سلام من یه لپ تاپ می خوام بخرم که کیفیت تصویرش خوب باشه برا تو خونه 15 یا 14 فقط برای اینترنت و عکس و فیلم ضمنا ارزانترین چیزی که میشه رو می خوام بخرم اهل بازی یا نرم افزار خاصی هم نیستم لطفا کمک کنید
سلام من یه لپ تاپ می خوام بخرم که کیفیت تصویرش خوب باشه برا تو خونه 15 یا 14 فقط برای اینترنت و عکس و فیلم ضمنا ارزانترین چیزی که میشه رو می خوام بخرم اهل بازی یا نرم افزار خاصی هم نیستم لطفا کمک کنید
اگه میخوای ارزون قیمت باشه و صفحه نمایش خوبی داشته باشه باید دنبال دو برند باشی یا اچ پی یا اسوس
بین این دو دیگه شخصا خودت باید مدل رو ببینی و انتخاب کنی چون صفحه نمایش یه امر شخصیه
به لنوو هم میتونی فکر کنی
فعلا بودجتو بگو عزیز
تو صفحه نمايش لپ تاپ , سوني وايو حرف اولو ميزنه !
سري هاي ea , cw وايو رو هم فكر كنم بتوني با 1 ميليون تومن گير بياري.
بقيه برند ها هم بعد از سوني كيفيت تصوير خوبي دارن به جز Dell كه اصلا كيفيت جالبي نداره !!
کیفیت خوب میخوای و شیک و خوب Sony VPC - CA15FG گزینه مناسبی هستش حتما یه سری به کانفیگش بزن و ظاهرش رو ببین...........اگه ارزونتر میخوای که کیفیت صفحه نمایشش در حد سونی نیست اما میتونی Dell Inspiron 5110 یا Dell Vostro 3450 برداری.....البته مدل Vostro صفحه نمایشش Anti Glare هستش
ممنون از همه دوستان من می خواستم حدود 600 باشه ولی اگه خیلی تصویرش فرق کنه تا 800 هم می تونم هزینه کنم ولی نمی دونم با این 200 تومن کیفیت تصویر اونقدر فرق می کنه یا نه؟ ضمنا برای کار اینترنت صفحه براق بهتره یا مات؟ نظرتون در باره Sony VAIO EE45FX چیه؟
Last edited by mtksh2000; 07-09-2011 at 10:15.
نمیدونم صفحه مات با همچین قیمتی پیدا بشه یا نه
600 تومن میخوای هزینه کنی فقط واسه اینترنت میخوای که آره؟
سونی ها بهترین صفحه نمایش رو دارن ولی چون گرون قیمت هستن کانفیگشون تو سری های ارزون قیمت خیلی میاد پایین
قیمت اون مدلی رو که نوشتید دارید؟
صفحه براق باشه 2 نمایشگر سامسونگ محشره خداوکیلی
برای کسی که مدام از لپ تاپ استفاده میکنه بهتره از صفحه نمایش آنتی رفلکس استفاده کنه .
مدل پیشنهادی من 4530 از برند hp :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4530 آنتی هست؟
نور زمینش چی ؟ کم نیست؟ از نزدیک دیدی؟
والا تو توضیحات خودش که نوشته anti-glare هست . تو همون لینکی که دادم کلمه anti-glare رو سرچ کن .
من خاموش از نزدیک دیدمش . بخاطر همین نمیتونم نظر بدم .نور زمینش چی ؟ کم نیست؟ از نزدیک دیدی؟
ولی شاید این کمکت کنه :
البته قبلا دیدیش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)