من حدود ۲ ساله که سیستمم رو خریدم ولی الان یه دوهفته ای میشه که هروقت بازی میکنم، مانیتور میره روی استندبای و هرچی مانیتور رو خاموش، روشن میکنم صفحه نمیاد و همینطور چراغش نارنجی میمونه و فقط میشه ریست کنم. سیستمم اینه:
رم: ۲GB DDR3 1333Mhz Geil
سی پی یو: ۳٫۱ AMD Athlon X2
گرافیک کارت: Geforce GT220
من از منوی اسکرین سیور turn of monitor رو گذاشتم روی never و همینطور آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از سایت انویدیا گرفتم و کارت گرافیک رو کاملا پاک کردم و هرچی گرد و خاک بود با گوش پاک کن گرفتم ولی هنوز هم همین مشکل رو دارم. مشکل از چیه؟ با Furmark که تست کردم بعد از ۳ دقیقه دما رسید به ۱۰۶ درجه و بازهم خاموش شد و مجبور شدم ریستش کنم. با نرم افزار AIDA64 Extreme Edition هم تست کردم و بازهم بعد از 8 دقیقه دماش رفت بالا و خاموش شد. چرا اینطوری میشه؟ چطوری میتونم دماش رو بیارم پایین؟
مثلا قبلا که بازی Call of Duty: MW2 رو بازی میکردم هیچ اتفاقی نمی افتاد ولی الان سه-چهار دقیقه ای که بازی میکنم، مانیتور خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و همینطور هم یه صدایی میاد و انگار هنگ کرده و هیچکدوم از کلید های کی برد کار نمیکنه چون وقتی مانیتور خاموش میشد من Alt+F4 رو گرفتم تا از بازی بیاد بیرون ولی هیچی نشد پس یعنی 100 درصد مانیتورم مشکل نداره و احتمالا از کارت گرافیکه ولی در عجبم که چطوری همین سیستم با همین تهویه هوا 2 سال هیچ مشکلی نداشته ولی الان اینقدر داغ میکنه با وجود اینکه کاملا از هرگونه گرد و خاک پاکش کردم و کاملا گرافیک در جای خودش به درستی نصب شده. اولش فکر کردم چون ویندوزم 7 گردو هست مشکل داره و ویندوز 7 لرد رو هم نصب کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد. لطفا راهنمایی کنید.