویروس ) میباشد چون ممکنه درایوهای سیستمت دارای ویروس باشند که با دابل کلیک کردن روی درایو ها ویروس باز پخش میشه .!!!
    البته چند وقت پیش مشکلی تو همین مایه ها برام پیش اومد( رفتن ناگهانی تصویر : صفحه ناگهانی سیاه میشد) که با تعویض پاور مشکلم بطور کلی حل شد !!!
    ممنون از راه نماییتون حتما انجامش میدم..
    در مورد پاور هم باید بگم که من پاورم رو پارسال دقیقا همین موقع عوض کردم و یه پاور 1200w گذاشتم!! پاور قبلیم که سوخت 300w بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •