تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ساخت گیرنده 28 نانومتری کم مصرف با طول موج کاری وسیع

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ساخت گیرنده 28 نانومتری کم مصرف با طول موج کاری وسیع

    ساخت گیرنده 28 نانومتری کم مصرف با طول موج کاری وسیع





    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یک شرکت بلژیکی با همکاری موسسه IMEC موفق به ساخت گیرنده 28 نانومتری شده است که دارای طول موج وسیعی از 400 مگاهرتز تا 6 گیگاهرتز است.

    به گزارش سرویس فناوری ایسنا، شرکت رنساس و ایمک که هر دو از پیشروان تولید ادوات نیمه‌هادی پیشرفته محسوب می‌شوند، در سمپوزیوم مدارات VLSI که در ماه ژوئن در توکیو ژاپن برگزار شد، از دستگاه گیرنده رادیو فرکانس چند استانداردی خود که مبتنی بر فناوری 28 نانومتری CMOS است، پرده‌برداری کردند. این دو شرکت علاوه بر این دستگاه، مبدل آنالوگ به دیجیتال 28 نانومتری خود را نیز که استانداردهای طول موجی مختلفی نظیر LTE را پوشش می‌دهد، به علاقه‌مندان معرفی کردند.

    این گیرنده 28 نانومتری یک رادیوی مجهز به نرم‌افزار خطی (SDR) است که طول موج‌های 400 مگاهرتز تا 6 گیگاهرتز را پوشش می‌دهد. علاوه ‌بر این، این سیستم دارای کانال رادیوفرکانسی با پهنای باند تا 100 مگاهرتز است. این گیرنده به شکلی طراحی شده که قادر است در ولتاژ پایین 0.9 ولتی کار کرده، در حالی که خروجی +5 dBm را بدون نوسان ایجاد می‌کند.

    نویز این سیستم کمتر از 1.8 dB و مصرف انرژی آن 40 mW است. سیگنال به نویز در این سیستم در 410MS/s برابر 59.8 dB است، در حالی که 2 mW مصرف انرژی دارد. دلیل مصرف کم انرژی در این گیرنده 28 نانومتری، طراحی ویژه آن و استفاده از روش‌های کالیبراسیون دیجیتال جدید است. بر روی این گیرنده یک موتور کالیبراسیون نصب شده است که تنها 0.11 میلی‌متر مربع فضا اشغال می‌کند.

    «یوریس فان دریش»، مدیر برنامه این گیرنده می‌گوید: دستگاه‌های مصرف‌کننده ولتاژ بالا، نیازمند فناوری تراشه پیشرفته هستند تا مقرون به صرفه باشند. ما با همکاری شرکت رنساس موفق شدیم گام‌های موثری را در این مسیر برداریم. این گیرنده بی‌سیم 28 نانومتری موجب خواهد شد تا ادوات الکترونیکی بتوانند از نسل جدید سیستم‌های بی‌سیم بهره‌مند شوند.

    «هیسایاسو ساتو» از مدیران شرکت رنساس می‌گوید: قدرت تطبیق‌پذیری بالا و مصرف کم انرژی، یکی از ملزومات اصلی در ادوات بی‌سیم است. با استفاده از فناوری CMOS می‌توان به سوی تحقق این اهداف گام برداشت. ما با همکاری ایمک موفق شدیم به نیاز مشتریان خود در این حوزه پاسخ دهیم.

    ایمک یک موسسه تحقیقات پیشرفته در حوزه نانوالکترونیک است. دفتر مرکزی این موسسه در شهر لوون بلژیک است و شعب متعددی در کشورهای هلند، آمریکا، چین، تایوان و ژاپن دارد. بیش از دو هزار نفر برای این موسسه کار می‌کنند، درآمد این مرکز در سال 2012 بالغ بر 320 میلیون دلار بوده است.

    انتهای پیام

  2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •