با سلام.چرا از gpu گرافیک دوم لپ تاپ استفاده نمی کنه؟؟
با تشکر
با سلام.چرا از gpu گرافیک دوم لپ تاپ استفاده نمی کنه؟؟
با تشکر
Last edited by javad2656; 28-06-2012 at 10:55.
روی فایل setting راست کلیک کن و از run with graphic : high performance رو انتخاب کن
برای حل این مشکل بطور کامل: به کنترل پنل برو تو قسمت پنل گرافیکت یه قسمت داره برا اد کردن فایل ها با گرافیک اصلی.اونجا فایلتو اد کن تا همیشه با گرافیک اصلی لود بشه
اصلا این گزینه هایی که می گید وجود نداره...چه در گزینه اول چه در کنترل پنل.ولی در device manager ویندوز هر دو گرافیکو شناخته.یکی اینتل یکی radeon hd 6490m.لطفاً کمک کنید.
روی هر فایل اجرایی راست کلیک کنی میشه گزینه سوم که باز میشه و سه گزینه داره که با گزینه اخر میتونی تنظیمات رو اعمال بکنی(یه بار دیگه نگاه کن)
باید برنامه Catalyst Control Center رو که واسه کارت گرافیک ati هست باز کنی . بعد توی بخش power روی swichable graphic کلیک کنی بعد نرم افزارایی که می خوای با ATI باز بشه رو براش تعریف کنی .
میشه لینک دانلود همین برنامه که میگید واسم بزارید...آخه من نصبش ندارم.تمام ترافیک adsl رو تموم کردم اما فقط تونستم خود درایور رو به درستی نصب کنم امام برنامه catalyst control center نصب نیست.
لینک تمام درایورهای 4530s از سایت hp برای ویندوز 32 بیتی
در عکس های زیر نحوه سویچ کردن کارت گرافیک نشان داده شده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by mrabbani; 28-06-2012 at 23:38.
من هم با گرافیک hp 4530 مشکل دارم
خیلی رنگ عکسها سرد ِ
کلا همینه یا مال من تنطیم نیست ؟
انقدر رنگها سرد ِ باهاش یکم کار میکنم خسته میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)