تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: عدم باگزشگت ویندوز اورجینال با استفاده از دی وی دی های بک اپ!!!!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض عدم باگزشگت ویندوز اورجینال با استفاده از دی وی دی های بک اپ!!!!

با سلام
    من ر فتم انتی ویروس اورجینال خریدم بعدش به علت این که وین قبلیم سرعتش وحشتانک پاییناومده بود و داشتن اآنتی ویرس کرک شذه تصمیم گرفتم وینمو عوض کنم و دیفالت کارخونشو برگردونم تا حالا هم 3 بار این کارو کرده بودم من نیز ریکاوری را انجام دادم ویندوز برگشت بههمراه تمامی درایور هاش و عین روز اولش شد
    بعدش یک سری درایور رو آپدیت کردذم آنتی ویروسو نصب کردم و......که ویندوز اکسپلورر همش ارور میداد و من خاستم دوباره وینمو ریکاوری کنم که ارور داد اینم عکسش
    اینم بگم من حواسم نبود دی وی دی انتی ویروس تو درایو بودش که بعدش از روشن کردن سیستم وارد انتی ویروس بوتیبل شد بعدش گزاشتم ککاراشو بکنه موقعی که خاست اسکن کنه ریستارت کردمو دی وی دی بک آپو هم گزاشتمو پیش رفتم 4 دی وی دی رو گزاشتم موقع ریستور کردن ارور زیرو داد دیگه هرکایر هم کردم نشد که نشد نشد وین اورجینالشو برگردونم منم مجبور شدم یک دی وی دیی که واسه پی سی م استفاده میکنم و وینش عالیه رو به جای قبلیه توی پارتیشن سی ریختمولی چون وین اورجینالم نسخه 64 بیت هوم بیسیک سون بودش منم اون نسخشو ریختمو و.......وارد ویندوز شدم و با سریال زیر لپتاپ ویندوزو فعالکردم ولی دیگه وین اورجینالی که رو لپتاپ بود برنگشت که نگشت همش ارور زیرو میداد

حالا من چیکار کنم که بر گرده اینم بگم من از درایور های لپتاپ هم بک اپ گرفتم و یک برنامه ایسر ریکاوری منیجر هم داشت که نصبیدمش اونم همش میگه بک آپ بگیر حالا بک آپم دارم ولی ارور میده و یک چیز دیگه اینه که دوباره بک اپ نگرفتم !!!همون موقعی که نو بود گرفتم

acer 5750 g blue
    windows 7 home basic 64 bit
    هالا من از ذوستان این خاهشو دارم که منو راهنمایی کنن که چه طوری میتونم دوباره وین اورجینال لپتاپ رو برگردونم اونی که توی پارتیشن مخصوص ویندوز هست که هایدم هست منظورمه ها

بسیار بسیار ممنونم

لینک عکس :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عکس:به جای ------ادرس سایت رو بزارید که اسمش هست وتندانلود!!! منظورم رو متوجه امیدوارم بشید

منظور این ه وظن دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خود دیسک های DVD سالم هستن؟
    تا بحال اقدام به برگردوندن ویندوز بدون DVD ( با کمک ریکاوری سنتر خود لپ تاپ ) کردی؟

شاد باشی

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره سالم سالمن
    چه جوری اون دومی الانم ویندوزم یک چیز دیگه هست ولی با لایسنس وین اورجینالم فعالش کردم اگه بشه که اصلی خودش برگرده خیلی خوبه؟

ممنون ازتون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان اگه بخام از این وینم بک آپ کلی بگیذرم یعنی اگه برش گردوندم وین اصلی رو مشکلی داشت برگردونم از چه نزم افزاری استفاده کنم و چه جوری از برنامه استفاده کنم

بسیار بسیار ممنون ولی اون روش دومی رو که گفته بوذینرو پیدا کردم ولی نزدم میترسم وینم بترکه حوصله ندارم باز دوباره ویندوز بریزم + درایور ها و....

7. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز وقتی شما ویندوز رو نصب کردیو با لایسنس خود لپ تاپ اونو فعل کردی دیگه هیچ فرقی با ویندوز اصل نمیکنه که !
    در ضمن شما باید اول مطمئن بشید که درایو مخفی که حاوی ویندوز هست پاک نشده باشه
    برای اینکار میتونی از برنامه ی paragon Partition manager استفاده کنی و در صورت لزوم اون درایو رو ریکاوری کن و روی هارد یا دیسک رایتش کن ! بعد اجرا و سیستم رو ریکاوری کن !

9. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد! من برای بار اول ترس داشتم. امتحانش کردم ولی شد ( وایو سونی ). حالا اگه شک داری خب نکنی بهتره.
    طبق گفته فرشاد جان هم اگه ویندوزت با شماره سریال اصلی فعال شده باشه که حله! می مونه یه سری درایور که می تونی اونا رو از روی خود دیسک (قاعدتا) شماره یک ریکاوری نصب کنی

شاد باشی

11. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا خیلی ممنون از لطفتون من تست کردم فا دیکاوری از تو ویندوزم همون ارورو میداد فک کنم پارتیشنش آسیبی چیزی دیده چون ارور میده همش تو ریکاوری که هستمبعدش یک مشکل دیگه ای هم کهدارم این ویندوز اکسپلورر همش.ارور میده نمیدونم برنامه ابچیزی باعثش میشه یا نهولی وین خودش ی خوبی که داشت اون ن پارتیشن 100مگی هرو مخفی نگه میداشت تمامی درایور ها +برنامه های مورد نیاز نصب میشد با خود وین دوز لاگ آن اسکرینش هم ماله خود ایسر میشد و تغییر میکردالانم وین جوید رو ریحختم ولی خیلی جالبه همون چهارتا عذ 100دلار قیمیتشه!!!بعدش اچه جوری با اون نرم افزار ریکاوری کنم پارتیشن مورد نظر ریکاوری هرو چون 15گیگ هم حجم دارهالانم زدم ویالانم نفهمیدم چه را این طوری شد اون پارتیشنه و چبا این ویندوز اکسپلورر همش ارور میده و بسته میشهالان باز دوباره ویندوز ریختم و با لاسنس زیر لپتاپ اکتیوش کردم

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

آقا خیلی ممنون از لطفتون من تست کردم فا دیکاوری از تو ویندوزم همون ارورو میداد فک کنم پارتیشنش آسیبی چیزی دیده چون ارور میده همش تو ریکاوری که هستمبعدش یک مشکل دیگه ای هم کهدارم این ویندوز اکسپلورر همش.ارور میده نمیدونم برنامه ابچیزی باعثش میشه یا نهولی وین خودش ی خوبی که داشت اون ن پارتیشن 100مگی هرو مخفی نگه میداشت تمامی درایور ها +برنامه های مورد نیاز نصب میشد با خود وین دوز لاگ آن اسکرینش هم ماله خود ایسر میشد و تغییر میکردالانم وین جوید رو ریحختم ولی خیلی جالبه همون چهارتا عذ 100دلار قیمیتشه!!!بعدش اچه جوری با اون نرم افزار ریکاوری کنم پارتیشن مورد نظر ریکاوری هرو چون 15گیگ هم حجم دارهالانم زدم ویالانم نفهمیدم چه را این طوری شد اون پارتیشنه و چبا این ویندوز اکسپلورر همش ارور میده و بسته میشهالان باز دوباره ویندوز ریختم و با لاسنس زیر لپتاپ اکتیوش کردم
    خواهش می کنم. وظیفه است
    من هم مشکل شما رو پیدا کرده بودم؛ با این تفاوت که خودم به عمد ولی غیر مستقیم زده بودم درایو ریکاوری رو ترکونده بودم. می خواستم مکینتاش بریزم روی دستگاهم که اینجوری شد! درایور ریکاوری خراب و دیسک ها هم پر خط و خش!!! آخرش با یه ترفند تونستم دوباره از درایو ویژه ریکاوری، ریکاوری بگیرم! اون هم نصب آخرین نگارش برنامه Sony Vaio Care بود. مسلما برای ایسر هم باید بشه مشکل رو به همین شکل برطرف کرد. بگرد ببین آخرین نگارش برنامه کنترل سیستمی یا تهیه کننده و مدیریت درایور ریکاوری برای دستگاهت چی هست. نصب کن؛ حتی اگه لازم شد دوباره دیسک رایت کن. مطمئنا می شه درایو رو زنده کرد. اگر هم نشد دست آخر توی پشتیبانی ایسر مشکلت رو بگو. کارشناساش با وجدان هستن و کمکت می کنن
    پیرامون مشکل اکسپلورر هم بگم که من هم دارم. می شه فهرست برنامه هایی رو که نصب کردی بگذاری ببینم؟ شاید بتونیم مشکل رو پیدا کنیم

شاد باشید

15. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.من درایور های ویندوز همشونو به جز آخرین های وی جس ای رو نصب نکردم گشتم جدیدترین ورژناشونو نصب کردم به اضافه آنتی ویروس اورجینال پاندا 2012 ام همین الان وینمو آپدیت دارم میکنم به احتمال زیاد نباید مشکلی پیش بیاد
    ولی اومن مشکل رو نمدونم از چیه که ارور ج
    بعدش اون برنامه هم آخرین ورژنش هست نه ف کنم پارتیشنش ریکاوریش آسیب دیده کا حالا باید ی جوری ترمیمیش کنم وای چه جوریشه نمدونم
    میادش

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •