سلام دو سوال در سي شارپ برام پيش اومده:
اول اينکه آيا ممکنه مقادير خروجي متدهاي نمونه (instance methode) ها ثابت باشند يا نه؟
دوم هم اينکه آيا يک کلاس حتما بايد حوزه Public داشته باشه يا ميتونه نداشته باشه؟
ممنون
سلام دو سوال در سي شارپ برام پيش اومده:
اول اينکه آيا ممکنه مقادير خروجي متدهاي نمونه (instance methode) ها ثابت باشند يا نه؟
دوم هم اينکه آيا يک کلاس حتما بايد حوزه Public داشته باشه يا ميتونه نداشته باشه؟
ممنون
سلام
این سوالات برای من هم مبهم هست
ممنون میشیم یه دوست کمکمون کنه
سلام در مورد سوال دوم
البته اینا جواببای منه احتمال داره غلط باشه
آره میشه یک کلاس بدون حوزه عمومی داشته باشیم
حالا اگه یک کلاس بدون توابع و متغییرهای و... public باشه به چه دردی میخوره
فکر کنم در ارث بری بشه استفاده کرد ولی بازم آیا این کلاس بدرد بخور هس
در مورد سوال اولتون،
اگه سوالتون فقط محدود به سی شارپه مطمئن نیستم اما در سی پلاس پلاس میشه خروجی رو ثابت تعیین کردن. کاربردهاشو تا حالا ندیدم اما فکر نمیکنم کاربرد خاصی داشته باشه که نشه با روش های دیگه پیادش کرد.
مثلا اگه لازمه که خروجی تابعی حتما دست نخورده باقی بمونه میتونید خروجی تابع رو مستقیما درون یه متغیر ثابت به هنگام تعریفش بریزید .
و در مورد سوال دومتون،
تمام اعضا کلاس به طور پیشفرض از نوع خصوصی تعریف میشن. و اگه سطح دسترسی رو صریحا تعیین نکنید private در نظر گرفته میشن. ( درست برعکس ساختار ها که اگه سطح دسترسی رو تعیین نکنید به طور پیشفرض اعضا رو از نوع عمومی در نظر میگیره.) سازنده های کلاس باید عمومی تعریف بشن اما اگه شما هیچ سازنده ای رو به کار نبری کامپایلر خودش سازنده ای رو به صورت پیش فرض برای کلاستون میسازه و به اعضای داده ای مقداردهی اولیه میکنه. اینه که اگه هیچ عضوی رو عمومی تعریف نکنید کامپایلر اشکالی ازتون نمیگیره اما من کاربردی برای این کار به ذهنم نرسید. البته اگه از عمومی بودن سازنده ها صرف نظر کنید این نوع تعریف کاربرد هم پیدا میکنه. مثلا وقتی میخواهید کلاسی واسه رنگ ها بنویسید به شکل زیر کلاستون رو تعریف میکنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونوقت از نمونه هاش میتونید توی برنامتون استفاده کنید.
البته منم در سطح دانسته های خودم جواب دادم. موفق باشید.
Last edited by mohsen_7; 26-04-2011 at 20:18. دليل: ویرایش کد
سلام
1-می خواستم بدونم چطور میشه به یک پنجره که واسه خودم نیست دسترسی داشته باشم وبتونم چند تا کلیک کنم
2-سایز پنجره رو تغییر بدم
3-و یک کلید از کلید های کیبرد رو شبیه سازی کنم
(#C)
اگه امکانش وجود داره دوستان راهنمایی کنن
مرسی
با سلام.
منم يه سؤال داشتم. مي خواستم بدونم چطور ميشه يه برنامه رو تو سي شارپ نوشت و اون رو بصورت exe در آورد تا در سيستم هايي كه ويژوال استوديو ندارن اجرا بشه
به ویژوال استودیو داشتن ربطی نداره. شما باید .NET فریم ورک رو (اگه با ویژوال استودیو 2010 نوشتین، ورژن 4) روی کامپیوتر طرف نصب کنین.
حالا شما میتونین هم اینو به طرف بگین که نصب کنه یا میتونین از نرم افزارهای ساخت فایل setup استفاده کنین. حتی اگه بلد باشین، میتونین خودتون فایل ست آپ بسازین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)