سلام به اساتید گرامی و دوستان این بخش. بعد از دو سال بالاخره نوبت ما هم شد که این Pentium 3 - 800MHz مدل 1380 رو بندازیم دور و سیستم بگیریم. البته حیف شد که خورد به این گرونی ولی چون امیدی به کاهش نیست، مجبور شدم بودجه رو بالا ببرم و خرید کنم.
لطفا سیس کامل با تمام متعلقات تا حدود 1500 پیشنهاد بدی. سقف هزینه م نهایتا 1700 هست.نمی دونم زورم به این موراد میرسه یا نهولی ما رو دریابید دیگه.
- CPU (نظر خودم رو i5 2500 هست / سری k نمی خوام چون Over نمی کنم)
- MB (ترجیحا USB3 و SATA3 / هیچ نوع اورکلاک و کراس و ارتقاء ... هم نخواهم کرد. اگر شد، اسلات PCI هم برا مودم و کپچر عتیقه من داشته باشه – لطفا یک مدل جایگزین هم معرفی کنید که اگه یکی تو بازار نبود اون یکی...)
- Ram (نظرم رو 8GB هست چون Virtualizan انجام میدم – over نمی کنم – اگه به صلاحه 1600 bus باشه – دوال/تریپل چنل هم راهنمایی بفرمایید)
- HDD (سریعترین هارد 1TB - نظرم رو Barracuda 7200 هست)
- SSD(یه مدل 60 گیگ خوب لطفا )
- VGA (زیاد اهل بازی نیستم. اگر هم بازی کنم بازی های روز و با رزلوشن بالا نخواهد بود. ولی ضعیف هم نباشه – کراس نمی کنم- به نظرم یه چیزی در حد 200 تومن بسه)
- MONITOR** (خیلی خیلی برام مهمه چون زیاد مطالعه و وبگردی و ... دارم /یه Full HD توپ یا هر چی که به صلاحه چون کیفیتش برام مهمه)
- CASE (قیافش مهم نیست – کم صدا باشه/ به نظرم مثلا Magnum2 خوبه)
- Power (هرگز اور و کراس نمی کنم– ترجیحا با(PFC
- DVD-Wr (با کیفیت و جون سخت باشه)
- Speaker (با کیفیت ترین/ فقط و فقط برای موسیقی - ترجیحا دو تکه تو رنج 150 تومن–فقط کیفیت صدا و بیس خوب)
- Key B. & Mouse: چند ساله دنبال کیبوردی هستم که یه کاور خوب داشته باشه که از کثیفی کیبورد هم جلوگیری کنه
- Fan/Cooler من که اورکلاک و ... نمی کنم ولی اگر برای کاهش صدا و عمر قطعات و ... به صلاح هست بفرمایید.
کاربرد :
مهمترین انتظارم اینه که سرعت پردازش CPU و RAM و قطعات وابسته بالا باشه. کلا می خوام سیستم پرفرمنس بالایی داشته باشه، پردازش میدی بهش بخورتش!
سایر توضیحات :
کاربرد عمومی : Corel/Photoshop/Office– گوش دادن موسیقی - میانگین روزی 4-5 ساعت روشنه ولی بعضی شب ها برای دانلود شاید تا صبح روشن بمونه
کاربرد تخصصی : Virtualization مثل VmWare - همچنین شبیه سازی شبکه و Device های مربوطه مانند GNS3 و ...
بازی : اهل بازی نیستم. اگر هم بازی کنم بازی های روز و با رزلوشن بالا نخواهد بود
اهل اورکلاک و کراس فایر و SLI و سایر عملیات ژانگولر نیستم اصلا و ابدا!
قابلیت ارتقا هم مهم نیست - یه چند سالی با همین کنار میام
------------------------------------------------------------------------------------
بسیار ممنونم از لطف همیشگی شما
منتظر نظرات استاد بابک عزیز (Ultra_Black) , جناب امیر موسر و جناب احسان خان ESS_1362
و جناب عرفان خان .Erfan و سایر عزیزان هستم
ارادتمند -سهیل