سلام.
چند وقتی هست وقتی تو اینترنت دنبال لپ تاپ می گردم به انجمن اینجا برخوردم گفتم منم بیام بپرسم احتمالا یه جواب خوبی می گیرم.
من 4 ماه دیگه می خوام یه لپ تاپ بخرم. می دونم شاید فکر کنید از الان خیلی زوده فکر کردن ولی خوب ذهنم مشغول شده...
استفاده ی عمومی من در درجه اول فیلم و بازی و ای بوک خوندنه... ولی خوب شاید یه وقتایی هم بخوام کارایی از قبیل برنامه نویسی یا این جور کارا داشته باشم.
تا الان که کلی گشتم خیلی ها بهم می گن لپ تاپت رو 13 اینچ بگیر که هم سبکه هم صفحه اش بد نیست. برای فیلم دیدن و بازی هم به مانیتور کامپیوترم وصلش کنم... خوب حرفشون منطقیه ولی 13 اینچ خوب تا حالا ندیدم...
و راستی وزنشم یه جوری باشه که دانشگاه می خوام برم یا کلا هر جا می خوام برم کمرم رو نشکنه!
(الان می گن اوه چه خوش خیال! عمرا با این پل اینا رو پیدا کنی! ولی خوب اگه بشه چه عالی می شه)
1. Core i7 باشه حتما. (سرعت پردازنده هم هرچی بیشتر بهتر)
2. کارت گرافیلک ان ویدیا باشه ترجیجا و این که اگه یه دونه انبورد هم باشه که موقعی که کار خاصی نمی کنم شارژم بهتر بمونه
3. رمش ترجیحا بالای 6 باشه
4. صفجه نمایش حتما فول اچ دی باشه
5. پورت یو اس بی 3 حتما داشته باشه. اچ دی ام آی هم همینطور.
6. ترجیحا قیافش هم شاخ باشه
7. هارد 500 به بالا بشه ترجیحا هم 7200 آرپی ام
8. بلو ری ریدر حتما داشته باشه
9 راستی ترجیحا یا سونی یا ایسوس
تا حالا به چند تا رسیدم... یکیش سونی f224fx بود.... همه چی عالی فقط وزن زیاد. صفحه اش هم یه کم فکر کنم برای تو کیف گذاشتن بزرگ بود. بعدش dell xps l502 رو دیدم. ولی خوب زیاد ازش خوشم نیومد... دیگه فعلا آرخی Asus n53sn رو دیدم که همه چیش خوب بود ولی از دو سه نفر شنیدم زیاد هنگ می کنه...
اگه بتونین کمکم کنید تو انتخاب یه دونه خوب خیلی خیلی ممنون می شم

)
جواب بصورت نقل قول
.gif)