تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: راهنمایی در مورد مشکل Operation system not found

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض راهنمایی در مورد مشکل Operation system not found

سلام دوستان
    مدل لپتاپ :ASUS U30JC

مشکل:

بدون سابقه ی قبلی وقتی لپتاپ رو روشن کردم دیدم هیچ چیزی بالا نمیاد و فقط روی صفحه این اررور نوشته میشه:

Operating System Not Found و میخواد که Crtl + Alt +Del رو بگیریم

ویندوز هم بهیچ وجه نصب نمیشه و اصلا با سی دی بالا نمیاد. توی SETUP مادربرد میتونم برم، بوت رو هم تنظیم میکنیم اما بازم خبری نمیشه و نمیتونم ویندوز نصب کنم.

مشکل از بایوس هستش؟

فایل بایوسش رو دانلود کردم. بنظرتون باید آپدیت کنم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان
    مدل لپتاپ :ASUS U30JC

مشکل:

بدون سابقه ی قبلی وقتی لپتاپ رو روشن کردم دیدم هیچ چیزی بالا نمیاد و فقط روی صفحه این اررور نوشته میشه:

Operating System Not Found و میخواد که Crtl + Alt +Del رو بگیریم

ویندوز هم بهیچ وجه نصب نمیشه و اصلا با سی دی بالا نمیاد. توی SETUP مادربرد میتونم برم، بوت رو هم تنظیم میکنیم اما بازم خبری نمیشه و نمیتونم ویندوز نصب کنم.

مشکل از بایوس هستش؟

فایل بایوسش رو دانلود کردم. بنظرتون باید آپدیت کنم؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    چک کنین حافظه ای مثل flash memory وصل نباشه . معمولا این پیغام رو می ده که سیستم عامل روی حافظه ای که اول بوت می شه نصب نیست . خوب اگر Flash memory اول بوت شه ممکنه به این پیغام برخورد کنین .

در وهله دوم اگر هنوزم پیغام میاد ، از توی بایوس بوت رو از روی UEFI ( در صورت وجود ) بردارین و بزارین روی حالت غیر از UEFI ( معمولا می نویسه Legacy یا Legacy Support ) . اگر Legacy Support بود بزارین روی Legacy First . سپس تنظیمات رو با F10 سیو کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چک کنین حافظه ای مثل flash memory وصل نباشه . معمولا این پیغام رو می ده که سیستم عامل روی حافظه ای که اول بوت می شه نصب نیست . خوب اگر Flash memory اول بوت شه ممکنه به این پیغام برخورد کنین .

در وهله دوم اگر هنوزم پیغام میاد ، از توی بایوس بوت رو از روی UEFI ( در صورت وجود ) بردارین و بزارین روی حالت غیر از UEFI ( معمولا می نویسه Legacy یا Legacy Support ) . اگر Legacy Support بود بزارین روی Legacy First . سپس تنظیمات رو با F10 سیو کنین
    مرسی داداش اما جواب نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •