سلام دوستان
من مودمم به یه اکسس پوینت (US Robotics) وصله که اون اکسس پوینت هم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر خانگی اینترنت میده و از طریق وایرلس به لب تاپ. هیچ اکانتی هم تو دستگاه ها تعریف نشده و بعد از بالا آمدن ویندوز ،اتوماتیک کانکت میشم.از دیروز ،لب تاپ کانکت نمی شد و پسوورد می خواست ،پسوورد هم میدادم قبول نمی کرد.از اون طرف PC به اینترنت وصل بود و هیچ مشکلی نداشت.
وارد US Robotics شدم،دیدم پسوورد شبکه عوض شده،اون پسوورد رو به لب تاپ دادم،کانکت شد.اما وقتی دوباره پسوورد رو عوض کردم ،لب تاپ دوباره دیسکانکت شد و دیگه هم کانکت نشد.میشناسه US Robotics رو ها،ولی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:

سلام
مشکلتون رو تو تاپیک رفع عیب مودم های DSL مطرح کنید ، سریع تر به جواب میرسید. جون تعداد دوستانی که در روز پستون رو میبینن بیشتره !
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- فکر کنم ویندوز ویستا داری نه؟
2- مودم هیچ وقت برای سیستم هایی که با LAN وصل هستن Password نمی خواد و فقط برای شبکه وایرلس PAss گذاشته میشه.
3- مودم که روشنه ، wifi سیستم رو یه باز خاموش و روشن کن ، کنار ساعت روی آیکن wifi کلیک کن تا لیست شبکه های اطراف رو نشون بده
4- روی شبکه ی خودت راست کلیک کن و بزن Properties
5- حالا پسور حدید رو بده
من 7 دارم ، ولی با ویستا تو یه مایست!

- سوالی بود در خدمتیم
راستی ممنون میشم بهم بگی شکل بالا اومده یا نه؟ چون من ایران نیستم و نمی دونم سایتی که واسه آپلود عکس ها انتخاب کردم تو ایران مرخص شده یا نه؟ ممنون . . .