سلام
یکی می تونه به صورت ساده و روون بهم بگه ویژگی های جدید .net 4.5 rc و ASP.NET چیا هستن؟
ممنون
سلام
یکی می تونه به صورت ساده و روون بهم بگه ویژگی های جدید .net 4.5 rc و ASP.NET چیا هستن؟
ممنون
سلام
کسی نمی تونه من رو راهنمایی کنه؟
سلام به همه
ممکنه من رو راهنمایی کنین؟
من این سوال رو چند جا دیگه هم پرسیدم و متاسفانه همه اونا برای پاسخش یه سری مطالب عین هم رو از یک سایت کپی کردن و بهم دادن
ممکنه اینجا اشخاصی که اطلاعاتی دارن اون اطلاعات رو از خودشون ارائه کنن؟
ممنون
بهترین مکان برای جواب شما وب سایت رسمی MSDN مایکروسافت است. به لینک زیر مراجعه نمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیات مطلب بدین صورته :
1 - ارائه زیرمجموعه هایی برای ساخت برنامه های Metro style - برای برنامه تحت ویندوز در سی شارپ و وی بی
2 - استفاده از کتابخانه کلاس های ترابرپذیر - Portable - به شما این امکان را می دهد تا اسمبلی های مدیریت شده ای بسازید که بر روی پلت فرم های مختلف دات نت فریمورک مانند دات نت - فون 7 و مونو راحتی کار کنند.
3 - کلاس های دات نت افزایش یافته اند و تعدادی از انها هم اصلاح شده اند. از این دست اصلاحات به موارد زیر می توان اشاره کرد . .. پشتیبانی از آرایه هایی با حجم بیش از 2 گیگابایت در سیستم های 64 بیتی- کارایی بهتر با استفاده از background garbage collection for servers - کامپایل در پس زمینه JIT برای پردازنده های چند هسته ای - تعریف culture پیش فرض برای برنامه ها - پشتیبانی از یونیکد در برنامه های کنسول - پشتیبانی از نIDNA سخه 2008 که در ویندوز 8 ارائه شده است و .....
فریمورک توسعه پذیری مدیریت شده MEF که امکانات جدیدی از قبیل پشتیبانی از generic types - مدل برنامه نویسی Convention-based را ارائه کرده است
5 - ارائه عملکردهای ناهمگام asynchronous با خصوصیت های جدید
و امکانات دیگری که در لینک بالا و سایر لینک هیا موجود در این صفحه موجود هستند
در حوزه وب هم موارد زیر قابل توجه هستند
پشتیبانی از تایپ های فرم اچ تی ام ال 5
پشتیبانی از model binders در فرم های وب - به شما اجازه می دهد تا بصورت مستقیم کنترل هیا داده ای را به متدهای دسترسی داده انقیاد کنید
پشتیبانی از جاوااسکریپت unobtrusive در اسکریپت های تائید اعتبار طرف کاربر
دسترسی و قابلیت کنترل اسکریپت هیا طرف کاربر با استفاده از bundling
پشتیبانی از پروتوکل WebSockets
پشتیبانی از خواندن و نوشتن درخواست ها و پاسخ های اچ تی ام ال بصورت غیرهمزمان
پشتیبانی از ماژول ها و هندلرهای غیرهمزمان
و ..................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)