سلام همان طور که گفتم دما داخل کیس 60 درجه است و همه این ها از زمانی شروع شد که یک کارت گرافیک 512 گیگا انداختم می خواهم بدونم چطوری دمای کارت گرافیک پایین ببرم راستی کارت گرافیک فن نداره و یک رادیات بزرگ داره
سلام همان طور که گفتم دما داخل کیس 60 درجه است و همه این ها از زمانی شروع شد که یک کارت گرافیک 512 گیگا انداختم می خواهم بدونم چطوری دمای کارت گرافیک پایین ببرم راستی کارت گرافیک فن نداره و یک رادیات بزرگ داره
یه فن بنداز رو گرافیکت !
اگه منظورتون دمای مین هست و بالا رفته کار هایی که باید انجام بدین یکی آپدیت بایوس و دیگری درست کردن سیستم تهویه ی کیس هست
اگر هم دمای گرافیک 60 درجه هست عادیه این دما و مکشلی نداره
مدل گرافیکتون چیه ؟
سلام
يعني همينجوري ميشه يه رم گرفتو گذاشت رو كارت گرافيك؟؟؟![]()
دوست عزیز میشه بگی آپدیت بایوس چجوری هست مین من ASUS هست
شما باید برید سایت ایسوس و اخرین ورژن بایوس مین خودتون رو از سایت دانلود کنید
بعد برید تو ستاپ سیستم از طریق Ez flash اون فایل رو از هارد سیستم brows کنید فایلی که هم اسم مدل مینتون هست بعد از آپدیت بایوس رو هم دیفالت کنید
فقط فایل باید حتما مال مین خودتون باشه اگه اشتباهی نصب کنید سیستم دیگه بوت نمیشه
رم نه گفتند فن اگه دمای گرافیک 60 درجه هست در لود مشکلی نداره و طبیعیه و اگر هم دمای مین اینقدره اون کارهایی که در پست قبل گفتم رو باید انجام بدین
بهترين راهكار اينه به اندازه دو تا فن 8 سانتي متر بدي بدي برات برش بدند در كيس رو و دو تا فن نصب كنيد در بغل كيس يكي گوشه سمت راست پاين به صورت هواي داغ رو بده بيرون و ديگري گوشه سمت چپ بالا كه هوا را بده داخل
داداش مهرداد دستت درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)