تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 93

نام تاپيک: فرار از منطقه ممنوعه

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض فرار از منطقه ممنوعه

نجات منطقه

با سلام خدمت شما دوستاران بازی های مستقل ایرانی من می خواهم یک بازی را بسازم و به داخل این تاپیک بزارم و از شما نظر بخواهم که چه کار کنم بهتره و من هم از شما سوالاتی بکنم شاید پس شنیدن موتور بازی کمی پشت سرم قه قه کنید ولی بدانید که من فقط برای ازمایش می سازم وبعد کمی تجربه در طراحی بازی و اموزش های جانبی(طراحی اسلحه-دشمن و...) بتوانم در موتور قدرتمند UDK این بازی را با همان نام بسازم و من از شما می خواهم که مرا حمایت کنید و به جای انکه بگویید این چیه ساختی کمی به من اموزش و پیشنهاد دهید.

در اخر بگم که نام موتور و عکس هایی از بازی و حتی فیلم برداری از قسمتی از بازی در امشب و یا فردا در همین پست خواهم گذاشت.

ممنونم از شما با تشکر.

2. 5 کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام دوباره من امشب حدود بین ساعت 10 تا 11 داستان بازی-نام موتور(کهشاید برای شما خیلی جالب نیاد)-زمان ساخت بازی-و... را به شما خواهم گفت و می گویم کی عکس های بازی و دانلود بازی(دمو)

با تشکر

4. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوبه
    شما ادامه بده تا جایی که بتونیم کمکت می کنیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من بازهم می گویم که شاید موتور بازی برای بد باشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حالا شما انتخواب کن ! بعد این همه پست بده

بعد هم چقدر میترسی ! ؟ مگر میخوای چی انتخواب کنی ؟ کی گفته فقط UDK خوبه !! (یا unity) ! اینایی که تو این انجمن هستن اکثرا بیخودی از یک انجین دفاع میکنن ، الان یدونه بازی خوب از بچه های که دیوانه وار از یک موتور دفاع میکنن دیدین ؟ والا ما که ندیدم!!! (دارم دلداری میدماااا منم مالی نیستم ، تو کوچه خلوت گیرم نیارین .... )

انتخواب های شما نباید اول از موتور های حرفه ای شروع بشه .

با امید باش . لطفا سعی کن فارسی هم صحبت کنی : دی

8. این کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

در زیر شرح حال این بازی را نوشتم:

نام:فرار از منطقه ممنوعه

نام موتور:FPS Creator

زمان برای ساخت:حدود 1 ماه تا 2 ماه

داستان:شخصی به نام عرفان که در شب در پارک راه می رفت پس از ظربه ای محکم بی هوش می شود و از یکه جا که نمی داند کجاست به هوش می اید و....

فکر کنم پس شنیدن موتور بازی 100 درصد خندیده اید شک ندارم ولی به قول دوستمان همه از یه جایی شروع می کنند.

با تشکر تا بعد

10. 3 کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بساز دوست عزیز بی خیال حرف من و دیگران .
    هرچند انتخاب چندان جالبی نبود

12. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

صد در صد نسخه بعد از این را با موتری عالی تر می سازم شک نکنید..

14. این کاربر از 2lombe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasansmoke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    in update function

پيش فرض

ببخشید که یه دفعه پریدم وسط حرف ها. من یکم تو بازی سازی تجربه دارم یعنی حدود دو الی سه سال.با اکثر انجین ها کار کردم.
    این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه. فرض کن شما یه متریال تو یو دی کی می سازی و می اندازی رو ابجکت و بعد بازی رو اجرا میکنی واقعا حس خوبی بهت دست میده از اینکه تو هم تونستی به یه همچین کیفیتی برسی ولی در عوض ببیا با 3DGS هی مدل ایمپورت کن ببین خرابه یا اینکه تکسچرش حتما باید BMP باشه یا اینکه تکسچرش خراب میشه و ... تو این حالت هست که واقعا خسته میشه.
    به نظر من یه تحقیق خوب در مورد انجین های بازی ساز میتونی خیلی مفید باشه برای اینکه راه درست بازی سازی رو انتخاب کنی.

وقت برای بازی ساز شدن زیاده. ولی اگه راهت رو اشتباه بری اونوقت هست که کلی ضرر میکنی.مثلا اگه شما بیای 6 ماه با FPS کار کنی و بعد بری سراغ یه موتور بهتر واقعا اشتباه بزرگی که این 6 ماه وقت رو همین موتور خوب نزاری و بعد یه گیم خوب ندی.

فعلا سعی کن دانش اموز باشی تا اینکه بازی بسازی.
    سعی کن واژه بازی ساز رو زمانی برای خود بکار ببری که یک گروه داری و میخواین یک بازی خوب بسازید.

دیگه ببخشید.

16. 2 کاربر از hasansmoke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید که یه دفعه پریدم وسط حرف ها. من یکم تو بازی سازی تجربه دارم یعنی حدود دو الی سه سال.با اکثر انجین ها کار کردم.
    این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه. فرض کن شما یه متریال تو یو دی کی می سازی و می اندازی رو ابجکت و بعد بازی رو اجرا میکنی واقعا حس خوبی بهت دست میده از اینکه تو هم تونستی به یه همچین کیفیتی برسی ولی در عوض ببیا با 3DGS هی مدل ایمپورت کن ببین خرابه یا اینکه تکسچرش حتما باید BMP باشه یا اینکه تکسچرش خراب میشه و ... تو این حالت هست که واقعا خسته میشه.
    به نظر من یه تحقیق خوب در مورد انجین های بازی ساز میتونی خیلی مفید باشه برای اینکه راه درست بازی سازی رو انتخاب کنی.

وقت برای بازی ساز شدن زیاده. ولی اگه راهت رو اشتباه بری اونوقت هست که کلی ضرر میکنی.مثلا اگه شما بیای 6 ماه با FPS کار کنی و بعد بری سراغ یه موتور بهتر واقعا اشتباه بزرگی که این 6 ماه وقت رو همین موتور خوب نزاری و بعد یه گیم خوب ندی.

فعلا سعی کن دانش اموز باشی تا اینکه بازی بسازی.
    سعی کن واژه بازی ساز رو زمانی برای خود بکار ببری که یک گروه داری و میخواین یک بازی خوب بسازید.

دیگه ببخشید.
    دوست عزیز من گفتم می خواهم اول روی این انجین بازی رو بسازم.که ببینم کجای بازی روی روال بازی هست یا نه وبعد بگ که این بازی 1 ماه تمام میشه و بعد همون روی UDK می سازم شک نکن.

پس به من کمک کن تا بتونم این را روی همین انجین بسازم و بعد روی موتور های دیگر مثلا من یک مبتدی هستم.

صفحه 1 از 10 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •