یکی از همکارهای من بعضی مواقع از کامیپوتر من استفاده میکنه و ورمیداره هی دستکتاپ رو تغییر میده ... منم خوشم نمیاد آیا رهی هست که بشه خودم فقط این کارو کنم و اون هرچی بزنه تغییر نکنه ؟
یکی از همکارهای من بعضی مواقع از کامیپوتر من استفاده میکنه و ورمیداره هی دستکتاپ رو تغییر میده ... منم خوشم نمیاد آیا رهی هست که بشه خودم فقط این کارو کنم و اون هرچی بزنه تغییر نکنه ؟
اگه منظورتون اینه که از یه user دیگه اینکار رو میکنه، لابد باید دسترسی رو محدود کرد ولی اگه تو همون user خرابکاری میکنه راهش اینه:
محتوای مخفی: قفل کردن ایکن های دسک تاپ
شاید هم بد نباشه یه بار این طوری سر کارش بذارید:
محتوای مخفی: 2
ولی بهترین راه اینه که بهش بگید دیگه ازین کارها نکنه!![]()
عزیزم ... از راههیی که گفتی ممنون ولی یه سوء تفاهمی شده ... من منظورم از دسکتاپ . عکس دسکتاپ بود ... من عاشق لامبرگینی هستم این آقا رفیقون عشق فراری ... در کل با هم سر عکس بک گراند نمیسازیم . اون کامپیوتر هم ماله من و من باید ازش استفاده کنم برای ازیت کردم هی تغییر میده و این ماشین های مسخره فراری و میزاره روی صفحه ... میخوام اصلا عکس تغییر نکنه ... و من فقط بتونم تغییرش بدم
سلام..
برای ویندوز 7 :
اول بک گراندی که میخواین رو انتخاب کنید و ست کنید. بعد
به Run برین و تایپ : Gpedit.msc و به این مسیر برین :
Local Computer Policy --> User Configuration --> Administrative Templates --> Control Panel --> Personalization
در سمت راست کلید " Prevent changing desktop background " رو پیدا کنید روش دوبار کلیک کنید و گزینه ی Enable رو بزنید.
برای XP هم میشه مسیر پایین :
Local Computer Policy --> User Configuration --> Administrative Templates --> Control Panel --> Display
کلید " Prevent Changing Wallpaper " باید سمت راست دیده بشه و همون کار قبلی رو براش انجام بدین.
بهترین آرزوها..
من فکر کردم ایکن ها رو میگی!![]()
آقا اون راهی رو که گفتید من تست کردم توی ویندوز ایکس پی. ولی چیزی که گفتید فقط تنظیمات صفحه دسکتاپ رو قفل و غیر فعال میکنه.من روی هر عکسی انتخاب میکنم که والپیپر بشه تغییر میکنه.
سلام
این روش رو هم امتحان کنید.
این مسیر رو تو رجیستری برید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies
رو Policies کلیک راست کنید و New> key
اسم این کی رو ActiveDesktop بزارید.برای کلید که ایجاد کردید تو پنجره سمت راست کلیک راست کنید و New > DWORD value
اسم این کی رو NoChangingWallpaper بزارید و value data رو 1 قرار بدید و OK و سیستم رو ریستارت کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)