خیلی ممنون دوست گرامی تشکر از اینکه این همه وقت گذاشتید تا به من کمک کنید راه حل های شما رو اجرا خواهم کرد فقط یه سوال آیا میشه ویندوز 7 رو روی هارد دیسک اکسترنال USB نصب کنم سپس هارد لب تاب رو باهاش فرمت کنم
برای نصب ویندوز روی هارد اکسترنال به این صورت باید عمل کنید ابتدا هارد اکسترنال خودتون به یک سیستم دیگه که ویندوز 7 روش نصب هست اتصال بدین درمرحله بعد از ویندوز 7 ایمیج تهیه کنید بعدشم ایمیج فایل که بصورت iso داخل درایو مجازی قراربدین برای اینکار از virtual clone drive استفاده کنید که پایین قراردادم لینکش درمرحله منوی استارت باز کنید بعدشم داخل قسمت سرچش دستور cmd رو تایپ بعدم رویگزینه مورد نظر کلیک راست درحالت run as administrator اجراش کنید داخل صفحه ای که باز میشه این دستورات وارد کنید
نکته: قبل از انجام اینکاری هارد اکسترنال به سیستم وصل باشه همچنین ویندوز داخل درایو مجازی باشه
دراین مرحله این دستورات بترتیب داخل پنجره cmd وارد کنید برای هرکدوم هم جدا اینتر بزنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجای x باید اسم درایو مجازی خودتون که ویندوز قراردادره رو بدین بجای y باید اسم درایو هارد اکسترنال خودتون بدین فقط وقتی حرف y تایپ کردین باید مثل گزینه x دو تا نقطه جلوش قراربدین بعد از نوع پنجره cmd رو طبق همون روش قبل باز کنید اینسری این دستور
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید