تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: عدم اتصال به شبکه اینترنت !!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض عدم اتصال به شبکه اینترنت !!!!!!!

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم. من به تازگی (چند ساعت پیش) به ویندوز 8 نقل مکان کردم و از طریق کرک های موجود ویندوز را کرک کردم

ولی مشکل اینجاست که با وجود اینکه در محیط cmd میتوانم yahoo را پینگ کنم و reply هم میکند ولی هیچ سایتی رو باز نمیکند. هم آدرس Ip رو چک کردم
    هم DNS هم Gateway ... خلاصه هرچی به ذهنم رسید چک کردم ولی نشد.

این رو هم بگم که من از ویندوز 7 به ویندوز 8 upgrade کردم و تو محیط 7 هیچ مشکلی نداشتم ولی اینجا !!!!!!!!!!!!!!

ممنون میشم اگر کسی از دوستان راه حلی به ذهنش میرسه ما را هم راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این نکته رو هم اضافه کنم که حتی با کابل LAN هم وصل کردم باز هم همین مشکل بود یعنی میشد همه سایت ها رو ping کرد ولی بروزر هیچ سایتی رو باز نمیکنه !!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداش منم همین مشکلو دارم البته واسه من همه چی درست بود راحت میتونستم تو اینترنت بگردم ولی بعد از نصب آنتی ویروس واسه منم همین اتفاق میوفته درضمن قبل از نصب آنتی ویروس حتی ویندوز دیفندر رو هم غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت

داره خودمونی میشه prince3-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش منم همین مشکلو دارم البته واسه من همه چی درست بود راحت میتونستم تو اینترنت بگردم ولی بعد از نصب آنتی ویروس واسه منم همین اتفاق میوفته درضمن قبل از نصب آنتی ویروس حتی ویندوز دیفندر رو هم غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم یه هفته هست بدون میشکل کار میکردم دیشب آنتی ویروس نود رو نصب کردم صبح هر کاری کردم دیگه به اینترنت وصل نمیشه که نمیشه(با لن وصل میشم) آنتی ویروس رو پاک کردم ولی باز حل نشد :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من تو تنظیمات برنامه nod32 را temporary disable کردم و بعد به کل از رو سیستم حذف کردم. مشکلم برطرف شد و الان اینترنت دارم. دوستان هم همینکار رو بکنند فکرکنم مشکلی نباشه.

خلاصه هر بلایی بود از nod32 بود. موفق باشید

6. این کاربر از M-Ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من تو تنظیمات برنامه nod32 را temporary disable کردم و بعد به کل از رو سیستم حذف کردم. مشکلم برطرف شد و الان اینترنت دارم. دوستان هم همینکار رو بکنند فکرکنم مشکلی نباشه.

خلاصه هر بلایی بود از nod32 بود. موفق باشید
    داداش من چند تا آنتی ویروس دیگه هم روش تست کردم با اونها هم همین مشکلو داره در ضمن سیستم بدون آنتی ویروس که امنیت نداره یه جائی تو تنظیمات آنتی ویروسها باید دنبالش بگردیم

8. این کاربر از flamingo2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •