تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با لب تاپ Dell 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض مشکل با لب تاپ Dell 5110

با سلام. یک لب تاپ گیرم افتاده خستم کرده!

جدیدترین درایور کارت گرافیک انویدیاشو نصب کردم! براش هم تعریف میکنم که از گرافیک انویدیا استفاده کنه!

اما هیچ بازی رو اجرا نمیکنه!

بازی کانتر نصب کردم بر روی این لب تاپ اررور میده که less than 15MB memory می خواستم بدونم که مشکل از چیه/>!؟

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

بايد روي بازي كليك راست رو بزنید بعد رو یه سربرگ ها گزینه compatibility رو بزن بعد برو گزینه run this program in compability mode for: این رو علامت دار کن بعد از گزینه های باز شده گزینه (windows (xp service pack2 رو بزن و ok رو بزن و راحت بازی کنید که البته واسه من به اینکار نیازی نبود

توضيح بيشتر :
    یکی از مشکلاتی که شاید خیلی ها از کانتر بازها باهاش دست و پنجه نرم کرده باشن مشکل با ویندوزهای ۶۴ بیتی می باشد که با پیام کمبود حافظه روبرو می شوند. البته با کمی جست و جو در اینترنت مشکل حل میشه ولی بازم یه مشکل هست اونم اینکه همه جا، فوت کوزه گری رو نگفتن. اگر مشکل شما تا به الان حل نشده ما در اینجا می خواهیم اون فوت رو به شما یاد بدیم.

خوب:

برای حل این مشکل اول ببینید که اون فایلی رو که برای اجرای بازی اجرا می کنید با پسند .bat و یا .exe که اگر .bat بود آن وقت از مرحله یک شروع کنید. در غیر این صورت از مرحله دوم شروع کنید.

۱- بر روی فایل .bat راست کلیک کرده و گزینه edit رو بزنید و آن وقت مسیر فایل اصلی و یا همان فایل .exe رو بدست بیارید و بعد از حالت edit خارج شوید.(معمولا مسیر فایل در همان پوشه و با نام hl.exe می باشد.)

۲- بر روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه properties را انتخاب کرده و به قسمت compatibility بروید و در قسمت compatibility mode windows xp sp2, را انتخاب کنید، تا از این به بعد بازی کانتر در حالت windows xp sp2 اجرا شود.
    Last edited by ehsan102; 13-05-2012 at 11:28.

3. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام. یک لب تاپ گیرم افتاده خستم کرده!

جدیدترین درایور کارت گرافیک انویدیاشو نصب کردم! براش هم تعریف میکنم که از گرافیک انویدیا استفاده کنه!

اما هیچ بازی رو اجرا نمیکنه!

بازی کانتر نصب کردم بر روی این لب تاپ اررور میده که less than 15MB memory می خواستم بدونم که مشکل از چیه/>!؟
    عزیزم روی آیکون بازی راست کلیک کن گزینه run with grafic processor رو بزن گرافیکتو انتخاب کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •