تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: بارگذاري مجدد صفحه باز کردن پورت USB سیستمی که تحت شبکه است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض بارگذاري مجدد صفحه باز کردن پورت USB سیستمی که تحت شبکه است

دوستان
    من نمی دونستم که سوالم رو اینجا مطرح کنم یا در قسمت نرم افزار . به هر حال با اجازه مدیران هر دو جا مطرح کردم.
    من در جایی که مشغول به کار هستم ، سیستمهایی که موجود بودند و همگی تحت شبکه ، پورت USB هاشون رو بسته بودند و فقط سیستمهایی که پرینتر بهشون وصل بود دارای یو اس بی باز بودند. ظاهرا مسئولین نرم افزاری پیدا کردند و نصب کردند که تمام یو اس بی ها بسته شده اند و فقط پرینتر ها کار می کنند. یعنی قبلا سیستمی که پرینتر داشت ، دارای USB باز بود و وقتی فلش مموری وصل می کردیم کار میکرد اما الان به جز پرینتر هیچ چیز دیگه ای رو نمیشناسه .
    می خواستم بدونم چطور چنین چیزی امکان داره و آیا میشه کاری کرد که فلش رو هم بشناسه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان
    من نمی دونستم که سوالم رو اینجا مطرح کنم یا در قسمت نرم افزار . به هر حال با اجازه مدیران هر دو جا مطرح کردم.
    من در جایی که مشغول به کار هستم ، سیستمهایی که موجود بودند و همگی تحت شبکه ، پورت USB هاشون رو بسته بودند و فقط سیستمهایی که پرینتر بهشون وصل بود دارای یو اس بی باز بودند. ظاهرا مسئولین نرم افزاری پیدا کردند و نصب کردند که تمام یو اس بی ها بسته شده اند و فقط پرینتر ها کار می کنند. یعنی قبلا سیستمی که پرینتر داشت ، دارای USB باز بود و وقتی فلش مموری وصل می کردیم کار میکرد اما الان به جز پرینتر هیچ چیز دیگه ای رو نمیشناسه .
    می خواستم بدونم چطور چنین چیزی امکان داره و آیا میشه کاری کرد که فلش رو هم بشناسه ؟
    نبود کسی کمک کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه نمیتونید کاری کنید
    از جمله برنامه ایی که این کار را می کند GFI End Point است

4. این کاربر از hraeissi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا بعضی از سیستم ها agent مربوط به gfi روی آنها نصب نمیشه.از طریق اکتیودایرکتوری هم agent آن را assign کردم اما باز هم بعضی از سیستم ها ایجنت روشون نصب نمیشه .
    چیکار باید کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •