تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پرینتر دانشجویی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض راهنمایی برای خرید پرینتر دانشجویی

سلام
    یکی از دوستانم می خواد یه پرینتر بگیره.
    - بودجه اش زیر 150 تومن هست.
    - چون دانشجو هست، می خواد متن (word و pdf و ...) پرینت کنه.
    - چون بیشتر کارش با متن هست؛ پرینتر سیاه و سفید هم بود اشکالی نداره.
    - از نظر هزینه ی نگهداری و قیمت و تعداد برگه های چاپی و هزینه ی شارژ و یا تعویض جوهر و ... لیزری بهتره یا جوهر افشان؟

لطفاً نظرات تون رو بفرمائید

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    - از نظر هزینه ی نگهداری و قیمت و تعداد برگه های چاپی و هزینه ی شارژ و یا تعویض جوهر و ... لیزری بهتره یا جوهر افشان؟

100% باید لیزری بخرید، جوهر افشان برای کارای دانشجویی و پرینت بالا(سیاه سفید) اصلا به صرفه نیست
    تا 150 تومن پرینترهای بسیار زیادی در بازار هست که تمام خواسته های شمارو براورده میکنه
    مثل CANON LBP6000
    یا HP 1102W
    یا سامسونگ ML-1915
    یا برادر 2140
    که هر کدام مزایا یا معایب خاص خودشون رو دارند
    مثلا دو مورد اول سینی نگهدارنده کاغذ ندارند و برگه های شما همیشه جلوی پرینتر ولو هست و اگه مدتی پرینت نگیرید برگه ها کثیف و خاک گرفته میشن... ازطرفی بسیار کم خرج با دوام و دارای فرآیند شارژ راحتی هستند!
    سامسونگ 1915 علیرغم طراحی شیک و داشتن سینی نگهدارنده کاغذ دردسر شارژ داره، چون یه چیپست داره که بعد از پرینت 1500 برگ باید ریست بشه که دردسر خاص خودش رو داره اما شدنی هست.
    برادر 2140 (که خودم هم دارم) براحتی شارژ میشه بسیار با دوام هست هرچند قطعات گران قیمتی داره ولی به این زودی ها خراب نمیشه سینی نگهدارنده کاغذ داره و تنها مشکلی که من دیدم سر و صدای بسیار زیادش هست چه موقع آماده به کار چه موقع پرینت بسیار پر سر و صداست!
    قیمت این 4 پرینتر رو میتونید در اینترنت براحتی در بیارید و از بین آنها با توجه به معایب و محاسن گفته شده یکی رو انتخاب کنید.
    موفق باشید.

3. 3 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم از جوابتون.
    با توجه به مشخصات این مدل ها، احتمالاً بین دو مدل HP 1102w و Canon LBP6000 فرق خاصی وجود نداره. (به جز Wireless اچ پی).
    - کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
    - قیمت تونر هر کدوم چنده؟
    - هر کدوم چند تا پرینت می کنن؟ (تا تونرشون تموم بشه)
    - هزینه ی شارژشون چقدره؟ تخصص لازمه یا هرکس می تونه شارژ کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنونم از جوابتون.
    با توجه به مشخصات این مدل ها، احتمالاً بین دو مدل HP 1102w و Canon LBP6000 فرق خاصی وجود نداره. (به جز Wireless اچ پی).
    - کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
    - قیمت تونر هر کدوم چنده؟
    - هر کدوم چند تا پرینت می کنن؟ (تا تونرشون تموم بشه)
    - هزینه ی شارژشون چقدره؟ تخصص لازمه یا هرکس می تونه شارژ کنه؟
    این دو پرینتر تفاوت زیادی باهم ندارند یکی از تفاوتاشون همون وایرلس هست که خودتون گفتید در کل از لحاظ کارایی در یک کلاس هستند.
    من با کنون سری پایین تر از 6000 کار کردم و فوق العاده راضی بودم ولی ازبین این دو شخصا اگه بخوام بخرم اچ پی رو میخرم چون وایرلس داره!
    هزینه شارژ هر دو 8 تا 10 تومنه که طبق گفته یکی از تعمیرکاران خوب این سایت بعد از 3 بار شارژ باید درامش عوض شه که اونم 8تومن قیمتش هست
    شارژ پرینتر کلا کار خیلی تخصصی نیست که از پسش بر نیاید کلیپ های آموزشی و راهنمایی های زیادی برای شارژ این دو پرینتر در همین سایت هست که با نگاه کردن به اونها و دقت مضاعف حتما خودتون میتونید شارژ کنید.

6. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امروز با دوستم میریم که پرینتر HP رو بخریم. (وایرلس اش داره وسوسه ام میکنه که یکی هم برای خودم بخرم)
    ممنون از راهنمایی خوب شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چند دلیل برای نخریدن سایر برندها:از همکاران و دوستان خواهشمندم پس از بررسی و تحقیقات لازم جواب دهند.
    اچ پی:مشکل formatter . dc control . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ .نداشتن گارانتی خوب
    کانن:فرمتر.نبودن قطعات . نماینده های اغده ای . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ.
    سامسونگ:حالم به هم میخوره.خودبخود فیوزینگش میسوزه.گارانتی پس از شارژ نداره.فرمترش خراب شده. اسکنرش و کابلش پس از 2هزار کپی میسوزه.کمرنگ زدن.ومشکل ریست. کاغذ کشی.(اخیرا از اچ پی کپی کرد باز)
    دوستان هدفم دستگاه مناسب خریدن.اگه شما دستگاه ارزون بخرید مطمئا باشین حداقل 50 هزارتومان باید هزینه کنید تا دستگاتون درست شه. مطمئن باشین افرادی که دارن سامسونگ معرفی میکنن یا پورسانت میگیرن یا از هیچی اطلاع ندارن و حرف مفت میزنن.هیچ تعمیرکار و مشاور با وجدانی دستگاه مزخرفی مثل سامسونگ رو معرفی نمیکنه.یادتون باشه من کی چی گفتم.فرردا میرین سامسونگ میخرین پشیمون میشین.
    پرینترچاپگر سه کاره چندکاره(فکس مستقیم به کامپیوترم داره) فکس لیزری فقط BROTHER.,واقعا مثل یک برادر و در حد نامش پرقدرت . مثل یک تراکتور پرسرعت واسطون خدمت میکنه.امروزه اچ پی کانن سامسونگ فقط پفکی بیش نیستند در قبال برادر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام

عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •