تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: ترکیبات شکر وقند

  1. #1
    پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا
    پست ها
    903

    پيش فرض ترکیبات شکر وقند

    سلام ودرود.....

    مطالب مختلفی در مورد ترکیبات قند وشکرشنیدنم ....

    حالا میخوام بدونم ترکیب شکروقند طبیعی و البته اینای که تو بازار موجود هست و میگن صنعتیه چیه ...؟

  2. #2
    داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست
    پست ها
    100

    پيش فرض

    این شکری که تو بازار است ساکاروز است که از نیشکر و یا چغندر قند درست میشه

    ساکاروز

    قند مصنوعی هم داریم که اصطلاحا بهش شیرین کننده می گن(برای کسانی که قند خون دارن)مثل:اسپارتام و سدیم ساخارین


    ساخارین



    اسپارتام


  3. 3 کاربر از hector2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا
    پست ها
    903

    پيش فرض

    این شکری که تو بازار است ساکاروز است که از نیشکر و یا چغندر قند درست میشه
    پس یعنی طبیعیه ؟مخصوصا قند که خیلی در موردش بد میگن و......

    ونبات هم از همین ساکاروز یا قند طبیعی درست میشه.....؟

  5. #4
    داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست
    پست ها
    100

    پيش فرض

    سلام
    من دقیقا توی کارخانه های قند و شکر ایران نرفتم که ببینم ایا چیز دیگری قاطیش می کنن یا نه ولی همیشه تخلف در هر شرکت و در کشوری وجود دارد.چند سال پیش یادمه یک شرکت قند و شکر را کلی جریمه کرده بودند بخاطر اینکه پودر استخوان در قندهایش استفاده می کرد.
    ولی فرمول واقعی شکر همین هست که خدمتتان گفتم(ساکاروز است که یک دی ساکارید هست)
    من دقیق فرمول نبات را نمی دونم ولی فکر می کنم ترکیب چندین قند باشد.قند و شکر معمولی در اصل یک دی ساکارید است که به حرارت حساسند و تغییر می کنند و حرارت باعث می شود که به فروکتوز و گلوکز تبدیل شود.احتمالا بخش عمده نبات باید فروکتوز باشد(فروکتوز از قند و شکر شیرین تر است)
    ولی مطمئن باشید که نبات را می توانند از همین قند و شکر معمولی درست کنند

  6. 3 کاربر از hector2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    پست ها
    265

    پيش فرض

    همشون يه کوفتي هستن.جديدا يه مقاله تو تابناک گذاشته راجع به قند(شکر-نبات و...)

    خيلي خفنه.گفته که قند سيستم دفاعي بدن رو تعطيل مي کنه و براي حضمش مواد معدني بدن رو مصرف مي کنه وپوکي استخوان مياره.وگفته بود خرابي دندان هم مال همينه که اين مطلب يعني خرابي دندان يه چيز يه که از خيلي قديمها شنيده بودم و گفته خوردن قند و شکر باعث ميشه کلسيم دندانها مصرف بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ولي من ديروز تا عصر قند نخوردم يه دفعه دلم خواست.

    يه دانشمندي هم چن سال پيش گفته بود قند اعتياد اوره.من فک کنم ادم معتاد ميشه.


    يه چيز.آقا فقط نخوريد مخصوصا شربت و شيريني و بستني رو

    نخوريد!نخوريد!نخوريد

  8. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #6
    پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    پست ها
    730

