ببخشید که یه دفعه پریدم وسط حرف ها. من یکم تو بازی سازی تجربه دارم یعنی حدود دو الی سه سال.با اکثر انجین ها کار کردم.
این که میگن باید از یه انجینی شروع کرد واقعا حرف چرتی هستش.به نظر من این موتور بازی ساز هست که شما رو به بازی سازی علاقه مند یا فراری میکنه. فرض کن شما یه متریال تو یو دی کی می سازی و می اندازی رو ابجکت و بعد بازی رو اجرا میکنی واقعا حس خوبی بهت دست میده از اینکه تو هم تونستی به یه همچین کیفیتی برسی ولی در عوض ببیا با 3DGS هی مدل ایمپورت کن ببین خرابه یا اینکه تکسچرش حتما باید BMP باشه یا اینکه تکسچرش خراب میشه و ... تو این حالت هست که واقعا خسته میشه.
به نظر من یه تحقیق خوب در مورد انجین های بازی ساز میتونی خیلی مفید باشه برای اینکه راه درست بازی سازی رو انتخاب کنی.
وقت برای بازی ساز شدن زیاده. ولی اگه راهت رو اشتباه بری اونوقت هست که کلی ضرر میکنی.مثلا اگه شما بیای 6 ماه با FPS کار کنی و بعد بری سراغ یه موتور بهتر واقعا اشتباه بزرگی که این 6 ماه وقت رو همین موتور خوب نزاری و بعد یه گیم خوب ندی.
فعلا سعی کن دانش اموز باشی تا اینکه بازی بسازی.
سعی کن واژه بازی ساز رو زمانی برای خود بکار ببری که یک گروه داری و میخواین یک بازی خوب بسازید.
دیگه ببخشید.