تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

7 کمک

سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم
    می خواستم بدونم که چطور میتونم کاری بکنم که دیگه توسط خانواده اسپلوییت ها -- نشم
    توضیحش بدین صورته که -- شدن با این اسپلوییتها نیازی نیست که کسی برای شما فایل الوده ای
    بفرسته فقط کافی که شما انلاین باشید ای پی شما رو پیدا میکنه پورت های سیستمو اسکن میکنه
    یک پورت بازو پیدا میکنه بعد توسط دنلودر مخصوص اون فایل های الودرو بصورت اتوماتیک سیستم دنلود
    و نصب میکنه درضمن یک برنامه دیگر هم هست که تمام اون تروجان هارو از دید انتی ویروس پنهان میکنه
    یعنی یک تروجان معمولی که انتی ویروس به براحتی میشناستش و بلوکش میکنه حالا دیگه اصلا
    نمشناسه و بعد هم یک پورتو دائم باز میزاره که دفعه بعدی راحت تر اون شخص بتونه هکتون کنه
    تمام این اتفاقاتی که گفتم ظرف 1 الی 2 دقیقه اتفاق میفته یعنی فقط کافیه که شما چند دقیقه
    به اینترنت متصل باشید

2. این کاربر از afshin0007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه شما ويندوزتون رو هميشه آپديت کنيد و از يه فايروال خوب استفاده کنيد اين اتفاق هيچ وقت نمي افته

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام دوستان ببخشید یک سوال داشتم
    می خواستم بدونم که چطور میتونم کاری بکنم که دیگه توسط خانواده اسپلوییت ها -- نشم
    توضیحش بدین صورته که -- شدن با این اسپلوییتها نیازی نیست که کسی برای شما فایل الوده ای
    بفرسته فقط کافی که شما انلاین باشید ای پی شما رو پیدا میکنه پورت های سیستمو اسکن میکنه
    یک پورت بازو پیدا میکنه بعد توسط دنلودر مخصوص اون فایل های الودرو بصورت اتوماتیک سیستم دنلود
    و نصب میکنه درضمن یک برنامه دیگر هم هست که تمام اون تروجان هارو از دید انتی ویروس پنهان میکنه
    یعنی یک تروجان معمولی که انتی ویروس به براحتی میشناستش و بلوکش میکنه حالا دیگه اصلا
    نمشناسه و بعد هم یک پورتو دائم باز میزاره که دفعه بعدی راحت تر اون شخص بتونه هکتون کنه
    تمام این اتفاقاتی که گفتم ظرف 1 الی 2 دقیقه اتفاق میفته یعنی فقط کافیه که شما چند دقیقه
    به اینترنت متصل باشید
    فایروال کومودو یا نورتون اینترنت سیکیوریتی راحت مشکل رو حل میکنن مخصوصا نورتون که فایروالش به طور 100% خطر امنیتی انلاین رو خنثی میکنه توی تست های جدید این خوب نشون داده شده توی بخش سایمنتک همین انجمن

5. این کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام امین هستم و عاشق الکس ماهون..!
    و برای اون سوالی که دوستمون در مورد -- شدن گفتن این راهها وجود داره :
    1: به موقع آنلاین شدن تمام درایوهای خودرا توسط برنامه های locker مثل folder lock قفل کنید این کار باعث میشه که هیچ چیزی به اطلاعتتون دسترسی نداشته نباشه ، و همینطور هیچ هکر عاقلی (!!!) وقتشو برای باز کردن این قفلها حروم نمیکنه !!
    2: از وی پی ن ها استفاده کنید که باعث میشه آی پی شما عوض بشه و توسط سرور های مطمئن وارد شبکه بشین
    3: یا اینکه از فایروالهای قوی استفاده کنین مثل kaspersky و یا zone alarm internet security یا avira premium security suitفقط هر برنامه ای رو به عنوان فایروال میگیرین بهتره که ورژن تستی نباشه و ورژن کامل و اکتیو یا فول باشه که همه ی کارها رو انجام بده !
    بازم من در خدمت هستم و افتخار دارم که به سوالهایی که از پسشون بر میام جواب بدم .

7. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از همگی شما خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •