تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: درخواست شکستن قفل DVD آموزشی (فیلم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

2 درخواست شکستن قفل DVD آموزشی (فیلم)

سلام من یه سری DvD آموزشی خریدم که با DVD Player هم پخش میشه ولی مجبورم فیلمها رو روی گوشیم نگاه کنم. این DVD چهار تا فایل یک گیگی هستش ولی این چهار فایل هر کدوم 100 بار تکرار شدن ، جوری که حجم کل DvD رو حدود 450 ، 500 گیگ نشون میده. واسه حل این مشکل من تونستم با send to کردن فایل ها به هارد اکسترنال 3 تا از 4 فیلم رو استخراج کنم ولی فیلم اول به هیچ روشی درنمیاد. دوستان این چه نوع قفلیه؟ چه جوری اون یک فایل رو هم بریزم رو هارد؟ ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    من هم همچین مشکلی دارم
    یه دی وی دی آموزشی درام که توش پر فیلم هستش وقتی از ایمیج میگیرم و ایمیج رو باز میکنم میزنه سی دی ارجینال نیست و وقتی که فیلمها رو کپی میکنم باز نمیشن . با km player که باز میکنم خطا میده پیغام update codeck میده
    لطفا کمک کنید.
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا یعنی کسی نیست یه جوابی بده به ما حداقل بیاین بگین نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر نکنم این سوالا رو بشه جایی بهتر از این جا پرسید! ولی انگار نه انگار..... راستی این دی وی دی های من توسط "نشر نرم افزاری آب.گینه" قفل شده. با اسم abg Lock در ضمن هدف من به هیچ عنوان نشر ، کپی و یا هر گونه سوءاستفاده های دیگر نیست! من فقط این حق رو به خودم میدم که فیلم آموزشی ای که پول دادم و خریدمش رو به هر نحو و روی هر گجتی که دلم خواست نگاه کنم. اصلا احترام به مشتری ..... هی!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه payan_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگر دیسک شما با DVD Player پخش میشه از نرم افزار DVD Fab استفاده کنید و مثل اب خوردن از فیلم کپی بگیرد
    در کل قفل های دیسکها برای جلوگیری از کپی برداری هست ولی اگر شما فیلم اموزشی دارید نه نرم افزار اموزشی این حق با شما هست که بتونید تو دیوایسهای دیگر هم تماشا کنید که راه حلش همین هست که گفتم

6. این کاربر از payan_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

12

اگر دیسک شما با DVD Player پخش میشه از نرم افزار DVD Fab استفاده کنید و مثل اب خوردن از فیلم کپی بگیرد در کل قفل های دیسکها برای جلوگیری از کپی برداری هست ولی اگر شما فیلم اموزشی دارید نه نرم افزار اموزشی این حق با شما هست که بتونید تو دیوایسهای دیگر هم تماشا کنید که راه حلش همین هست که گفتم
    واقعا ممنون دوست عزیز جواب داد. خیلی راحت نرم افزار فایلهای اصلی رو پیدا و استخراج کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •