![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از تست کنید و و نتیجه اش بهم اطلاع بدید.
ممنون نسخه اصلاح شد و کارایی بازی افزایش یافت.![]()
![]()
ممنون از تست کنید و و نتیجه اش بهم اطلاع بدید.
ممنون نسخه اصلاح شد و کارایی بازی افزایش یافت.![]()
Last edited by parvizamd; 07-05-2012 at 22:41.
R از کجا بیاریم ریست کنیم؟
چی کارش کردی دکمه exit رو میزنم راه میره هلیکوپترت از تسکمنیجر گوشی بستمش![]()
من تست کردم نمیشد بازی کرد
بعد از اینکه نصب و اجرا کردم نوشت : Score : 21 ... You lost .....R=Restart
والا چرا اگه تچ کنی ریست میشه نمیشه؟ شرمنده ام دوستان اگه شبیه ساز درست دارید لینکشو بهم بدیم ممنون
خیلی ممنون که تست کردید
خود اندروید sdk بهترینشو داره دیگه یه کد داس داره باید بزنی تا اجرا کنه بازیتو برات
اون R منظورت چی بود گوشیم تاچپد هست R نداره چی کار کنیم راستی پلیگانات شدید زیاده هنگه
دکمه r هست.
بابا خیلی شبیه سازش کنده...
هیلی کوپتر یا معکب ها؟
چون شبیه سازه جت نیست که
پرویز جان دکمه r چی چیه رو گوشی های اندروید
یه close هست یه home یه options
دیگه هیج کلییدی نداره که بشه رو کدنویسی ازش استفاده کرد
پلیگان های کل کار ( چون سنگینه پارتیکلتم حذف کنی بهتره - بهتره بجای باکسا از یه تکسچر استفاده کنی که رو gui داره جا بجا میشه )
دکمه رو یادم رفته بود.
ممنون بزودی اینها رو اعمال می کنم.
افت فریم تو بازیهات خیلی مشکوکه پرویز البته من اینو هنوز بازی نکردم ولی کلا یه افت فریم خاصی تو بازی هات هست که بی دلیل نیست
هیچ وقت به سادگی از کنار افت فریم های غیر طبیعی نگذر. مطمئن باش هیج افت فریمی بی دلیل نیست و حتما یه تداخلی به وجود اومده و سعی کن بفهمی چیه
البته من تو کد نویسی نوب تر از اونم که به شما بخوام راهنمایی بدم اما چون رو این موضوع افت فریم خیلی حساسم همیشه تا کوچک ترین افت فریمی میگیرم میرم و تست میکنم و مشکلو پیدا میکنم
مثلا همین امشب یه افت فریم غیر طبیعی دیدم اما هرچی فکر میکردم نمی تونستم بفهمم مشکل از چیه تا اینکه دیگه کم کم داشتم مطمئن میشدم مشکل از خود یونیتی هست اما گفتم همچین چیزی ممکن نیست و حتما یه مشکلی وجود داره و به شروع کردم دقیق تر دنبال مشکل گشتم تا اینکه مشکلو ( تداخلو ) پیدا کردم
مشکل این بود که وقتی کلیک میکردم شانسی بعضی وقت ها کلیک میخورد رو یه باکس نامرئی که اصلا فکر نمیکردم مشکل از اون باشه. بعد که برسی کردم دیدم این باکس با کلیک کردن روش باید یه سمت بالا بره اما چون به یه ابجکتی اتچ بود تداخل ایجاد میشد و فریم رو از 800 میاورد رو 40
Last edited by anti-military; 07-05-2012 at 22:12.
میشه بیشتر توضیح بدی. نگرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)