    پيش فرض

    ضمن تشکر از پاسخهای درست و علمی hector2000 که همنام خودمه..
    من دقیق فرمول نبات را نمی دونم ولی فکر می کنم ترکیب چندین قند باشد.قند و شکر معمولی در اصل یک دی ساکارید است که به حرارت حساسند و تغییر می کنند و حرارت باعث می شود که به فروکتوز و گلوکز تبدیل شود.احتمالا بخش عمده نبات باید فروکتوز باشد(فروکتوز از قند و شکر شیرین تر است)
    من یادمه توی علوم دوم راهنمایی به آموزش دبیرمون نبات ساختم و خیلی توی کلاس مورد توجهش واقع شد شاید بهمین دلیل ثلث اول علومم 20 شد!
    شکر رو اونقدر در آب داغ حل میکنی تا شیره ی نبات درست شه.. بعد شیره ی داغ رو در ظرفی که قبلاً نخ کشی کردی یعنی چند تا نخ معمولی از این سر تا اون سرش کشیدی میریزی و برای حداقل 3 تا 4 روز میذاری یک جای خیلی گرم.. تدریجاً بلورهای شکر از محلول اشباع(شیره) خارج میشن و با نشستن روی نخ تولید بلورهای نبات میکنن.. بهمین سادگی و راحتی..
    این فرایند در شیمی معروفه به تَبَلوُر..
    همشون يه کوفتي هستن.جديدا يه مقاله تو تابناک گذاشته راجع به قند(شکر-نبات و...)

    خيلي خفنه.گفته که قند سيستم دفاعي بدن رو تعطيل مي کنه و براي حضمش مواد معدني بدن رو مصرف مي کنه وپوکي استخوان مياره.وگفته بود خرابي دندان هم مال همينه که اين مطلب يعني خرابي دندان يه چيز يه که از خيلي قديمها شنيده بودم و گفته خوردن قند و شکر باعث ميشه کلسيم دندانها مصرف بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ولي من ديروز تا عصر قند نخوردم يه دفعه دلم خواست.

    يه دانشمندي هم چن سال پيش گفته بود قند اعتياد اوره.من فک کنم ادم معتاد ميشه.


    يه چيز.آقا فقط نخوريد مخصوصا شربت و شيريني و بستني رو

    نخوريد!نخوريد!نخوريد
    این صحبتها معلوم نیست چقدرش درست و علمی باشه.. گلوکز غذای مغز انسان و بقیه ی جاندارانه.. یعنی مغز شما برای زنده موندن به اکسیژن و گلوکز نیاز داره که این گلوکز از شکستن قندهای بزرگتری مثل ساکارز(همین قند معمولی) تولید میشه.. پس معنی نداره اعتیاد آور یا سمی و.. باشه!!!!!
    بلی از جهاتی شاید بشه حرف شما رو تأیید کرد:فرد بی تحرکی باشی.. د اینصورت هر غذایی برای بدنت حکم سم میتونه داشته باشه مگه اینکه گیاهخوار باشی..
    یا ممکنه در مراحل فراوری شکر و قند در کارخونه موادی استفاده کنن که در شکر باقی بمونه در اینصورت هم شاید..
    وگرنه خیر این صحبتهای شما علمی نیست..
    گرچه خودم سالهای ساله چای رو بدون هیچ نوع قند یا شکر یا چیز دیگری میل میکنم و طعم حقیقی چای رو من میفهمم نه اونایی که قند همراش میخورن.. و به دیگران هم سالهای ساله همین رو دارم توصیه میکنم که مصرف شیرینی جات از شکر گرفته تا.. و نمک و روغن و چربی رو مطلقاً تعطیل کنن تا دچار بیماریهای لاعلاج رایج بین ایرانیها نشن..
    البته اگه شما کشاورز سر مزرعه هستی یا روزانه فعالیت بدنی زیاد و سنگین داری خوردن شکر و اینها که سهله خوردن سنگ هم براتون مجازه(فقط تمثیل بود) ولی برای شهرنشینان تنبل(99.9 درصد مردم شهرنشین) مضر بلکه مهلکه..
    حرف و بحث علمی و عملی در اینباره بسیار زیاده ولی دیگه خود دانید..

  10. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #7
    داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست
    پست ها
    100

    پيش فرض

    همشون يه کوفتي هستن.جديدا يه مقاله تو تابناک گذاشته راجع به قند(شکر-نبات و...)

    خيلي خفنه.گفته که قند سيستم دفاعي بدن رو تعطيل مي کنه و براي حضمش مواد معدني بدن رو مصرف مي کنه وپوکي استخوان مياره.وگفته بود خرابي دندان هم مال همينه که اين مطلب يعني خرابي دندان يه چيز يه که از خيلي قديمها شنيده بودم و گفته خوردن قند و شکر باعث ميشه کلسيم دندانها مصرف بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ولي من ديروز تا عصر قند نخوردم يه دفعه دلم خواست.

    يه دانشمندي هم چن سال پيش گفته بود قند اعتياد اوره.من فک کنم ادم معتاد ميشه.


    يه چيز.آقا فقط نخوريد مخصوصا شربت و شيريني و بستني رو

    نخوريد!نخوريد!نخوريد

    دوست من بدن انسان به گلوکر نیاز دارد و مغز برای فعالیتهای خودش به گلوکز نیاز داره اگر قند نخورید ضعف می کنید و..نشاسته و قند معمولی در بدن به گلوکز شکسته می شوند.می خواهی قند نخوری و مرتاض بشی؟


    ضمن تشکر از پاسخهای درست و علمی hector2000 که همنام خودمه..

    من یادمه توی علوم دوم راهنمایی به آموزش دبیرمون نبات ساختم و خیلی توی کلاس مورد توجهش واقع شد شاید بهمین دلیل ثلث اول علومم 20 شد!
    شکر رو اونقدر در آب داغ حل میکنی تا شیره ی نبات درست شه.. بعد شیره ی داغ رو در ظرفی که قبلاً نخ کشی کردی یعنی چند تا نخ معمولی از این سر تا اون سرش کشیدی میریزی و برای حداقل 3 تا 4 روز میذاری یک جای خیلی گرم.. تدریجاً بلورهای شکر از محلول اشباع(شیره) خارج میشن و با نشستن روی نخ تولید بلورهای نبات میکنن.. بهمین سادگی و راحتی..
    این فرایند در شیمی معروفه به تَبَلوُر..

    این صحبتها معلوم نیست چقدرش درست و علمی باشه.. گلوکز غذای مغز انسان و بقیه ی جاندارانه.. یعنی مغز شما برای زنده موندن به اکسیژن و گلوکز نیاز داره که این گلوکز از شکستن قندهای بزرگتری مثل ساکارز(همین قند معمولی) تولید میشه.. پس معنی نداره اعتیاد آور یا سمی و.. باشه!!!!!
    بلی از جهاتی شاید بشه حرف شما رو تأیید کرد:فرد بی تحرکی باشی.. د اینصورت هر غذایی برای بدنت حکم سم میتونه داشته باشه مگه اینکه گیاهخوار باشی..
    یا ممکنه در مراحل فراوری شکر و قند در کارخونه موادی استفاده کنن که در شکر باقی بمونه در اینصورت هم شاید..
    وگرنه خیر این صحبتهای شما علمی نیست..
    گرچه خودم سالهای ساله چای رو بدون هیچ نوع قند یا شکر یا چیز دیگری میل میکنم و طعم حقیقی چای رو من میفهمم نه اونایی که قند همراش میخورن.. و به دیگران هم سالهای ساله همین رو دارم توصیه میکنم که مصرف شیرینی جات از شکر گرفته تا.. و نمک و روغن و چربی رو مطلقاً تعطیل کنن تا دچار بیماریهای لاعلاج رایج بین ایرانیها نشن..
    البته اگه شما کشاورز سر مزرعه هستی یا روزانه فعالیت بدنی زیاد و سنگین داری خوردن شکر و اینها که سهله خوردن سنگ هم براتون مجازه(فقط تمثیل بود) ولی برای شهرنشینان تنبل(99.9 درصد مردم شهرنشین) مضر بلکه مهلکه..
    حرف و بحث علمی و عملی در اینباره بسیار زیاده ولی دیگه خود دانید..
    با تشکر از شما @hektor
    من ایدی شما را دیدم فکر کردم ایدی خودم را مدیریت عوض کرده چون کمتر جایی دیدم اسم هکتور را بزارن
    من اسم انگلیسیم هکتوره و اسم فارسیم هادی است
    روش ساخت نبات همینه که البته یک نوع کریستالاسیون کنترل شده است و من برای درست کردن کریستالهای بزرگ برخی ترکیبات شیمیایی از این روش استفاده کردم.البته دستگاه هم داره که بحثش جداست

  12. این کاربر از hector2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #8
    پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا
    پست ها
    903

    پيش فرض

    ممنون از راهنمای دوستان بخصوص هکتورها

    سوال آخر من اینه که اول میخواستم بپرسم ولی یادم رفت......؟

    قبلا که کارخانه و دستگاه و ترکیب شیمیای نبود این نبات که سابقه مصرف طولانی در تارخ ایران داره همچنین در طب سنتی چه جوری ساخته میشد و از چه شیرینی......؟


  14. #9
    پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    پست ها
    730

    پيش فرض

    ممنون از راهنمای دوستان بخصوص هکتورها

    سوال آخر من اینه که اول میخواستم بپرسم ولی یادم رفت......؟

    قبلا که کارخانه و دستگاه و ترکیب شیمیای نبود این نبات که سابقه مصرف طولانی در تارخ ایران داره همچنین در طب سنتی چه جوری ساخته میشد و از چه شیرینی......؟

    پاسخ شما در پست قبلیم روشن بود..
    در قدیم هم عصاره ی قندی چغندر یا نیشکر رو به آسانی از راه فشرده کردن میگرفتن و با جوشوندن تغلیظش میکردن و هر استفاده ای از جمله تولید شیره و نبات و.. روی اون انجام داده میشده.
    فقط مسأله اینه که رنگ شکری که از اون راه بدست میومد کاملاً طبیعی و با ته رنگ قهوه ای بوده و متأسفانه امروزه برای سفید و خوشرنگ و طبعاً مشتری پسندتر کردنش دست به دامن فرآوری در کارخانجات شدند..
    یک چیزی تا حدی مثل کاری که روی کره داره انجام میشه.. کره(که من همونطوریکه قبلاً گفتم حتی با نوع طبیعی و کاملاً سالمش هم برای افراد شهرنشین مطلقاً مخالفم) رنگ طبیعیش سفیده ولی توی کارخونه های لبنیات اقدام به افزودن دی متیل آزوبنزن (DMAB) برای خوشرنگ و مشتری پسند کردنش میکنن و من سال 79 توی پروژه ایکه برای دانشگاه انجام دادم دیدم در تحقیقات گفته شده بود قابلیت سرطانزایی(کارسینوم کبد) داره.
    البته بحث افزودنیهایی با متابولیسم همچنان نامعلوم به خوراکیها که در جای خودش بسیار وسیعه با بحث فراوری شکر قدری متفاوته اما بهر حال اینم نوعی فراوری صنعتیه..
    از این دست موارد که بعلت رشد جمعیت و ناچاری و نیاز به تولید انبوه غذاهای فراوری شده موجب شده خوراکهای نسیتاً سالم به انواعی مضر تبدیل شه به اندازه ی موهای سر میشه ازشون مثال برشمرد مثل کاربرد وسیع نیتریتها در صنابع کنسرو و کالباس و.. رنگ کننده های دارای رادیکال N=N- و مشتقات فنیل متان و آمینهای آروماتیک و.. و..
    گرچه استفاده از برخی از این موارد ممنوع و یا در دوز پایین و مشخصش مجازه اما وجود کارخانه دارن سودجو یا تولید کننده های بیسواد و منفعت طلب قضیه رو مخصوصاً در جهان سوم از کنترل خارج کرده و شاهدش آمار تصاعدی بیماریهای متابولیکی و نئوپلازی و.. بین شهرنشینان هست.

  15. 2 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •