سلام دوستان
ویندوزم 7 هست اورجینال
لپتاپ وایو f224fx/s
وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم و Persanalize رو میزنم این پیام میاد و دیگه نمیتونم رو دسکتاپ کلیک کنم و فقط این پیام میاد
کسی میدونه علتش چیه؟
![]()
سلام دوستان
ویندوزم 7 هست اورجینال
لپتاپ وایو f224fx/s
وقتی رو دسکتاپ کلیک راست می کنم و Persanalize رو میزنم این پیام میاد و دیگه نمیتونم رو دسکتاپ کلیک کنم و فقط این پیام میاد
کسی میدونه علتش چیه؟
![]()
میتونه چند دلیل داشته باشه.ویروس.دستکاری و یا چیزای دیگه
لپ تاپای viao کی ویژگی recovery دارن از اون استفاده کن.
و یا از system restore اگه restore point داشته باشه
viao care بهتره
این روشهای پایین تست کنید
روش اول
ابتدا اکانت ادمین خودتو ن فعال کنید بعدشم از داخل اون اکانت بالا بیاین همین حالت تست کنید برای فعال کردنشم منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعد داخل کادری که باز میشه این متن پایین باموس ازروش کپی بگیرین داخل پنجره مورد نظر با موس paste اینتر کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم سیستم ریستارت کنید با این اکانت ادمین بالا بیاین تست کنید
روش دوم
باز پنجره cmd رو طبق روش اول اجرا کنید اینسری این متن پایین داخل paste کنید بعدم اینتر بزنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش سوم
منوی run اجرا داخلش دستور msconfig تایپ اینتر کنید درکادری که باز میشه تنظیمات طبق شکل انجام بدین بعدشم تایید اکی سیستم ریستارت کنید بالا که اومد تست کنید از نوع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش چهارم
ویندوز خودتون طبق آموزش پایین که برای دانلود قراردادم یکدور repair کنید.
همشو تست کردم. درست نشد
این روش دیگه رو تست کنید
ابتدا طبق شکل پایین منوی استارت اجرا کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم طبق شکل روی همین گزینه کلیک راست گزینه شماره 3 انتخاب کنید
درمرحله بعد درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل همون کادربا موس paste بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل یک پیغام باید دریافت کنیدروی گزینه اکی کلیک کنید پنجره cmd رو بعد ببندین سیستم ریستارت کنید بالا که اومد از نوع تست کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم نشد..................
دوست عزیز یک چیز کوچیک نوشتم برات به احتمال قوی درستش میکنه.
بر اساس اطلاعاتی که از سیستم دادی ویندوز باید تو C: باشه . اگه غیر این بود بگو یکی دیگه بزارم.
این لینک دانلود.بازش کن فایل .exe توشو اجرا کن بعد هم یک ریست کن نتیجه رو بگو
این روش دیگه رو که میگم تست کنید
بازم طبق همون روش قبل پنجره cmd را اجرا کنید اینسری این متن پایین با موس از روش کپی بگیرین بعدشم داخل همون پنجره باموس paste بعدشم اینتر کنید از آخرم سیستم ریستارت کنید.
امتحان گردم اما ..... هیچ هیچ هیچ
اون برنامه ای که نوشته بودم رو اجرا کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)