تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ از 1 ملیون تا 2 ملیون با توجه به نیاز های نوشته شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشاوره برای خرید لپتاپ از 1 ملیون تا 2 ملیون با توجه به نیاز های نوشته شده.

سلام .
    من برای رفتن به دانشگاه ( با توجه به رتبه ام و احتمال بالا برای قبول شدن در رشته کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ) باید طبق گفته سایت این دانشگاه یه لپتاپ حتما داشته باشم
    خود دانشگاه اونجوری که من تحقیق کردم 2 مدل لپتاپ اول سال معرفی میکنه که قسطی میفروشه به ورودی های جدید که شنیدم لپتاپ های ارزونی هستند .
    من یه لپتاپ میخوام که قدرت سخت افزاریش خوب باشه ( cpu i7 و رم بالای 4 گیگ ) . گرافیکشم در حدی باشه که فیفا 12 رو بدون مشکلی اجرا کنه برام کافیه .
    میخواستم بدونم چه لپتاپ هایی بین قیمت 1 ملیون تا 2 ملیون متناسب با کار من هست و به نظرتون کدوم بهترین گزینه هست ( اگر 1 ملیون باشه ولی به صرفه باشه من اون رو انتخاب میکنم )
    اصلا می ارزه قسطی دانشگاه رو نگیرم و مثلا با 500 بیشتر یه لپتاپ خوب بگیرم .

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی . این چیز ها رو هم در نظر دارم
    صفحه هرچی بزرگتر بهتر .
    وزن هر چی کمتر بهتر .
    باطری خوب نگه داره

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام
    - lenovo z580= ci7-ram6-hard 500 ya 750- bluray - vga 630 قیمت حدود 1900 تومان. دو سال گارانتی سازگار ارقام +کیف+موس آنتی ویروس
    acer v3 571= ci7- ram6-hard 750- vga 640 قیمت حدود 1750-1800. 2 سال گراانتی سازگار ارقام+ همون هدایا
    -----------
    بنظرم با ci5 هم همه ی کارهای شما راه میفته . دستگاه اول با پردازنده ci5 حدود 1600 دومی 1400

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من دل5110 رو دارم i5 هست ولی از i7 ده برابرقوی تره و درایوراش تو اینترنت و بازار پیدا میشه گارانتیش عالیه و هر گارانتی که ببری تعمیرش میکنه گرافیکش1 هست و رم4 هارد500

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دل 5110 با اینکه کانفیگ خوبی داره ولی پیشنهاد نمیشه . خرابی زیاد داشته تا الان
    از برند سامسونگ 300V5Z s01
    از برند اچ پی DV6-6120
    از برند ایسر همین v3 که پیشنهاد کردن

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون .
    تو چه سایتی میشه مشخصات لپتاپ ها و قیمت حدودی و ... رو دید ( برای موبایل چند تا سایت هست میخواستم ببینم برای لپتاپ هم هست ؟ )
    نظرتون در مورد شرکت لپتاپ چیه ؟ من در مورد دل زیاد شنیدم . فکر کنم باکلاس تر باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

8

همین مدل هایی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردن پیشنهاد میشه هم جدیدن و زیر 2 میلیون بهترین هستن!دل 5110 گرافیکش ضعیفه و کیفیت ساخت پائینی داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- lenovo z580= ci7-ram6-hard 500 ya 750- bluray - vga 630 قیمت حدود 1900 تومان. دو سال گارانتی سازگار ارقام +کیف+موس آنتی ویروس
    acer v3 571= ci7- ram6-hard 750- vga 640 قیمت حدود 1750-1800. 2 سال گراانتی سازگار ارقام+ همون هدایا
    از قیمت ها مطمئنید ؟؟
    مثلا اولیه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو سایتای خارجی زده 680 دلار که دلاری 2100 حساب کنیم میشه 1.400 . این سایت ایرانی هم که زده 1.350 .

ویرایش !! : مثل اینکه مدلای مختلف داره و اینی که نوشته 680 دلار از نظر سخت افزاری پایین تره

ویرایش: اینجا ایرانه، قانون خودش رو داره Highbury
    Last edited by Highbury; 28-08-2012 at 15:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای من راحت تایپ کردن خیلی مهمه . کیبورد کدوم یکی خوش دست تره ؟
    acer v3 جدید تر هست . درسته ؟ یجورایی انگار قیمتش پایین تر هست اما یکم به صرفه تره ( من بلوری نیازی ندارم و فقط این لپتاپ و برای 4 سال دانشگاهم میخوام و بعد اون به فکر یکی دیگه میشم . فکر نکنم تا 4 سال دیگه بلوری خیلی جا بیفته ... ). نظر شما چیه ؟
    از برند های دیگه چطور ؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

برای من راحت تایپ کردن خیلی مهمه . کیبورد کدوم یکی خوش دست تره ؟
    acer v3 جدید تر هست . درسته ؟ یجورایی انگار قیمتش پایین تر هست اما یکم به صرفه تره ( من بلوری نیازی ندارم و فقط این لپتاپ و برای 4 سال دانشگاهم میخوام و بعد اون به فکر یکی دیگه میشم . فکر نکنم تا 4 سال دیگه بلوری خیلی جا بیفته ... ). نظر شما چیه ؟
    از برند های دیگه چطور ؟
    سلام دوباره
    از لحاظ عملکردی این دو تفاوتی باهم ندارند و جز بهترینها هستن.
    کیبوردش جزیره ای هست، مشکل ایسر کیبوردش بود که تو سری جدید کیبورداش رو خیلی خوب کرده. لنوو هم همیشه بهترین کیبوردها رو داشته. این موارد رو تو نت نمیتونی پیداکنی و باید خودت از نزدیک ببینی و کمی باهاش ور بری.
    هردو جدید هستن و تقریبا در یک زمان وارد بازار شدن.
    صد در صد v3 به صرفه تره.
    از برند های دیگه چطور ؟

مطمئنا تو اولین پست بهترینهای بازار رو پیشنهاد میدم. وگرنه میشه 10 تایی لیست داد که فقط موجب گمراهی شما و اتلاف وقت میشه.
    مگر اینکه کلا با این برندها مشکل داری، اونوقت پیشنهادهای دیگری هم هست مثل hp 6c45 و 6c55 اولی حدود 1550 و دومی حدود 1900 با گارانتی متفرقه

اگه میخواهی خیال خودت رو راحت کنی و زیاد هم هزینه نکنی و یه لبتاب پرکار و پربازده بگیری همون v3 رو با پردازندهci7 بگیر که قیمتش هم خوبه. گرافیک قوی هم داره

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •