تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل عدم نمیاش درایور فلش در لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

2 مشکل عدم نمیاش درایور فلش در لپ تاپ

سلاممممممممممم

دوستان من یه سوال دارم که به جوابش خیلی نیاز داره ..اخه کارام عقب افتاده بخاطر این مشکل

من لپ تاپیو که تازه گرفتم با هارد 750 امدم خونه دیدم پارتیشنی که شده جمع درایو ها 450 میشه...بردم گفتم چرا اینجوریه که اورد دیدم درست شده جمع درایو..3 درایو با 750 هارد

اما از وقتی اوردم هر 2 تا فلشو رو که میزنم بهش فقط صدای قطعو وصلش میاد ولی فلشو نمیخونه..یعنی نه درایوش میاد توی my computer نه auto paly!! جفت فلاشمامو pc میخونه...نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنمممممممممممممم؟

لپ تاپشم asus k 45

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کسیی نیسسسسسسسسسسست؟کارم فوووووووووریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

احتملا بهusbb3می زنیش که درایورش نصب نیست از device managerببین وقتی فلش بش می زنی اتفاقی می افته؟اگه میافته اونو unistal کن دوباره فلش بزن بش حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

احتملا بهusbb3می زنیش که درایورش نصب نیست از device managerببین وقتی فلش بش می زنی اتفاقی می افته؟اگه میافته اونو unistal کن دوباره فلش بزن بش حل میشه
    خیییییییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادین.. uninstal کردم درایو فلشو درست نشد بازم...توی قسمت device & printers رفتم اونجا همه اتصالاتی ها تیک صحیح داشتن اما واسه mass storage یه علامت خطر زرد داشت..نمیدونم باید چیکار کنمممممممممممممممممممممم لطفا کمک کنین مشکلم حل شه سریع تر

5. این کاربر از shima96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیییییییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادین.. uninstal کردم درایو فلشو درست نشد بازم...توی قسمت device & printers رفتم اونجا همه اتصالاتی ها تیک صحیح داشتن اما واسه mass storage یه علامت خطر زرد داشت..نمیدونم باید چیکار کنمممممممممممممممممممممم لطفا کمک کنین مشکلم حل شه سریع تر
    عزیز وقتی علامت زرد رنگ شد اپدیت رو بزن درستش میکنه بعد از اون برو تو دیسک منیجر زیر دیوایس منیجر هست ببین ویندوز به فلشتون اسمی اختصاص داده یعنی فرضا b m درایو ویندوز شما c هست و همینطوری اگه اسم نداشت روش راست کلیک کرده و change and letter path رو زده
    و بعدا add رو زده و یه حرف رو بهش اختصاص داده و تمام

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •