تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: از کار افتادن وبکم و بلوتوث

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض از کار افتادن وبکم و بلوتوث

من لپ تاپ سونی VAIO F13 hfx دارم. وب‌کم و بلو توث کار نمی‌کنه! حتی توی لینوکس!
    مشکل از کجاست!
    در ضمن من Bios زو هم از طریق VAIO Update به روز کرده‌ام!

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

من لپ تاپ سونی VAIO F13 hfx دارم. وب‌کم و بلو توث کار نمی‌کنه! حتی توی لینوکس!
    مشکل از کجاست!
    در ضمن من Bios زو هم از طریق VAIO Update به روز کرده‌ام!
    شما مطمئنی درایور های سخت افزار ات , یعنی درایور بلوتوث و وب کم کاملا نصب شدن ؟ اصلا می تونید از بخش DEVICE MANAGER تون یک عکس بزارید ببینیم . معمولا چنین خطاهایی از مشکل در درایور ها بوجود میان.

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من حتی دوباره درایور بلوتوث رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ نعییری نکرد! در لینوکس (OpenSUSe) هم با اینکه قبلا کار می‌کرد الان از کار افتاده!
    در Device Manager ولی این سه تا گرینه علامت زرد داره:

وب کم رو هم دوباره دانلود کرده‌ام درایوررش رو. .لی باز هم هیچ‌برنامه‌ای نمیشناستش!

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

من حتی دوباره درایور بلوتوث رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ نعییری نکرد! در لینوکس (OpenSUSe) هم با اینکه قبلا کار می‌کرد الان از کار افتاده!
    در این عکس یبین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وب کم رو هم دوباره دانلود کرده‌ام درایوررش رو. ولی باز هم هیچ‌برنامه‌ای نمیشناستش!
    Last edited by میلاد صبح خیز; 06-03-2012 at 01:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

وب کم رو هم دوباره دانلود کرده‌ام درایوررش رو. .لی باز هم هیچ‌برنامه‌ای نمیشناستش!

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

در این عکس یبین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وب کم رو هم دوباره دانلود کرده‌ام درایوررش رو. ولی باز هم هیچ‌برنامه‌ای نمیشناستش!
    در اینکه درایور بلوتوث ات مشکل داره شک نکن . یعنی اگر هم درایور بلوتوث ات رو داری و نصب هم می کنی ولی متاسفانه هنوز درست نصب نشده . چون اگر شده بود این علامت های زرد رو نباید می دیدی . در مورد وب کم ات هم به احتمال زیاد قضیه همین هست . شما بعد از تعویض ویندوز ات به این مشکل برخوردی یا از وقتی که خریدی این مشکل رو داری ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •