تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خرید پرینتر رنگی جوهر افشان جهت مصارف خانگی تا 100 هزار تومان!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض خرید پرینتر رنگی جوهر افشان جهت مصارف خانگی تا 100 هزار تومان!

با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم خصوصا جناب آقای گرجی عزیز
    راهنمایی میخواسم برای خرید پرینتر رنگی جوهر افشان با مشخصات زیر:
    1- فقط برای مصارف خانگی
    2- میزان پرینت: ممکنه در یه هفته 10 تا و ممکنه برای 3 ماه اصلا پرینت نگیرم(پس خشک شدن هد و ... نداشته باشه)
    3- کیفیت پرینتش در حد همون پولم انتظار دارم اما عکساش قابل نشون دادن به دیگران و نگه داشتن برای مدت طولانی رو داشته باشه
    4- هزینه جانبیش کم باشه (هزینه شارژ و...) و درکل هزینه چاپ عکس کم بیوفته
    5- به راحتی هدش خراب نشه ( یه کنون داشتم که بعد از 2بار شارژ هدش سوخت!)
    6- اگر امکان چاپ روی CD هم داشته باشه چه بهتر
    7- قیمت رو هم گفتم 100 حالا 20-30 تومن اضافه تر باشه هم مشکلی نداره
    8- در مورد پرینتر های مخصوص چاپ عکس با سایز معین ( مثل Canon Selphy) نظرتون چیه؟
    ضمنا همین چند روز پیش با راهنمایی های جناب گرجی پرینتر لیزری برادر 2140 رو خریدم
    تنها چیزیکه توی ذوقم زد سر و صدای زیاد این پرینتر بود که اصلا به آن در هیچ کجای سایت اشاره نشده بود
    اگر در کنار مزایای هر پرینتر معایب یا کاستی های اونهم ذکر بشه فکر کنم خیلی مفید باشه
    با تشکر از همه دوستان.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

ضمنا همین چند روز پیش با راهنمایی های جناب گرجی پرینتر لیزری برادر 2140 رو خریدم
    2140 رو من برای خانه مناسب نمیدانستم اگر 1102 و یا 6000 بود دردسرهای جانبیش کمتر بود.

احتمالا اصرار خودتان بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    8- در مورد پرینتر های مخصوص چاپ عکس با سایز معین ( مثل Canon Selphy) نظرتون چیه؟
    در صورتی که میخواهید عکسهای 10.15 ماندگار چاپ کنید بهترین و با کیفیت ترین است.

شما از طرفی میگید چاپ روی سی دی و از طرفی سپلی را میخواهید.

دقیقا میخواهید چی چاپ کنید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

2140 رو من برای خانه مناسب نمیدانستم اگر 1102 و یا 6000 بود دردسرهای جانبیش کمتر بود.

احتمالا اصرار خودتان بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صورتی که میخواهید عکسهای 10.15 ماندگار چاپ کنید بهترین و با کیفیت ترین است.

شما از طرفی میگید چاپ روی سی دی و از طرفی سپلی را میخواهید.

دقیقا میخواهید چی چاپ کنید؟
    در مورد پرینتر لیزری...پرینتر پیشنهادی شما "کشوی نگدارنده کاغذ درون خود" رو نداشت و این مسئله برای من بسیار بسیار مهم بود و با توجه به بودجم فقط دو مدل باقی موند سامسونگ 1915 و برادر 2140 که فرمودید سامسونگ رو تایید نمیکنم...و من برادر رو گرفتم.
    اما در مورد جوهر افشان
    سوال آخرم(Selphy) فقط به منظور کسب اطلاعات راجب اینگونه پرینتر ها بود که آیا ارزش خریدن دارند یا نه(سوالم کلی بود) که فرمودید بهترین است برای چاپ عکس
    نظر من روی جوهر افشان A4 هست چون استفاده من فقط عکس نیست
    در مورد CD هم اگر این قابلیت رو داشته باشه بهتره اما جزو ملاک هام نیست
    چیزایی که برام مهمه:
    1- قیمتش بیشتر از 120-30 نشه
    2- هدش به علت عدم استفاده خشک نشه(ممکنه 3ماه ازش استفاده نکنم)
    3-هزینه های جانبیش کم باشه (شارژ تعمیر ،نگهداری...)
    4-کیفیتش هم در حد پولی که میدم خوب باشه
    همین
    ممنونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی نیست جواب بده یا راهنمایی کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چند دلیل برای نخریدن سایر برندها:از همکاران و دوستان خواهشمندم پس از بررسی و تحقیقات لازم جواب دهند.
    اچ پی:مشکل formatter . dc control . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ .نداشتن گارانتی خوب
    کانن:فرمتر.نبودن قطعات . نماینده های اغده ای . کمرنگ شدن چاپ پس از شارژ.
    سامسونگ:حالم به هم میخوره.خودبخود فیوزینگش میسوزه.گارانتی پس از شارژ نداره.فرمترش خراب شده. اسکنرش و کابلش پس از 2هزار کپی میسوزه.کمرنگ زدن.ومشکل ریست. کاغذ کشی.(اخیرا از اچ پی کپی کرد باز)
    دوستان هدفم دستگاه مناسب خریدن.اگه شما دستگاه ارزون بخرید مطمئا باشین حداقل 50 هزارتومان باید هزینه کنید تا دستگاتون درست شه. مطمئن باشین افرادی که دارن سامسونگ معرفی میکنن یا پورسانت میگیرن یا از هیچی اطلاع ندارن و حرف مفت میزنن.هیچ تعمیرکار و مشاور با وجدانی دستگاه مزخرفی مثل سامسونگ رو معرفی نمیکنه.یادتون باشه من کی چی گفتم.فرردا میرین سامسونگ میخرین پشیمون میشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •