تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل با رم لب تاب

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض مشکل با رم لب تاب

با سلام

لب تابم Acer 5750g هست که ویندور سون 32 بیتی روش نصبه و 4 گیگ رم داره اما تنها از 2.3 گیگ رم داره استفاده میکنه. البته میدونم که ویندوز های 32 بیتی در استفاده از رم بیشتر از 3 گیگ محدودیت دارند ، اما میخوام بدونم آیا راهی به غیر از نصب ویندوز 64 بیتی هست که مقدار رم مورد استفاده لب تاب رو از 2.3 به 3 گیگ برسونم( از پچ هایی که تحت عنوان رفع محدودیت تو اینترنت هسن استفاده کردم اما جواب نداده)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منظورت چیه که کار نمی کنه؟مشکلت با64 بیت چیه اصلا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

منظورت چیه که کار نمی کنه؟مشکلت با64 بیت چیه اصلا؟
    دلیل عدم استفاده از ویندوز 64 بیتی:

-سازگار نبودن برخی نرم افزارها
    -زمان گذاشتن برای پیدا کردن نرم افزار ها و درایور ها

درخصوص کار نکردن پچ ها هم منظور این هست که تفاوتی در استفاده از رم قبل و بعد از نصب پچ دیده نمیشه چه در خود ویندوز و چه در نرم افزارهایی ویندوز...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

درایور ها که رو dvdخودش هست خودم نصب کردم نهایتا دو تا برنامه هست که شایر نتونی گیر بیاری که از پک های برنامه ها بگیر
    در مورد پچ هم من که باش می کردم می شذ
    از ترفندستان بگیرش میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

درایور ها که رو dvdخودش هست خودم نصب کردم نهایتا دو تا برنامه هست که شایر نتونی گیر بیاری که از پک های برنامه ها بگیر
    در مورد پچ هم من که باش می کردم می شذ
    از ترفندستان بگیرش میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون ، برم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه...

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام

لب تابم Acer 5750g هست که ویندور سون 32 بیتی روش نصبه و 4 گیگ رم داره اما تنها از 2.3 گیگ رم داره استفاده میکنه. البته میدونم که ویندوز های 32 بیتی در استفاده از رم بیشتر از 3 گیگ محدودیت دارند ، اما میخوام بدونم آیا راهی به غیر از نصب ویندوز 64 بیتی هست که مقدار رم مورد استفاده لب تاب رو از 2.3 به 3 گیگ برسونم( از پچ هایی که تحت عنوان رفع محدودیت تو اینترنت هسن استفاده کردم اما جواب نداده)
    دوست جان! اولاً لب تاب نه! لپ تاپ! تا بيش از اين مايه ي آبروريزي نشدي اسم تاپيك رو درست كن!
    دوماً اون پچ هايي كه همچين ادعاي بيخودي كردن هيچكاري عملاً انجام نميدن! فقط توي مشخصات سيستم الكي مينويسن 4 گيگ رم نه اينكه واقعاً باعث شن از همه ي رم استفاده شه.اصلاً ويندوز 32 بيتي هيچوقت نميتونه و نخواهد تونست بيش از 2.6 گيگ رم رو آدرس دهي كنه پس وقت خودت رو تلف اون پچها و ترفندهاي مضحك نكن كه هرگز به جايي نميرسي و هر كي گفته با اونا ميشه يه همچين كاري كرد كاملاً بيسواد تشريف داشته.
    سوماً 100 درصد برنامه هاي جديد و 95 درصد برنامه هاي خيلي قديمي هيچ مشكلي با ويندوز هفت x64 ندارن.اون 5 درصد برنامه هاي قديمي بدذات رو هم با windows xp mode كه در داخل ويندوز هفت وجود داره ميشه اجرا كرد.
    چهارماً بزودي سخت افزارها و سيستم عاملهاي 128 بيتي مياد بازار و نسل 32 بيت كلاً منقرض خواهد شد پس يخورده خودت رو آپديت كن تا منقرض نشدي.

7. این کاربر از farhadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوست جان! اولاً لب تاب نه! لپ تاپ! تا بيش از اين مايه ي آبروريزي نشدي اسم تاپيك رو درست كن!
    دوماً اون پچ هايي كه همچين ادعاي بيخودي كردن هيچكاري عملاً انجام نميدن! فقط توي مشخصات سيستم الكي مينويسن 4 گيگ رم نه اينكه واقعاً باعث شن از همه ي رم استفاده شه.اصلاً ويندوز 32 بيتي هيچوقت نميتونه و نخواهد تونست بيش از 2.6 گيگ رم رو آدرس دهي كنه پس وقت خودت رو تلف اون پچها و ترفندهاي مضحك نكن كه هرگز به جايي نميرسي و هر كي گفته با اونا ميشه يه همچين كاري كرد كاملاً بيسواد تشريف داشته.
    سوماً 100 درصد برنامه هاي جديد و 95 درصد برنامه هاي خيلي قديمي هيچ مشكلي با ويندوز هفت x64 ندارن.اون 5 درصد برنامه هاي قديمي بدذات رو هم با windows xp mode كه در داخل ويندوز هفت وجود داره ميشه اجرا كرد.
    چهارماً بزودي سخت افزارها و سيستم عاملهاي 128 بيتي مياد بازار و نسل 32 بيت كلاً منقرض خواهد شد پس يخورده خودت رو آپديت كن تا منقرض نشدي.

درخصوص پچ ها درست میگید قبلا یکیش رو امتحان کردم و این یکی هم که دوستمون lida هم گفتن استفاده کردم ، این آخری جواب میداد ولی باعث ایجاد اشکالاتی تو سیستم هم شد مثل اینکه یه سری خطوط افقی در کل صفحه ایجاد میشد و اینکه سیستم کرش میکرد و مشکل آخر هم پدیدار شدم صفحه آبی مرگ بود.

به گمانم آخرین راه همون ویندوز 64 بیتی هست...

9. این کاربر از wahid2003vj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •