بچه ها من يك وبلاگ ساختم اما اصلا نميدونم چطوري توش برنامه بنويسم يا فايلي پيوست كنم
ادرس وبلاگ هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست البته همين طور كه ميبينيد اين يك بلاگفا هستش
بچه ها ترو خدا كمك كنيد
بچه ها من يك وبلاگ ساختم اما اصلا نميدونم چطوري توش برنامه بنويسم يا فايلي پيوست كنم
ادرس وبلاگ هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست البته همين طور كه ميبينيد اين يك بلاگفا هستش
بچه ها ترو خدا كمك كنيد
منظورت از برنامه بنويسم چيه ؟
در ضمن شما بايد يه جايي كه مي توني فايل آپلود كني اين فايل رو قرار بدي بعد لينك بدي بهش و گر نه بلاگ فا و هيچ كدوم از سيستم ها اجازه و امكان آپلود رو به كاربران نمي دهند .
سلام دوست عزیز
شما باید وارد قسمت مدریت خود شوید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خیلی راحت هست
اینجا هم همه چیز ها رو توضیح داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی بود در خدمتم
عزيز شما مطمئني كه همينو مي خواست بدونه ؟نوشته شده توسط *hamedkhatar*
سولئارس عزيز منظور از برنامه نويسي فقط نوشتن مطلب است همين!نوشته شده توسط soleares
راستي من كجا ميتونم فايل آپلود كنم
عزيز شما مي توني عكس ها رو توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فايل ها رو توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود كني البته از اين سايت ها بسيار زياد هست .
در ضمن براي اينكه توي پرشين گيگ عضو بشي بايد دعوتنامه داشته باشي كه مي توني با سرچ توي همين انجمن پيدا كني و در خواست بدي .
----
شما چرا به جاي حامد خطر جواب ميديد ؟
سلامنوشته شده توسط soleares
آره بابا تابلو بود
سولئارس جان يه نگاه به اول صفحه بنداز
بعد پست ها رو بخون ميفهمي
من به جاي خودم جواب دادم
سولئارس جان ميشه آدرس دقيق اين دعوت نامه را به من بدي
خيلي ازت ممنونم![]()
Last edited by hamed_shams; 27-08-2006 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)