سلام به همه دوستان یک سئوالی داشتم این که وقتی ویندوز ایکس پی رو میزارم میرم توی بوت موقعی که می خواد لود کنه تا گزینه ها رو بیاره گیر میکنه و جدیداً هم اصلاً صفحه آبی رنگ بوت رو نمیاره علت چیه؟؟
با تشکر
سلام به همه دوستان یک سئوالی داشتم این که وقتی ویندوز ایکس پی رو میزارم میرم توی بوت موقعی که می خواد لود کنه تا گزینه ها رو بیاره گیر میکنه و جدیداً هم اصلاً صفحه آبی رنگ بوت رو نمیاره علت چیه؟؟
با تشکر
اخیراً تغییری در سخت افزار سیستمتون ندادین ؟
مشکل میتونه از رم باشه.
احتمال دیگه داغ کردن Cpu هست.
خش دار شدن و خراب بودن سی دی یا ضعیف شدن لنز سی دی درایو
موفق باشید.
از این لحاظ فکر نمی کنم البته جدیداً یک رم 256 به همراه گرافیک 128 و یک رایتر کمبو گرفتم و نصب کردم همه هم سالم هستند و مشکلی ندارم؟؟
فقط نمی دونم مشکل از کجاست حتی وقتی خواستم لیندوز هم نصب کنم تا 26 درصد رفت و گیر کرد علتش رو نمی دونم؟؟
به احتمال زیاد مشکل از سیدی
سی دی رو عوض کن
اگه Sp2 نشد یه Sp1 نصب کن
ولی اگه حتما میخوای Sp2 نصب کنی بایوس مادربرد رو آپدیت کن
مشکل من سی دی هم نیست نزدیک به 5 سی دی ویندو و یک لینوکس و یک لیندوز و یک 2000 هم تست کردم اما فایده نداشت؟؟
به احتمال زیاد هاردت بدسکتور گرفته.هارد دیسکتو چک کن.نوشته شده توسط ali_1469
لطف كن با پارتيشن مجيك تحت داس از اول پارتيشن بندي كن درست ميشه
از این جوابتون ممنونم یک سئوال داشتم اینکه اگه من رم جدیدم را در آورم آیا دوباره میشه ویندوز رو نصبش کرد؟
و اینکه از طریق داس چه جوری میشه یک جا هرد رو فرمت کرد؟
از داس با دستور fdisk میتونی این کار رو بکنی اگه با بوت ویندوز 98 بالا میای
اگه با بوت xp بالا میای با دستور diskpart
در آوردن رم به نصب ویندوز هم ربطی نداره فقط رم کمتر از 128 نشه.
منظورت اینه که دو تا رم 256 گذاشتی؟اگه اینطوره که نه.اصلا مشکلی نداره.البته بهتره یه بار فقط رم جدید رو ,رو سیستم بذار و ویندوز نصب کن و دفعه ی دیگه فقط رم قدیمی.نوشته شده توسط ali_1469
برای فرمت کردن هم از Fdisk استفاده کن و اگر تجربه ی این کار رو نداری بهتره از partition magic تحت داس استفاده کنی که اینتر فیس گرافیکی هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)