سلام بسیاری از کاربران لبتاب بر اثر درست نصب نکردن درایور باعث آسیب زدن به لبتاب خود میشوند بد نیست که حتی اونایی که بلدن یه نگاهی به این تاپیک بندازن.
هر لبتابی درایور خاص خودشو داره و حتی یک سری از لبتاب ها راهنما برای نصب صحیح درایور ها دارن اما یک سری از لبتاب ها درایور ندارن
شیوه اول بدون نیاز به درایور:
در این شیوه ممکن است درایور های شما کامل نصب نشوند.آدرس زیر را دنبال کنید.
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و گزینه Manage رو بزنید بعد یک پنجره ای باز میشود که در کناره آن چند گزینه وجود دارد روی Device Manager کلیک کنید بهد یک پنجره باز میشود روی هر کدام از گزینه ها که علامت تعجب زرد رنگ وجود دارد راست کلیک کرده و گزینه اول را بزنید و یک پنجره باز میشود و دوباره گزینه اول را بزنید و باید به اینترنت دسترسی داشته باشید تا بتوانید درایور ها را نصب کنید.بعضی از گزینه ها علامت فلشی به سمت پایین ممکن است داشته باشد روی آن ها راست کلیک کرده و Enable را بزنید تا فعال شوند
شیوه دوم:
در این شیوه شاید درایورهایتان را پیدا کنید.من چند سایت خوب و معروف ایرانی برای شما سراغ دارم که کارتونو راه میندازه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیوه سوم:
از سایت خود لبتابتون دانلود کنید اگر نمیتوانید مدل و یا کد دستگاه و مارکشو بدید من براتون دانلود میکنم.![]()