چند وقتیه لپ تابم یه خورده که باهاش کار میکنم صفحه آبی(صفحه مرگ) میاد و با نرم افزار بلو سکرین که خوندم این ارور دادKMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ntoskrnl.exe مشکلم سخت افزاری یا نرم افزاری ممنون میشم کسی کمک کنه
چند وقتیه لپ تابم یه خورده که باهاش کار میکنم صفحه آبی(صفحه مرگ) میاد و با نرم افزار بلو سکرین که خوندم این ارور دادKMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ntoskrnl.exe مشکلم سخت افزاری یا نرم افزاری ممنون میشم کسی کمک کنه
این ارور بیشتر مربوط به هسته سیستم عامل و kernel میتونه باشه و بیشتر نرم افزاری است
شما ویندوز رو عوض کنید یا از یک ورژن دیگه استفاده کنید اگه از سون استفاده کنید از sp1 اش استفاده کنید
سیستم رو اسکن ویروس بکنید این مشکل میتونه از باگ ویندوزتون باشه ویندوز رو آپدیت کنید یا از یک ورژن جدیدتر استفاده کنید
این مشکل میتونه از نصب یک نرم افزار خاص هم اتفاق بیفته
تا اینجا اینکار هارو انجام بدین
ویندوزمو عوض کردم ولی بازم همینطوریه در ضمن تو سیستم یه ویندوز ویستا هم دارم که اونم این طوری میشه ولی نه مثل این ویندوز 7 زود زود
ویندوز رو عوض کنی و هیچ نرم افزاری نصب نکنی باز هم همینطوره ؟
سیستم رو اسکن ویروس کردی ؟
اره ویندوز 7 رو عوض کردم سیستم رو هم اسکن کردم ولی بازم مشکل رو دارم
از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کن از 7sp1 استفاده کن درحین نصب ویندوز هم بلو اسکرین میاد ؟
نه ولی وقتی میخواستم ویندوز رو عوض کنم دو سه بار موقع لودینگ وقتی که می خواست وارد نصب بشه سیستم خاموش می شد
حالا با اون ویندوزی که گفتم تست کنید هر مشکلی تو نصب ویندوز پیش اومد بیاین بگین
لازمه کل هاردو فرمت کنم؟
ویندوز ویستا که رو سیستمم نصب شده چی اونم مشکل داره؟
این جور مشکلات نرم افزلری یا به خاطر ویندوز بد هست یه به خاطر ویروس .
کل هاردت رو فرمت نکن با نرم افزار های پارتیشن بندی با بوت یا از تو ویندوز همه ی درایو هات رو hide کن غیر از درایوی که میخوای ویندوز نصب کنی (c )بعد درایو c تو فرمت کن و ویندوزت رو عوض کن
بعد اگه دیدی مشکل حل شده مطمئن باش از ویروس بوده یه آنتی ویروس خوب با آپدیت امروز نصب کن ( نه از روی درایو های دیگه ) بعد میتونی درایو هاتو از حالت هیدن بیاری بیرون
Last edited by sinadeath; 05-07-2012 at 19:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)