سلام بچه ها من با بازی های جدید مشکل دارم هیچ کدامش اجرا نمیشه مثل pes 2012 و Call of Juarez
Warhammer 40K Space Marine
لطفا کمکم کنید.
سلام بچه ها من با بازی های جدید مشکل دارم هیچ کدامش اجرا نمیشه مثل pes 2012 و Call of Juarez
Warhammer 40K Space Marine
لطفا کمکم کنید.
در ویندوز 64 بیت همه این مشکلو دارند و علتش هم درایوره
یک درایور بتا عرضه شده که گویا با بازیهای جدید مشکل نداره
اگر اینترنت پر سرعت داری دانلود کن ببین چطوره
لینک مستقیم را با ف ی ل ت ر ش ک ن میشه دانلود کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. من این درایور رو نصب کردم کمی فریم بازی Witcher 2 بهتر شد ولی هنوز نمیشه رو Ultra بازی کرد. System Experience هم از 5.9 شد 4.9!
باید بیشتر شه کمترم شد! چرا این طوریه؟! طبیعیه؟!
ممنون.
منم دقیقا همین مشکل رو با l502 دارم ...
توی pes11 هم گرافیکم رو 64 نشون میده !! تمام کارهای لازم رو هم توی پنل nvidia انجام دادم اما درست نشد !!
آقایون این لپتاپ به هیچ عنوان با pes سازگار نیست نه 2011 و نه 2012.من کل اینترنت رو برای حل این مشکل زیر و رو کردم ولی بی فایده است.اگر مشکلو حل کردین به ما هم اطلاع بدید ممنون
من بالاخره تونستم راش بندازم
اول درایور زیر رو واسه کارت گرافیکم دانلود کردم :
بعد نصبش کردم و سیستمم رو ریست کردم ... بعدش روی Settinge بازی کلیک راست کردم و از تب Run With Graohics Processor گزینه ی High-performance NVidia Processor رو انتخاب کردم ... بعدش همه چی اوکی شد و تنظیمات بازی رو روی بهترین کیفیت گذاشتم و بعدش به خوبی و خوشی بازی اجرا شد ... هم واسه PES11 و هم PES12 ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها منم این مشکل رو دارم!!!!!!!!
کسی اون درایور بالا رو دانلود کرده ببینه درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم دانلود کردم ، درست شد ...
البته یه بار بدون اینکه درایور رو دانلود کنی ، بقیه ی مراحل رو انجام بده ، شاید درست شد ... اگه نشد دانلودش کن ...
![]()
Last edited by thacker; 12-10-2011 at 13:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)