تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: مشکلی که بعد از نصب ویندوز 8 دیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض مشکلی که بعد از نصب ویندوز 8 دیدم

من ویندوز قبلیم یعنی 7 را کاملا پاکش کردم !!! یعنی دی وی دی را گزاشتم تو لب تاپ و لب تاپ را restart کردم و از بعدش مراحل نصب را رفتم جلو !!! تو جایی که مربوط می شه به پارتیشن بندی درایو ویندزم را کاملا پاکش کردم !!! بعدش که ویندوز نصب شد !!! در هنگام بالا اومدن اول آرم ویندوز 8 میومد و بعدش می نوشت Windows 8 یا Windows 7 Loader xe !! این یعنی ویندوز 7 کاملا پاک نشده !!! این لینک را نگاه کنید !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    windows 7 loader جز یکی از نرم افزار های کرک ویندوز 7 هستش !!! حالا باید چی کار کنم که کاملا این حذف بشه !!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن رو windows 7 loader که کلیک می کردی یه اروری می داد و می گفت باید سی دی ویندوز را بزاری و تعمیرش کنی !!!

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام
    شما داخل Run عبارت msconfig رو بزنین و از قسمت Boot اونی رو که میخوایین انتخاب کنین و delete کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا اونجا تو بوت فقط نوشته بود ویندوز8 !!! چیزه دیگه ایی نبود

4. این کاربر از MOHSEN2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

677

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

موقع نصب علاوه بر درایو ویندوزت باید درایو SYSTEM RESERVED رو هم پاک کنی و یعنی در کل 2 تا پارتیشن دیلیت میکنی بعد میزنی که بسازه خودش پیغام میده که باید دوباره سیستم ریزرو ساخته بشه که میسازه بعد میری نصب میکنی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خوب من این کار را نکردم !!! راستش یه درایو بود اونجا که نمی شد توش ویندوز نصب کنی !!! یه حجم کمی هم داشت ولی من دیگه اون را پاکش نکردم !!! یعنی الان واسه درست شدن باید یه باره دیگه ویندوز نصب کنم ؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پاک کردن اسم ویندوز قبلی موقت حل میکنه ولی اره باید هر دفعه اون درایو کم حجم چند 100 مگی رو پاک کنی به همراه درایو ویندوز و بعد دوباره بسازی

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شمااین سه تا روش پایین میتونید برین برای حذف اون گزینه بوت مروبط به کرک ویندوز بترتیب:n01:

روش اول

روی my computer کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم طبق شکل بترتیب شماره عمل کنید در قسمت شماره 4 شما باید بجای windows 7 ویندوز 8 انتخاب کنید ازاون کادر بعدشم چکمارک گزینه شماره 6 حذف کنید ازآخرم گزینه 6 بعدم 7 انتخاب کنید سیستم ریستارت از نوع تست کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش دوم

کلیدهای win+x داخل ویندوز بزنید از منویی که باز میشه گزینه

کد:

انتخاب کنید بعد در کادری که باز میشه این دستور پایین وارد اینتر کنید در خط فرمان اول

کد:

بعد یکسری نوشته برای شما طبق شکل پایین ظاهر میشه اون قسمتی که دورش با کادر قرمز مشخص کردم طبق شکل پایین مربوط به ویندوز فعلی میشه که داخلش هستین که با گزینه current هم مشخص شده و اون قسمتی که نوشته شده identifier جلوشم یکسری اعداد تایپ شده با مربوط میشه به همون گزینه بوت لودر شما

کد:

که برای حذفش شما باید این دستور پایین داخل خط فرمان آخر باموس از روش کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید تا بوت لودر ویندوز قبلی پاک شود

کد:
    کد:

نکته: شما بجای اون عددی که من داخل شکل مشخص کردم باید عددی که روی سیستم شما به نمایش در میاد جایگزین عدد دستور بالا کنیدبعد برای اینکه ببینید بوت لودر ویندوز قبلی پاک شده یا نه باز همین دستور bcdedit تایپ کنید بعد اگر اون گزینه قبل نبود یعنی پاک شده

روش سوم

برنامه EasyBCD رو از پایین دانلود نصب کنید بعدشم طبق شکل عمل کنید فقط در قسمت شماره 2 باید چکمارک مربوط به بوت لودر ویندوز قبلی رو بزنید بعدم گزینه شماره 3 انتخاب کنید یک پیغام در یافت میکنید که باید تایید کنید آخرم گزینه شماره 4 انتخاب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:

9. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقای جعفریان من این کلید را باید کجا بزنم ؟
    کلیدهای
    win+x
    تو صفحه کلیدم که نیست کلید win !!! اونوقت باید این متن را جایی تایپش کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

داداش من اون پیغامی که می گی را دریافت نمی کنم !!! تو روش 3 !!!
    فکر کنم از همه شون آسون تر بود ولی پیغامه نمیاد !! و رو دیلیت که می زنی هیچ فرقی نمی کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام آقای جعفری ! واقعا خیلی ازتون سپاس گزارم مشکلم کاملا حل شد با همون نرم افزار ! یک باره دیگه امتحان کردم حل شد !!! فقط یادم بدی این کلید win کجا هستش ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •