سلام من تصمیم گرفتم که Hp dv6 6c65 رو بخرم . نظرتون چیه
فقط میخواستم بدونم قابلیت اضافه کردن هارد SSD رو داره یا نه ؟ از کجا معلوم میشه؟
سلام من تصمیم گرفتم که Hp dv6 6c65 رو بخرم . نظرتون چیه
فقط میخواستم بدونم قابلیت اضافه کردن هارد SSD رو داره یا نه ؟ از کجا معلوم میشه؟
دوست عزیز من چون تو خیلی از پست ها خیلی توضیح دادم در مورد فوق العاده بودن اچ پی و کلا این سری شاید اگر بخوام دوباره توضیح بدم تکراری باشه فقط می تونم بگم انتخابت خیلی خیلی عالیه ...
واقعا از هر لحاظ اچ پی سرتر هست از برندهای دیگه ...
من خودم pavilion dv6 دارم نمی دونم چه جوری باید بگم که چقدر عالی هست ...
دیزاین و رنگ خیلی شیک /کیفیت بدون اغراق فوق العاده / کیبرد و تاچ پد ( نمی دونم بگم چقدر عالی ) وحشتناک توپ / اسپیکر اختصاصی Beats / حسگر انگشت و ...
که همشونو خودتون می دونستین ...
کلا خیلی عالی هست ...
اما من یه نظر دیگه ای هم دارم اونم این که با این بودجه و کمی بیشتر می تونین از سری 7000 اچ پی خرید کنین که بسیار شیک تر و عالی تره ...
اون قسمتی برای قرار گیری ssd به صورت مجزا داره ..
ضمنا من جایی رو می شناسم که مدل های سری 7000 رو با گرافیک 650 میاره که تماما سفارشه امریکا هست ...
چند روز پیش رفته بودم پیشش گفت هر چی آورده بودم همه رو خریدن ...
همه رو گفت بین 2200 تا 2400 فروخته بوده ...
پیشنهاد من این سری هست ...![]()
دوست عزیز میشه از اون قسمتی که هارد SSD وصل میشه عکس بذاری؟منظورم پورتش چجوریه؟ آخه من لپتاپ سونی سری SA دارم میخوام ببینم هارد سونیم به HP سری 7000 میخوره؟ ممنون میشم از قسمت فیش هارد و پورت هاردش عکس بذاری....
یکی را می اندازند توی یک زندان و فقط یک نوع غذا به اوم میدهند.پس از چند مدت می پرسند بهترین غذایی که خوردی چه بوده؟مسلما" همان یک غذا را خواهد گفت.شما یک لپ تاپ یک تومانی خریده اید و فکر می کنید خیلی با کلاس هستید و به روز،پس چرا همان موقع 6090 نگرفتید با کلاس خان؟!دوم لپ تاپی شما اوصلا" تاپ . های اند نیست که بخواهند کولینگ را با لپ تاپ شما بسنجند.شما جز این لپ تاپ به عمر خود هیچ چیز دیگری دست نگرفته اید مدام داد می زنید hp hp hp!اگر هم کسی بخواهد اچ پی بگیرد شک می کند با این همه تبلیغات شما!
شما از لپ تاپ تان راضی هستید؟همین سری sa!از کیفیت صفحه نمایش و قدرت آن راضی هستید؟!کلا" چه نقطه ضعف هایی دارد؟!
like++++++++
سلام
بله میشه هارد ssd اضافه کرد.
میتونستید این سوال رو تو کلوپ لبتابهای اچ پی بپرسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)