تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: درخواست فوري براي مشورت در مورد خريد مادربورد و سي پي يو و رم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض درخواست فوري براي مشورت در مورد خريد مادربورد و سي پي يو و رم؟

سلام
    من تازه عضو اين انجمن شدم، البته چند وقتي هست كه بحثهاي مختلف رو دنبال مي كنم و خيلي هم مفيد واقع شده، سعي مي كنم تا خيلي جمع و جور سوالم رو مطرح كنم.
    من حدود 4 سال پيش يك سيستم پنتيوم 4 بستم، البته خيلي بالا نبود، حالا سيستمم مشكل دار شده، يعني وقتي روشن مي كني، رو صفحه مانيتور چيزي نمي ياد و هيچ صداي بوقي هم از سيسيتم شنيده نمي شه ولي فن cpu كار مي كنه، در ضمن رم و گرافيك چك شده، مشكل نداره، يك جا نشون دادم، البته به كار طرف شك دارم، ولي به من گفت كه هم مادربورد سوخته و هم cpu ؟ به هر حال مي خوام يك مادربورد و cpu و احتمالاً يك رم جديد رو سيستم بگذارم. براي همين من يك مقدار مقالات و بحثهاي انجام شده رو خوندم و تا حدودي دستم اومده كه چي بخرم، فقط دوست داشتم تا چند تا سوال بپرسم، از هر كدام از دوستاني كه بنده رو راهنمايي كنند بسيار سپاسگذارم.
    مادربورد كه نظرم روش هست giga هست، اول اينكه قضيه چيپست روي مادربورد چيه؟ يعني مادربورد giga با كدام چيست بهتر است و اين چيپست دقيقاً كدام قسمت مادربورد هست و كارش چيه؟ من مي خوام cpu اينتل بخرم و اين چيپست مادربورد از نوع nivida ، Intel ، Via ، Sis ، و يا ... باشه بهتر است؟
    بعد مي خواستم مادربوردي كه مي خرم داراي اين قابليتها باشه، پس لطفاً مدلي رو معرفي كنيد كه اين قابليتها رو داشته باشه و همچنين قيمت رو هم بگيد و اگر پيشنهاد بهتري داريد من مشتاق شنيدن هستم.
    مادربورد giga:
    از پردازنده 2 هسته اي حمايت كنه، چون از يك cpu جديد مي خواهم استفاده كنم، سوكت 775 (اگه درست نوشته باشم) رو ساپورت كنه. (يك سوال: براي اينتل مگه سوكت ديگه اي هم هست غير از 478 و 775 پين؟)
    cpu از نوع 64 بيت رو ساپورت كنه
    كارت صدايي كه ساپورت كنه ترجيحاً 6 كاناله ديجيتال باشه
    در ضمن ddr4 ، يا حداقل ddr2، رو ساپورت كنه
    اسلات pciexpress رو ترجيحاً و حداقل agp رو ساپورت كنه
    كنترلر Ide كه ساپورت مي كنه حداقل َATA/133 باشه
    از كارت ويدئو و شبكه، پورت usb2 ، firwire، و مورد خاصي به نظرم نمي ياد، اگه فاكتور ديگه اي مد نظرتون هست خودتون در نظر بگيريد.

اما cpu ، اينتل باشه، فقط سوالي كه داشتم آيا cpu هست كه هم 64 بيت رو ساپورت كنه و هم 2 هسته اي باشه؟
    براي cpu هم داراي قابليتهاي زير باشه:
    ترجيحاً 2 هسته اي باشه
    با سوكت 775 (LGA) باشه
    64 بيتي رو هم ساپورت كنه
    من خودم نظرم روي يك 8.2 Intel هست كه دقيقاً نمي دونم آيا در مدلهاي سيلرون يا فول پيدا مي شه چون خيلي نمي خوام هزينه بالايي كنم، حدود 200 تا 250 براي هر دوشون و اگه پولم رسيد يك رم 512 هم بگذارم، در ضمن من بيشتر از اينترنتاستفاده مي كنم و يك كاربر معمولي هستم كه اهل گيم هم نيستم.
    خيلي خيلي ببخشيد اگه طولاني شد و پر از غلطهاي املايي و فني هست، اگر لطف كنيد و من رو در خريد راهنمايي كنيد بسيار سپاسگذارم و همچنين به سوالات و غلطهاي املايي و فني من پاسخ بدهيد.
    اين 2 تا سوال رو هم مي كنم و بيشتر از اين زيگيل نمي شم.
    آيا باس مادربورد و cpu و رم بايد يكي باشه و در چه صورتي با هم مچ نيستند؟
    اين حافضه مادربورد كه مثلاً DDR4 و يا DDR2 رو ساپورت مي كنه هم بايد با cpu و رم يكي باشه؟
    يك چيز ديگه دوستان main و cpu فقط روي giga و intel نظرم هست.
    ممنون
    هميشه سبز باشيد.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

اين مادربرد جديدترين هست همين چيپ 965 بخر
    توضيحاتشم بخون كامل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام ممنون كه توجه كردين و جواب داديد دوست عزيز، ولي من نظرم روي مادربورد گيگا هست، چون سيستم قبلي هم مين گيگا داشتم كه بعد از 4 سال كه اندازه 8 سال كار كرد سوخته و من خيلي از گيگا راضيم، تعصبي ندارم ولي سابقه كار با گيگا به من مي گه كه با گيگا كار كنم، در مورد cpu و بقيه سوالهام اگه مي شه شما يا ساير دوستان راهنمايي كنيد واقعاً ضروري هست و قبل از خريد مي خوام كه آگاهي لازم رو داشته باشم.
    از همه دوستاني كه پاسخ مي دهند كمال تشكر رو دارم.
    هميشه سبز باشيد.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

خوب گيگا هم چيپ اينتل 965 را دارد مي توني بري نمايندگيش سفارش بدي پشيمون نمي شي

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط juker
    سلام
    من تازه عضو اين انجمن شدم، البته چند وقتي هست كه بحثهاي مختلف رو دنبال مي كنم و خيلي هم مفيد واقع شده، سعي مي كنم تا خيلي جمع و جور سوالم رو مطرح كنم.
    من حدود 4 سال پيش يك سيستم پنتيوم 4 بستم، البته خيلي بالا نبود، حالا سيستمم مشكل دار شده، يعني وقتي روشن مي كني، رو صفحه مانيتور چيزي نمي ياد و هيچ صداي بوقي هم از سيسيتم شنيده نمي شه ولي فن cpu كار مي كنه، در ضمن رم و گرافيك چك شده، مشكل نداره، يك جا نشون دادم، البته به كار طرف شك دارم، ولي به من گفت كه هم مادربورد سوخته و هم cpu ؟ به هر حال مي خوام يك مادربورد و cpu و احتمالاً يك رم جديد رو سيستم بگذارم. براي همين من يك مقدار مقالات و بحثهاي انجام شده رو خوندم و تا حدودي دستم اومده كه چي بخرم، فقط دوست داشتم تا چند تا سوال بپرسم، از هر كدام از دوستاني كه بنده رو راهنمايي كنند بسيار سپاسگذارم.
    مادربورد كه نظرم روش هست giga هست، اول اينكه قضيه چيپست روي مادربورد چيه؟ يعني مادربورد giga با كدام چيست بهتر است و اين چيپست دقيقاً كدام قسمت مادربورد هست و كارش چيه؟ من مي خوام cpu اينتل بخرم و اين چيپست مادربورد از نوع nivida ، Intel ، Via ، Sis ، و يا ... باشه بهتر است؟
    بعد مي خواستم مادربوردي كه مي خرم داراي اين قابليتها باشه، پس لطفاً مدلي رو معرفي كنيد كه اين قابليتها رو داشته باشه و همچنين قيمت رو هم بگيد و اگر پيشنهاد بهتري داريد من مشتاق شنيدن هستم.
    مادربورد giga:
    از پردازنده 2 هسته اي حمايت كنه، چون از يك cpu جديد مي خواهم استفاده كنم، سوكت 775 (اگه درست نوشته باشم) رو ساپورت كنه. (يك سوال: براي اينتل مگه سوكت ديگه اي هم هست غير از 478 و 775 پين؟)
    cpu از نوع 64 بيت رو ساپورت كنه
    كارت صدايي كه ساپورت كنه ترجيحاً 6 كاناله ديجيتال باشه
    در ضمن ddr4 ، يا حداقل ddr2، رو ساپورت كنه
    اسلات pciexpress رو ترجيحاً و حداقل agp رو ساپورت كنه
    كنترلر Ide كه ساپورت مي كنه حداقل َATA/133 باشه
    از كارت ويدئو و شبكه، پورت usb2 ، firwire، و مورد خاصي به نظرم نمي ياد، اگه فاكتور ديگه اي مد نظرتون هست خودتون در نظر بگيريد.

اما cpu ، اينتل باشه، فقط سوالي كه داشتم آيا cpu هست كه هم 64 بيت رو ساپورت كنه و هم 2 هسته اي باشه؟
    براي cpu هم داراي قابليتهاي زير باشه:
    ترجيحاً 2 هسته اي باشه
    با سوكت 775 (LGA) باشه
    64 بيتي رو هم ساپورت كنه
    من خودم نظرم روي يك 8.2 Intel هست كه دقيقاً نمي دونم آيا در مدلهاي سيلرون يا فول پيدا مي شه چون خيلي نمي خوام هزينه بالايي كنم، حدود 200 تا 250 براي هر دوشون و اگه پولم رسيد يك رم 512 هم بگذارم، در ضمن من بيشتر از اينترنتاستفاده مي كنم و يك كاربر معمولي هستم كه اهل گيم هم نيستم.
    خيلي خيلي ببخشيد اگه طولاني شد و پر از غلطهاي املايي و فني هست، اگر لطف كنيد و من رو در خريد راهنمايي كنيد بسيار سپاسگذارم و همچنين به سوالات و غلطهاي املايي و فني من پاسخ بدهيد.
    اين 2 تا سوال رو هم مي كنم و بيشتر از اين زيگيل نمي شم.
    آيا باس مادربورد و cpu و رم بايد يكي باشه و در چه صورتي با هم مچ نيستند؟
    اين حافضه مادربورد كه مثلاً DDR4 و يا DDR2 رو ساپورت مي كنه هم بايد با cpu و رم يكي باشه؟
    يك چيز ديگه دوستان main و cpu فقط روي giga و intel نظرم هست.
    ممنون
    هميشه سبز باشيد.
    با پولی که شما داری و ضمنا رم DDRI داری این قطعه هارو بخر
    CPU PentiumD 920 2.8 --> 175t
    MB Asrock 775Twins-HD -->63

ضمنا لازم نیس رم هم بخری
    مادربردهای گیگا هم اکثرا آشغالن اصلا طرفشون نرو!

اگه باز سوال داشتی PM بزن
    Last edited by m654; 06-07-2006 at 16:31.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزيزم بهتر بود توي تاپيك اطلاع رساني براي خريد سخت افزار و به خصوص پردازنده و مادربورد مطرح مي كردي الان هم دير نشده مطرح كن اون جا زياد بچه ها مياند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از دوستاني كه پاسخم رو دادند خيلي ممنونم. بله من سوالم رو در تايپكي كه شما گفتيد هم مطرح مي كنم، از راهنماييتون خيلي ممنون.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهش مي كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستي يك سوال داشتم چطوري سوالم رو در اين تايپك مطرح كنم، براي پرسيدن سوالم من يك موضوع جديد رو انتخاب كردم و شد اينجا، ولي سوالم رو در اون تايپك نميدونم چطوري بگذارم، در قسمت پاسخ بايد بپرسم يا نه؟
    شرمنده Iq در حد گل كلم هست و خوب سوال ديگه راهنمايي كنيد اساتيد؟
    ممنون.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

بله عزیز همین طوری که فکر میکنی درسته

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •