سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
من توضیح دقیق از چیزی که می خوام و دنبالشم رو می دم ، دوستان لطفاً راهنمایی کنند
یک سیستم (فقط کیس بدون مانیتور) می خوام در حدود 1.500.000 تا 1.600.000، فقط برای کار با 3d MAX ، کار طراحی می خوام انجام بدم و کار انیمیشنی و حرکتی به اون صورت ندارم ، ماکزیمم می خوام دوربین در فضای سازه هایی که طراحی می کنم حرکت کنه (خودم معمار هستم و این نرم افزار رو فقط برای کار طراحی میخوام) ... کیس و پاورم رو انتخاب کردم و خریدم ... کیس گرین X3 و پاور گرین 885
حالا سوال هام رو می پرسم :
1. CPU مد نظرم ، Core i7 2600 یا Core i7 2600k هستش ، در این مورد دوستان بفرمایند که آیا فرقی داره که من 2600k بخرم ؟ چون خونده بودم که برای کسی که اورکلاک نمی کنه ، تفاوتی نداره (راستی یک سوال تو پرانتز ، زمانی که کار با 3d Max سنگین می شه ، 2600k ، تفاوتی ایجاد می کنه یا نه؟) ... سوال دومم اینه که 1155 و 1366 برای کار من ، تفاوتی با همدیگه دارن یا خیر ؟ اگر آره ، این تفاوت چقدر هستش ؟ (البته نمی دونم که این مدل cpu های core i7 که من گفتم ، از هر دو حالت پشتیبانی می کنن یا فقط از یکی از اون ها پشتیبانی می کنن)
ضمناً اگر دوستان مدل cpu بهتری می تونن پیشنهاد بدن ، بگن
2.مهم ترین بحثم که همانا مادر برد هستش ... می خوام حدود 300-350 برای مادر برد خرج کنم ، لطفا ً با توجه به کاربردی که گفتم و مدل cpu که برام بهتر می دونید (با توجه به سوال قبل) ، بهترین مدل مادربرد رو بهم پیشنهاد بدید (اسم شرکت ، مدل و در صورت امکان قیمت)
3.در مورد هارد ، آیا برای کار من ، قدرت و سرعت هارد ، مهم هست یا نه ؟ اگر آره ، کدومشون و در چه حدّی اهمیت دارن ؟ و با توجه به این فاکتور(ها) ، بهترین هارد (500 gb) از نظر کیفیت و قیمت رو بهم پیشنهاد بدید.
4.رم رو از چه مدل و در چه حجمی بخرم بهتره ؟ (لطفاً تعداد ، حجم و مدل رو با توجه به کارآیی بالا و قیمت مناسب پیشنهاد بدید)
5. کارت گرافیک مناسب برای کارم رو به من معرفی کنید
![]()