با سلام خدمت اساتید و دوستان.
صورت مسئله: میخوام یه پورت یو اس بی رو از یه کامپوتری اونور دنیا در اختیار بگیرم انگار که یو اس بی طرف همون یو اس بی من باشه و طرف فقط دستگاه رو وصل کنه به یو اس بی.
توضیحات: یه دستگاه جی پی اس رو در نظر بگیرید که دوستم توی یه شهر دیگه داره باهاش کار میکنه. حالا میخواد اطلاعات این دستگاه رو برام بفرسته یا من میخوام دستگاه اونو از طریق کامپوترم تنظیم کنم. این دستگاه نیاز به درایور داره که توی کامپیوتر دوستم نصب نیست یعنی وقتی که اون به کامپیوترش وصل میکنه کامیش میفهمه که یه دستگاهی وصله ولی نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه ولی من توی کامپیوترم نصبه و ... حالا میخوام وقتی اون دستگاه رو وصل میکنه به یو اس بیش اون پرتش رو شیر کنه و برای من انگار دستگاه وصل شده به کامپیوتر من.
خودم دو تا برنامه رو تست کردم ولی جواب نگرفتم. توی توضیحات این دو تا برنامه دقیقا کارشون مشکل من رو حل میکنه ولی با دو تا از دوستام که چک کردم جواب نگرفتم. DAEMON.Tools.USB.1.1.0.0040 که سعی کردم کرک شدش رو از سایتای ایرانی گیر بیارم که گیر اومد ولی کار نمکنه هر چند از تریالش هم استفاده کردم نتونستم جواب بگیرم.
دومیش که USB.Over.Network.4.7.4 هست که کرکش کار میکنه اما خودش کار نمیکنه!!!
دوستان کسی هست بتونه این مشکل رو حل کنه و راه حلش مطمئن باشه؟ خودم گشتم یه برنامه دیگه پیدا کردم ولی کرکش رو پیدا نکردم که در واقع به درد من نمیخوره 15 روز آزمایشی خیلی کمه.
اگه برنامه تست شده ای معرفی کنین یه دنیا ممنونتون میشم.