تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: هندسه 2

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض هندسه 2

سلام

چندتا نمونه سوال از فصل اول هندسه 2 ( استدلال استقرایی-استدلال استنتاجی-مثال نقض-برهان خلف-مکان هندسی-ترسیم ) میخوام.

میدونم که همه ی بچه های این فروم یا مدرسن یا اینکه سوال طرح کردن واسه اینجور چیزا کاری نداره واسشون.

پس لطفا 2 سه تا سوال برام اینجا بذارید.خیلی لازم دارم.واسه فردا لازمش دارم.

فقط درحد سوم باشه دیگه

(باور کنین سرچ کردم اما چیزی پیدا نکرد)

ممنون

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام

چندتا نمونه سوال از فصل اول هندسه 2 ( استدلال استقرایی-استدلال استنتاجی-مثال نقض-برهان خلف-مکان هندسی-ترسیم ) میخوام.

میدونم که همه ی بچه های این فروم یا مدرسن یا اینکه سوال طرح کردن واسه اینجور چیزا کاری نداره واسشون.

پس لطفا 2 سه تا سوال برام اینجا بذارید.خیلی لازم دارم.واسه فردا لازمش دارم.

فقط درحد سوم باشه دیگه

(باور کنین سرچ کردم اما چیزی پیدا نکرد)

ممنون
    سلام.
    تو کتابهای کمک آموزشی موجود تو بازار مثل گاج و قلم چی و مبتکران و ... از این دست سوالات پر هستش. اگه واقعا تو نت چیزی پیدا نکردین (که بعید میدونم تو نت واقعا هیچ چیزی در این زمینه نباشه) میتونین به اونها مراجعه کنین. شما حتی میتونین از همون کتاب هندسه ی سال سوم هم برای طرح چنین سوالاتی از طرف خودتون استفاده کنین و مسائل کتاب رو با کمی تغییر و بالا و پایین کردن به مسائل جدیدی تبدیل و ارائه کنین. پس خواهشا برای هر موردی نباشه که کاربران بیان و بگن که گشتیم و نبود و منتظر لقمه ی آماده باشند. (اصلا قصد توهین به شخص شما رو نداشتم. به طور کلّی گفتم)

موفق باشین.
    90/9/20

3. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام.
    تو کتابهای کمک آموزشی موجود تو بازار مثل گاج و قلم چی و مبتکران و ... از این دست سوالات پر هستش. اگه واقعا تو نت چیزی پیدا نکردین (که بعید میدونم تو نت واقعا هیچ چیزی در این زمینه نباشه) میتونین به اونها مراجعه کنین. شما حتی میتونین از همون کتاب هندسه ی سال سوم هم برای طرح چنین سوالاتی از طرف خودتون استفاده کنین و مسائل کتاب رو با کمی تغییر و بالا و پایین کردن به مسائل جدیدی تبدیل و ارائه کنین. پس خواهشا برای هر موردی نباشه که کاربران بیان و بگن که گشتیم و نبود و منتظر لقمه ی آماده باشند. (اصلا قصد توهین به شخص شما رو نداشتم. به طور کلّی گفتم)

موفق باشین.
    90/9/20
    متشکر از پاسختون

متوجه ام که چی میگید...اما من قصد بهم ریختن یا هرچی فروم رو ندارم...

من توی این فروم سرچ کردم ... چیزی بعنوان هندسه و اینجور حرفا هم نبود.

گوگل هم که شده بازاریاب واسه برخی سایتها...چیز بدرد بخوری پیدا نکردم...حداقل 2 صفحه ی اولش رو که باز کردم مال یکی دو سال پیش بودن و یا نمونه سوال امتحان نهایی بود که از 84 دارمش یا سوالات مستمر بود که میخواستم دانلود کنم (چون قدیمی بود) لینک دانلود نمیداد و احتمالا حذف شده.

کتب کانون و گاج و اینجور چیزها فقط مونده که من نتونستم بگیرم... البته خواهم گرفت.

درهر صورت ممنون

5. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •