با سلام
من ر فتم انتی ویروس اورجینال خریدم بعدش به علت این که وین قبلیم سرعتش وحشتانک پاییناومده بود و داشتن اآنتی ویرس کرک شذه تصمیم گرفتم وینمو عوض کنم و دیفالت کارخونشو برگردونم تا حالا هم 3 بار این کارو کرده بودم من نیز ریکاوری را انجام دادم ویندوز برگشت بههمراه تمامی درایور هاش و عین روز اولش شد
بعدش یک سری درایور رو آپدیت کردذم آنتی ویروسو نصب کردم و......که ویندوز اکسپلورر همش ارور میداد و من خاستم دوباره وینمو ریکاوری کنم که ارور داد اینم عکسش
اینم بگم من حواسم نبود دی وی دی انتی ویروس تو درایو بودش که بعدش از روشن کردن سیستم وارد انتی ویروس بوتیبل شد بعدش گزاشتم ککاراشو بکنه موقعی که خاست اسکن کنه ریستارت کردمو دی وی دی بک آپو هم گزاشتمو پیش رفتم 4 دی وی دی رو گزاشتم موقع ریستور کردن ارور زیرو داد دیگه هرکایر هم کردم نشد که نشد نشد وین اورجینالشو برگردونم منم مجبور شدم یک دی وی دیی که واسه پی سی م استفاده میکنم و وینش عالیه رو به جای قبلیه توی پارتیشن سی ریختمولی چون وین اورجینالم نسخه 64 بیت هوم بیسیک سون بودش منم اون نسخشو ریختمو و.......وارد ویندوز شدم و با سریال زیر لپتاپ ویندوزو فعالکردم ولی دیگه وین اورجینالی که رو لپتاپ بود برنگشت که نگشت همش ارور زیرو میداد
حالا من چیکار کنم که بر گرده اینم بگم من از درایور های لپتاپ هم بک اپ گرفتم و یک برنامه ایسر ریکاوری منیجر هم داشت که نصبیدمش اونم همش میگه بک آپ بگیر حالا بک آپم دارم ولی ارور میده و یک چیز دیگه اینه که دوباره بک اپ نگرفتم !!!همون موقعی که نو بود گرفتم
acer 5750 g blue
windows 7 home basic 64 bit
هالا من از ذوستان این خاهشو دارم که منو راهنمایی کنن که چه طوری میتونم دوباره وین اورجینال لپتاپ رو برگردونم اونی که توی پارتیشن مخصوص ویندوز هست که هایدم هست منظورمه ها
بسیار بسیار ممنونم
لینک عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید