تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: فرق ویندوز اصل با غیر اصل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض فرق ویندوز اصل با غیر اصل

سلام ما ویندوز خریدیم روش ویندوز بوده
    فکر کنم ویندوزم به فنا رفت و ظاهرا ریکاوری هم چاره ساز نیست
    الان ویندوز تقلبی نصب کنم چه فرقی داره؟ جز اپدیت ها؟ یعنی انگار یک پول اضافی ریختیم دور نه؟
    asus n43jf
    من دست به درایو ریکاوری هم نزدم اما f9 میزنم خبری نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درایو ریکاوری هم غیبش زده بود
    مجبور شدم ویندوز که تو خونه بود نصب کنم و home رو نصب کردم و سریال پشت لپ تاپ رو بزنم . فکر کنم خودم سرکار گذاشتم با این کار؟
    یعنی پولمون پرید؟ فرقش با قدیم چی هست
    وقتی لپ تاپ میخری اینها چرا سی دی ویندوز رو نمیدن همراهش برای همچین مواقعی شاید هارد سوخت

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

درایو ریکاوری هم غیبش زده بود
    مجبور شدم ویندوز که تو خونه بود نصب کنم و home رو نصب کردم و سریال پشت لپ تاپ رو بزنم . فکر کنم خودم سرکار گذاشتم با این کار؟
    یعنی پولمون پرید؟ فرقش با قدیم چی هست
    وقتی لپ تاپ میخری اینها چرا سی دی ویندوز رو نمیدن همراهش برای همچین مواقعی شاید هارد سوخت
    با سلام
    دوست عزیز خود ویندوزی که شما روی سی دی داشته باشین یا از سایت مایکروسافت دانلود کنید فرقی که با هم ندارن ( مگ از این ویندوزهای دستکاری شده توی بازار بگیرید)
    و اورجینال و غیر اورجینال بودنش بر می گرده به همون سریال قانونیش که شما اونو دارید
    شما دقیقا همون نسخه ای که روی لپ تاپ داشتید می تونید دانلود کنید و با سریال پشت لپ تاپ اونو اکتیو کنید تا ویندوزتون اورجینال باشه و ابدیتها رو هم راحت بگیره و فرقی هم با قدیم نداره
    برای فعال کردن هم می تونید به روش زیر عمل کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه الان معمولا روی لپ تاپها یک نسخه از ویندوز نصب هست که معمولا نسخه home هست پس به این فکر نکنید که پولتون رو دور ریختید
    بعد از نصب ویندوز و اکتیو کردن و نصب برنامه ها با برنامه ای مثل acronis true image home 2012 می تونید یک درایو ریکاوری بهتر از چیزی که روی لپ تاپتون بود بسازید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

4. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من ویندوز داخل یک دی وی دی داشتم و home رو نصب کردم و با سریال پشت زدم و اپدیتدشد.الان یعنی قانونی هست و فرق نداره؟ یا باید از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کنم. میشه دانلود کرد؟
    پس چرا این همه سعی میکنن ویندوزشون رو از دست ندن؟
    درایور ها رو باید تک تک نصب دانلود کنم درسته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد فایل ها چی؟ با ویندوز اصلی فرق هم داره//?

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز چند وقته شما لپ تاپ خریدید ؟
    بهتر نبود قبل از خرید لپ تاپ در مورد لپ تاپ خودتون یه تحقیقی میکردید ؟
    دیگه دیسک همراه لپ تاپ ارائه نمیشه!
    ویندور روی یه درایو مخفی روی هارد شما قرار داره
    شما میتونید با نصب برنامه parago partition اون درایو رو ریکاوری و اونو روی هارد یا فلش بریزی و اونو اجرا کنی سیستم ریست و وارد منوی ریکاوری میشوید

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    من ویندوز داخل یک دی وی دی داشتم و home رو نصب کردم و با سریال پشت زدم و اپدیتدشد.الان یعنی قانونی هست و فرق نداره؟ یا باید از سایت ماکروسافت ویندوز رو دانلود کنم. میشه دانلود کرد؟
    درایور ها رو باید تک تک نصب دانلود کنم درسته؟
    با سلام
    خوب اگه ویندوزتون رو با استفاده از اون سریال فعال کردین خوب مشکلی نداره و قانونی هست و با ویندوز اول فرقی نداره نه نیازی به دانلود از سایت مایکروسات نیست دیگه

خوب اگه ویندوز پاک بشه همراهش تمام برنامه ها و ابدیتها و درایورها هم رفته و دوباره بایده همه رو از اول بگیری خوب این یعنی دردسر

بعد فایل ها چی؟ با ویندوز اصلی فرق هم داره//?
    منظورتون کدوم فایلها هست ؟ هیچ فرقی با ویندوز اصلی نیست ببین تفاوت بین ویندوز اصلی و غیر اورجینال همون سریال معتبر هست که درسایت مایکروسافت شناسایی میشه اکثر ما توی ایران از ویندوزهایی استفاده می کنم که اورجینال و یا به قول خودمون دارای سریال نامبر معتبر نیستن استفاده می کنیم ولی برای شما سریالتون معتبر هست چون اونو روی لپ تاپ بهتون فروختن و پولش رو هم گرفتن
    درضمن همون ادرسی که در پست اول بهتون دادم چک کنید و ببینید ویندوزتون حتما اکتیو شده باشه و حالت 30 روزه یا ازمایشی رو نداشته باشه
    موفق باشید

ارسال همزمان پستها

9. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    خوب اگه ویندوزتون رو با استفاده از اون سریال فعال کردین خوب مشکلی نداره و قانونی هست و با ویندوز اول فرقی نداره نه نیازی به دانلود از سایت مایکروسات نیست دیگه

خوب اگه ویندوز پاک بشه همراهش تمام برنامه ها و ابدیتها و درایورها هم رفته و دوباره بایده همه رو از اول بگیری خوب این یعنی دردسر

منظورتون کدوم فایلها هست ؟ هیچ فرقی با ویندوز اصلی نیست ببین تفاوت بین ویندوز اصلی و غیر اورجینال همون سریال معتبر هست که درسایت مایکروسافت شناسایی میشه اکثر ما توی ایران از ویندوزهایی استفاده می کنم که اورجینال و یا به قول خودمون دارای سریال نامبر معتبر نیستن استفاده می کنیم ولی برای شما سریالتون معتبر هست چون اونو روی لپ تاپ بهتون فروختن و پولش رو هم گرفتن
    درضمن همون ادرسی که در پست اول بهتون دادم چک کنید و ببینید ویندوزتون حتما اکتیو شده باشه و حالت 30 روزه یا ازمایشی رو نداشته باشه
    موفق باشید

ارسال همزمان پستها
    سلام
    برای من change product key وجود ندارد. من موقع نصب ویندوز سریال پشت لپ تاپ رو بهش دادم.الان زده اکتیو. دیشب هم یک مشت اپدیت از سایت ماکروسافت برام گرفت.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوسته عزیز وقتی شما قبل از کرک کردن ویندوز ویندوز خودتون رو با سریال نامبر اصل ریجستر کردید پس مشکلی نیست دیگه !!!!
    ولی همون ویندوز ارجینال هم وقتی شما نصب میکنید اصل هست ولی پس از نصب کلی برنامه و بازی کرکی با توجه به تغییراتی که تو ریجستری بوجود میاره میشه گفت ویندوز شما تبدیل به کرکی میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوسته عزیز چند وقته شما لپ تاپ خریدید ؟
    بهتر نبود قبل از خرید لپ تاپ در مورد لپ تاپ خودتون یه تحقیقی میکردید ؟
    دیگه دیسک همراه لپ تاپ ارائه نمیشه!
    ویندور روی یه درایو مخفی روی هارد شما قرار داره
    شما میتونید با نصب برنامه parago partition اون درایو رو ریکاوری و اونو روی هارد یا فلش بریزی و اونو اجرا کنی سیستم ریست و وارد منوی ریکاوری میشوید
    یعنی شما میفرمائید الان درایو مخفی وجود داره؟ اما از diskpart وقتی لیست میگیرم هیچ چیزی وجود نداره اما لپ تاپ رفیقم همین کار رو می کنم یک درایو 1500 مگی مخفی رو نشون میده به صورت command line منظورمه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •