تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل بزرگ هارد و پارتیشن hp dv6 6180

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل بزرگ هارد و پارتیشن hp dv6 6180

با سلام
    دو هفته پیش یه لپ تاپ hp خریدم. خواستم پارتیشن بندی کنم(از طریق خود ویندوز7) اشتباها درایوهای recovery و hp tools رو پاک کردم!!! ویندوز هم بالا نیومد مجبور شدم یه ویندوز دیگه نصب کنم. یه بار دیگه هم یه اتفاق مشابه افتاد و دوباره ویندوز نصب کردم. حالا موقع روشن شدن 3 تا windows 7 دارم که فقط بالاییش کار میکنه بقیه error میدن! از همه بدتر اینکه امروز که دوباره با سیستمم ور رفتم همون اتفاق تکرار شد و باز همون آش و همون کاسه...
    حالا چند تا سوال دارم
    1 چیکار کنم که فقط یه windows 7 موقع روشن شدن بیاد؟
    2 میخوام هارد رو از حالت دینامیک درآرم و بیسیک (استاتیک) کنم.چطور اینکارو کنم؟ (ضروریه واسم)
    3 میشه درایو system رو هم delete یا format کنم؟ اگه اینکارو کنم چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟ اصلا این درایو کارش چیه؟

ازهمه ی دوستان تقاضای کمک و راهنمایی دارم. خدا خیرتون بده
    بی زحمت زودتر جواب بدین.فوریه.
    بازم ممنون
    Last edited by morteza_goli; 26-04-2012 at 12:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی نیس کمکم کنه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دو هفته پیش یه لپ تاپ hp خریدم. خواستم پارتیشن بندی کنم(از طریق خود ویندوز7) اشتباها درایوهای recovery و hp tools رو پاک کردم!!! ویندوز هم بالا نیومد مجبور شدم یه ویندوز دیگه نصب کنم. یه بار دیگه هم یه اتفاق مشابه افتاد و دوباره ویندوز نصب کردم. حالا موقع روشن شدن 3 تا windows 7 دارم که فقط بالاییش کار میکنه بقیه error میدن! از همه بدتر اینکه امروز که دوباره با سیستمم ور رفتم همون اتفاق تکرار شد و باز همون آش و همون کاسه...
    حالا چند تا سوال دارم
    1 چیکار کنم که فقط یه windows 7 موقع روشن شدن بیاد؟
    2 میخوام هارد رو از حالت دینامیک درآرم و بیسیک (استاتیک) کنم.چطور اینکارو کنم؟ (ضروریه واسم)
    3 میشه درایو system رو هم delete یا format کنم؟ اگه اینکارو کنم چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟ اصلا این درایو کارش چیه؟

ازهمه ی دوستان تقاضای کمک و راهنمایی دارم. خدا خیرتون بده
    بی زحمت زودتر جواب بدین.فوریه.
    بازم ممنون
    سلام .
    با توجه به اينكه درايوهاي recovery و hp tools رو پاك كرديد پس دستتون براي هرگونه پارتيشن بندي و دستكاري كردن بازه !!!
    اول از همه از كليه اطلاعات مهم بكاپ بگيريد . لپتاپتون رو با DVD نصب ويندوز بوت كنيد و در مرحله پارتيشن بندي كليه پارتيشنهاي موجود رو حذف كنيد و فقط يك پارتيشن براي نصب ويندوز بسازيد و الباقي فضا رو بصورت خام باقي بذاريد ، اگر دقت كنيد به محض ساختن اولين پارتيشن يه پارتيشن 100مگابايتي به اسم system reserved ساخته خواهد شد كه كاري با آن نداشته باشيد . اهميت اين پارتيشن 100 مگابايتي با توجه به نوع ويندوز متفاوت هست بعبارت ديگر مثلاً اگر ويندوزتان از نوع ultimate باشد اين پارتيشن مورد نياز برنامه bitlocker هست .

پس از اتمام نصب ويندوز دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید (run در منوی استارت است) و الباقي فضا رو پارتيشن بندي كنيد . در اين مرحله دقت كنيد كه گزينه basic رو انتخاب كرده باشد .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام ممنون از پاسختون. واقعا کامل و مفید بود با سپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •